Az sa trasiem od placu, je mi strasne, akurat dosli vysledky z mojho pap testu a zistili, ze som bola vystavena virusu HPV. Okrem manzela a panica som nemala nikoho. Trapi ma obcasne svrbenie a palenie posvy. Co robit? Ako som sa mohla nakazit? Dostanem rakovinu? Vraj o rok mam prist na pap test zase...Mozeme sa s muzom este milovat? Treba pouzit kondom? Je mi priserne, paneboze, toto som necakala. Co povedat muzovi? Musi ist na vysetrenie aj on? Ma to on?
HPV
pre inka: ani nevies ako si ma potesila ;o) takze som uz kludnejsia... na posledy som brala Merc.lon, antikoncepciu som brala od 17 koli velmi bolestivej menstruacii a vyskusala som ich viac druhov, ale tato mi vyhovovala najviac... najviac mi zmiernoval bolesti, ale momentalne mi zabera iba Algifenova injekcia... ziadne lieky, homeopatika, ani nic co som zatial vyskusala nepomaha... musela som prestat brat predtym ako som isla na operaciu, a potom som uz brat nechcela... mavala som vytok ale bol vzdy biely - skor priesvitny - bez zapachu... asi rok predtym ako mi to zistili som mavala aj zapaly, a vytok uz nebol priesvitny ale skor biely a hustejsi - taktiez bez zapachu... ale stalo sa mi ze som 3 krat krvacala pri milovani, vtedy som chodila k jednej gynekologicke, ale mala dovolenku a tak som isla k mojmu terajsiemu gyn., ktory ju v tom case zastupoval a bola som s nim ovela spokojnejsia, venoval sa mi viac, vypocul ma a poradil, tak som presla k nemu a on mi potom robil vstupne vysetrenia a vtedy to zistil... neviem ci ma moja vtedajsia gyn. nezanedbala pretoze mi robila preventivku aj ona, ale asi pol roka predtym, no ci som to vtedy uz mala som v zaznamoch nenasla, a chybali tam aj niektore prehliadky co som absolvovala... vtedy som mala priatela, ktory bol sportovec a bral rozne druhy doplnkov stravy (ako som sa neskor dozvedela, nie vsetky boli prirodne)... takze tie vytoky vraj, ale to neviem na isto, mohlo sposobovat aj to...
mikri a preco ti chce robit konizaciu?
Mikri v USA je ich cca 10 000 co odporuca obcas prirodne lieky z vyse 700 000, to je menej, nez 2%.
A tu su doplnky velmi rozvinute, pouzivanie ovela vacsie, ako v Europe.
Sancu najst lekara, ktory je ochotny vobec rozpravat o doplnkoch je velmi mala.
Napriek tomu v USA vyse 75% lekarov ich na sebe a svojej rodine potichu pouzivaju.....
Nastastie, potravinove doplnky su volnopredajne a nemaju skodlive postranne ucinky, ked ich beries v odporucenych davkach, takze na to aby si ich brala nepotrebujes lekara a jeho suhlas nevyhnutne.
RNG, nerozculuj sa, poniektori stale nechapu, ze odstranenie casti maternice, biopsie a tak (niektori tomi hovoria "odzdibnutie"), moze sposobit nador omnoho viac, ako virus. Takymito technikami si medicina robi NABOR buducich pacientov. Preto sa robia aj mamografie. Ale ako pises, radit treba tym, co maju =usi a oci otvorene, nie hluchym a slepym, co sa robia mudrymi a kvakaju koniny (napriklad, ze vitamin C v megadavkach je zbytocny).
No poviem vam prave som prisla od doktora a ten mi povedal ze nie je ziadny liek ktory by vyliecil moj stav a treba urobit konizaciu co najskor... som znechutena a neviem ci zmenit lekara. Lenze takto mozem menit lekarov kazdeho pol roka... Uz ma to nebavi. To uz nie su normali lekari ktori maju prehlad aj co sa tyka liekov a pripadne by boli otvoreni aj alternativam?
evelina, proti virusom treba bojovat antiviralnymi doplnkami. Potlacit ich.
Zmenene, poskodene bunky(dispazia) sa mnohym vyhojili a regenerovali spat na normalne, zdrave pri pouzivani I3C a DIM(vytazky zkapustovin), 2x300 mg denne.
Domaci zdroj I3C je liek Indonal.
Pozri v tejto a podobnych temach, zopar ludi sa uz vyjadrilo, ze sa im to znacne zlepsilo pouzitim Indonalu.
Oba prostriedkyu su ucinne aj pri lieceni rakovin, pri odstranovani hrciek v prsiach, dokonca aj pri lieceni hyperplazie a rakovin prostaty u muzov.
zhrozena...dakujem za radu,myslis si ze ked beriem vitaminy a indonal,tak mam este nejaku sancu,ze tie dysplazie zmiznu???...alebo je lepsie necakat a cim skor urobit konizaciu?...A myslis si,ze po konizacii sa to moze znova vratit??..ja stale tomu nerozumiem,ved ked odrezu trocha z krcka maternice a ten virus budem mat stale v sebe,lebo budem mat toho isteho partnera s HPV,nebudu sa mi tie bunky znova na krcku menit ale zase o cosi vyssie,kedze mi ho skratia,alebo ako to je...dik
pre q:poznam 2 baby ,ktore maju uz jedna 2 druha dokonca 3 deti po konizacii a plastike.myslim ze je to zalesitost ako rozsiahla bola vykonana konizacia a plastika.
aku si brala antikoncepciu?a preco ju dalej neberies?a este som s achcela spytat mala si aj pred zakrokom nejake problemy?zapaly vytoky alebo len nahodne pri prehliadke si mala stery zle uz?
opravujem:na vírus, nie víris.
Absolvovala som niekoľko gynekologických prednášok, kde som sa dopočula aj o víruse HPV.Je síce pravda, že klasická medicína nemá liek na víris, len ho na určitú dobu potlačí, ale treba vyskúšať kvalitné prírodné produkty,ktoré to dokážu.Je to Bee Propolis v tabl.od spoločnosti, ktorú nejdem menovať, lebo by som porušila podmienky tohto fóra.môžete mi napísať meil, ak chcete:duratnakatka@zoznam.sk