Prosím Vás, má niekto skúsenosti s náplasťami na chudnutie. Jedna staršia pani si ich kúpila a schudla 10 kg. Prosím Vás babuľky, ak ste to niektorá skúšala, napíšte mi prosím Vás!!!
ďakujem
Náplaste na chudnutie
Pacient potriasol rukou doktora z vďačnosti a povedal: odkedy sme sa stali najlepšími priateľmi, tak by som sa Vám už nikdy neodvážil ponúknuť úplatok. Len chcem, aby ste vedeli, že som Vás spomenul v mojej poslednej vôli. Ó, to je od Vás veľmi milé, povedal dojatý lekár a potom dodal: mohli by ste mi dať ten recept, čo som Vám vypísal, ešte na chvíľu? Rád by som v ňom spravil ešte jednu menšiu zmenu.
-----------------------------------------------
Ja by som povedal, že predtým, než človek začne chudnúť, tak by sa mal najprv dostať do formy, telesne.
Kde objednam tie naplaste catch me patch me
ja tiez odporucam Catch Me Patch me! vaela som som schudla
zdravim z práglu. já jsem měl náplasti catch me, patch me a pomohly mi zhubnout. jsem strašně vypasené líné zmrdě, proto jsem zkusil ty náplasti a jsou fakt super.
ahoj,ma niekto skusenosti s naplastami Catch Me Patch Me? Vdaka za kazde info
Od človeka, čo jeden druh náplastí reklamoval v tv (on bol akože ten chudnúci) viem, že je to iba klamstvo a podvod, celé náplaste...popritom držal diétu ako hovado, aby ho mohli nasnímať tlstého aj /schudnutého/
POCUVAJTE BAYB OD KOLKYCH SA TOMOZE UZIVAT ?
jasne, treba zrat a zrat , vyzratsa do neskutocnych rozmerov a potom skusat sprostosti ako tabletky, naplaste, alebo hypnoza.....niektori ludia od zufalstva uz fakt nevedia co robit....sak nejedztetak vela,iba ked ste hladne, nanajedztesa do prasknutia, majte dost pohybu, nie vsade autom a mate to...ze naplaste...booooze....