Prosím Vás, má niekto skúsenosti s náplasťami na chudnutie. Jedna staršia pani si ich kúpila a schudla 10 kg. Prosím Vás babuľky, ak ste to niektorá skúšala, napíšte mi prosím Vás!!!
ďakujem
Náplaste na chudnutie
Su to naplaste Trim 24 seven plus.Schudla som zo 62 na 58.Ale pritom som aj cvicila.
sybila.. 10 kg za mesiac... si sikulka!
ancsika ... ano? a co su to za naplaste? aku si mala povodnu vahu a aku mas teraz? ja xcem tiez zhodit presne 4 kg :)) povies viac?
Ja som ich skusala a su fajn,za mesiac som schudla 4kila a dufam ze budu aj dalej ucinne.
hellou kocky, ja mam s naplastami zle skusenosti. nevedela som pri ich pouzivani zaspavat, bola som podrazdena a nervozna- potom som este viacej jedla. Ako jasne, na kazdeho asi maju iny ucinok, no ak vam mozem poradit mam teraz velmi dobre skusenosti s tabletami v kombinacii s drinkom Formoline L 112, dozvedela som sa o tom pocas mojho pobytu v nemecku, produkty absorbuju tuky. neni to zazrak, ale je to vlaknina a nabobtna v bruchu, cize neni ste tak hladne a tuky sa absorbuju. je to aj pre ludi, ktori sa nemozu moc hybat koli chorobam, alebo pre deti od 3rokov na znizenie cholesterolu. Maju to uz aj u nas, ale iba v bratislave. Dufam som dobre poradila...
Pokiaľ nebudete športovať, cvičiť, alebo chodiť do práce a z práce peši, tak sú to zbytočne vyhodené peniaze. Keď už, tak radšej investujte do kvalitnej bežeckej obuvi, alebo do hocijakého iného športu, ale nie do tejto s prepáčením hovadiny. Ja uvažujem o kúpe bežeckej obuvi, pretože je to určite lepšia investícia ako toto.
Slecny, dievcata, zeny prichadza na trh NOVA revolucna naplast na chudnutie s nazvom JEN FE, pomahlo tisicom zien v nemecku a celej USA. vyrobca je z USA. oficialne otvorenie slovenskeho trhu az v oktobri 2008 ale uz teraz su tieto revolucne naplaste k dispozicii. mam vlastne skusenosti, je to skvele. ak mate zaujem kontaktujte ma: erik@ryban.sk
ale mala som aj neake prehresky v podobe sladkeho :D a nemerala som vsetko na dkg. proste od oka. niekedy som nieco vynechala pretoze ja nesom zwyknuta jest 5× denne