orálny sex

Príspevok v téme: orálny sex
biela mačka

Neviem, či je to vhodný príspevok pre túto stránku, ale napriek tomu vás skúsim požiadať o radu. Mne sa páči, keď priateľovi poskytnem orálny sex. Síce ma o to nežiada, ale mám radosť, keď pri tom slastne vzdychá. Ja by som tiež veľmi rada bola láskaná ústami a jazykom od neho, no ziaľ za tri roky čo sme spolu, to spravil len dva razy, aj to veľmi krátko. Bola tam nejaká pusa, krátke oblízanie jazykom. Mala som pri tom orgazmus a tak si veľmi prajem, aby mi to priateľ robil častejšie. On mi to vraj nechce robiť preto, aj keď som mu povedala, že sa vtedy výborne cítim. Vraj v sexe sa nemá robižť to, čo druhý partner nechce. Ale veď ja nemám predsa v mojej jaskynke jedovaté hady aj dodržiavam hygienu. A tak som smutná, že ma priateľ nechce takto potešiť.
A DNES MI PRIATEL POSLAL TUTO SPRAVU:
Dnes ráno začínam pociťovať dosť vážny psychický problém a vôbec s tým nie som spokojný. Začínam mať strach a dokonca sa prvýkrát na teba neteším, hoci sa tešiť chcem. Spôsobil to ten posledný víkend s tebou a ten tvoj veľký psychický nátlak na mňa s tvojou tvrdohlavou túžbou po oráli. Ak s týmto neprestename, alebo sa niečo nezmení, môže sa stať, že budem mať strach zo sexu úplne. Píšem toto včas na to, aby sme začali rozmýšľať, či to naozaj takto chceš, lebo bude zo mňa troska.

Ty si vôbec neuvedomuješ jedno základné pravidlo, ktoré je aj v tých knihách, ktoré tak veľmi chceš, aby som ich čítal: S každým aktom musia súhlasiť obaja. Prečo ťa toto dosť dôležité pravidlo nezaujíma? Teraz cítim, že toto, čo sa tam píše, nie je na parádu. Možno, že sa z toho vyspím, ale momentálne som v takom psychickom stave, že tvoju mačičku nechcem vidieť. Je to v poriadku? Nehnevaj sa na mňa, že ti to takto píšem, ale teraz začínam pociťovať, ako zle na to ideš. Radšej mi nedávaj povinne čítať, ako to ženy majú radi a ako to muži radi robia, lebo teraz sa cítim aj menejcenný. Radšej si nájdi článok, čo musíš urobiť, aby som ti to robil rád. Na iné sa už ani nezameriavaj.

Píšem toto aj preto, aby si si uvedomovala, ako bezohľadne myslíš iba na seba a neberieš ohľady na mňa a čo mi (nám) to spôsobuje. Nemysli len na seba! Nie som zo železa alebo stroj, ktorému môžeš hocičo rozkázať. Som tiež z tela a duše a aj moja duša je rovnako zraniteľná bezohľadu na pohlavie. Možno len stačí nájsť spôsob, akým na mňa pôjdeš. Ver tomu, že mne neprekáža tvoja túžba, ale spôsoby, ako to prejavuješ, až to vyvoláva vo mne odpor aj proti mojej vôli. Robiš to naozaj zle.

biela mačka

A co sa tyka celkovo, je dost neporiadny. A velmi silmo pusta vodu. V nasej rodine sa vodou setri - riad sa umyva pod slabym prudom nie pod silnym. A tak vo mne tlie strach, ze keby sme mali nahodou spolocnu domacnost, za vodu vyhodime vela penazi, voda je totiz draha.

biela mačka

Spoznali sme sa vlastne cez internet. Inak ak mám byť úprimná, čudujem sa, oprečo ma ešte nevymenil, ved má v robote zopár kolegýn. A teraz namiesto toho, aby ste na mna nadávali mi poradte v tejto veci: "Radšej si nájdi článok, čo musíš urobiť, aby som ti to robil rád." A na priatelovi mam rada jeho objatia napriklad. A neviem, preco ma on mna este rad, ked som taka svina a do vsetkeho nutim - okrem oralu HO NUTIM aj aby mi masiroval chrbat, ked mam bolesti.

biela mačka

Takže mňa nikto nechápe. Inak s priateľom si nerozumiem vo viacerých veciach. Napríklad si na môj vkus púšťa nahlas hudbu a má rád prieva.

melany

biela mačka, ako ťa vníma tvoj priaťeľ a ty jeho? Prečo ste sa dali dokopy? V čom si rozumiete? Čo si na ňom ceníš a vážiš? Prečo ho miluješ? A prečo miluje on teba? Určite ti to povedal...alebo ešte stále hovorí,či nie? Napíš mi to, prosím ťa.
(A to, že ti niektorí píšu, že sa správaš detinsky nie je pre tvoju túžbu, ale preto, ako sa o nej vyjadruješ. Nepýtaš sa, ako to vyriešiť, čo môžeš robiť aby ste boli obaja šťastní a spokojní ale stále sa pýtaš "prečo, prečo, prečo nechce" a stále opakuješ len to svoje "chcem to, chcem to, chcem to")
Takže, pomôžeš nám poradiť ti, a pomôžeš aj sebe, ak mám mapíšeš odpovede na moje otázky. Teším sa.

joli

biela macka,stale opakujes to iste dokola..Si posadnuta sexom..Tiez ma,ako melany,zaujima,ze preco sa nevzivas do pocitov svojho priatela..ale stale iba omielas ze chces oral sex..Keby mi moj priatel napisal taky mail..tak mi urcite bolo velmi luto ako mu ublizujem a hned by som za nim utekala a povedala ako ma to mrzi.. A ked vravis ze si introvert a tak nedoverujes ludom,tak potom nechapem ,preco potom riesis svoj problem s ludmi,cez diskusiu,to sa mi zda dost protirecive..

katika88

Biela macka ty nevies napisat nic ine len to aky je oralny sex skvely a ako ho chces? Ale radsej si uvedom fakt ze sa so svojim priatelom k sebe vobec nehodite aspon mne to tak zacina pripadat.Asi by ste sa mali rozist, ty si najdes nejakeho co ti dopraje oral a on zase babu co ju zaujimaju aj ine veci nez je sex.

biela mačka

Preco detinske? Ved vsade pisu, aky je oralny sex skvely - takze tasto moja tuzba - hlavne ked som takyto sex uz zazila - je celkom prirodzena.

biela mačka

No, co sa tyka mojho priatela, takyto e-mail som dostala od neho uz viackrat. Napriklad som nechcela ist v lete do Tuniska - bratranec tam totiz bol a dostal zaludocne problemy - tak ja som sa zlakla. A priatel mi do telefonu vystekol:S tebou bude nudny zivot" a potom mi poslal e-mail, ze si so mnou nic neuzije atd...Skratka, on sa vzdy rozpisuje o svojich pocitoch, ale ja mam velky strach mu povedat alebo napisat o tych svojich. Neviem preco.

alia

Veru tak preto som sa jej hned so zaciatku ako vytvorila tuto temu opytala kolko maju rokov. Prislo mi to dost divne na tak vyspelu zenu. Mam omnoho menej a pride mi to hrozne detinske.

melany

biela mačka, prosím ťa, napíš mi, ako na teba zapôsobila táto správa, ktorú ti napísal priateľ. Čo si myslíš keď ju čítaš? Ako uvažuješ o svojom priateľovi? Ani raz si nenapísala, ako uvažuješ o jeho pocitoch, o tom, ako vnímaš ten jeho strach, ten psych.problem o ktorom píše. Ak máš toľko empatie, a vieš sa vžiť do jeho problému, napíš mi, prosím ťa o tom, čo si myslíš o pocitoch tvojho priateľa. Zaujíma ma to, lebo zatiaľ stále len vyčítaš a opakuješ svoje pocity. Tvoje už poznáme, on nám svoj postoj a pocity obhájiť nemôže. Ale ty ho ľúbiš a dobre poznáš, skús nám to napísať.