orálny sex

Príspevok v téme: orálny sex
biela mačka

Neviem, či je to vhodný príspevok pre túto stránku, ale napriek tomu vás skúsim požiadať o radu. Mne sa páči, keď priateľovi poskytnem orálny sex. Síce ma o to nežiada, ale mám radosť, keď pri tom slastne vzdychá. Ja by som tiež veľmi rada bola láskaná ústami a jazykom od neho, no ziaľ za tri roky čo sme spolu, to spravil len dva razy, aj to veľmi krátko. Bola tam nejaká pusa, krátke oblízanie jazykom. Mala som pri tom orgazmus a tak si veľmi prajem, aby mi to priateľ robil častejšie. On mi to vraj nechce robiť preto, aj keď som mu povedala, že sa vtedy výborne cítim. Vraj v sexe sa nemá robižť to, čo druhý partner nechce. Ale veď ja nemám predsa v mojej jaskynke jedovaté hady aj dodržiavam hygienu. A tak som smutná, že ma priateľ nechce takto potešiť.
A DNES MI PRIATEL POSLAL TUTO SPRAVU:
Dnes ráno začínam pociťovať dosť vážny psychický problém a vôbec s tým nie som spokojný. Začínam mať strach a dokonca sa prvýkrát na teba neteším, hoci sa tešiť chcem. Spôsobil to ten posledný víkend s tebou a ten tvoj veľký psychický nátlak na mňa s tvojou tvrdohlavou túžbou po oráli. Ak s týmto neprestename, alebo sa niečo nezmení, môže sa stať, že budem mať strach zo sexu úplne. Píšem toto včas na to, aby sme začali rozmýšľať, či to naozaj takto chceš, lebo bude zo mňa troska.

Ty si vôbec neuvedomuješ jedno základné pravidlo, ktoré je aj v tých knihách, ktoré tak veľmi chceš, aby som ich čítal: S každým aktom musia súhlasiť obaja. Prečo ťa toto dosť dôležité pravidlo nezaujíma? Teraz cítim, že toto, čo sa tam píše, nie je na parádu. Možno, že sa z toho vyspím, ale momentálne som v takom psychickom stave, že tvoju mačičku nechcem vidieť. Je to v poriadku? Nehnevaj sa na mňa, že ti to takto píšem, ale teraz začínam pociťovať, ako zle na to ideš. Radšej mi nedávaj povinne čítať, ako to ženy majú radi a ako to muži radi robia, lebo teraz sa cítim aj menejcenný. Radšej si nájdi článok, čo musíš urobiť, aby som ti to robil rád. Na iné sa už ani nezameriavaj.

Píšem toto aj preto, aby si si uvedomovala, ako bezohľadne myslíš iba na seba a neberieš ohľady na mňa a čo mi (nám) to spôsobuje. Nemysli len na seba! Nie som zo železa alebo stroj, ktorému môžeš hocičo rozkázať. Som tiež z tela a duše a aj moja duša je rovnako zraniteľná bezohľadu na pohlavie. Možno len stačí nájsť spôsob, akým na mňa pôjdeš. Ver tomu, že mne neprekáža tvoja túžba, ale spôsoby, ako to prejavuješ, až to vyvoláva vo mne odpor aj proti mojej vôli. Robiš to naozaj zle.

nenacherry

Biela macka odporucam ti nechat toho tvojho partnera konecne dychat a nespravat sa jak trucovite decko lebo tak mi naozaj pripadas ked budes takto pokracovat a vecne mu len vnucovat svoje tuzby tak ti utecie a nebudem sa tomu cudovat.Kto ma toto zniest? A este davat mu citat take clanky tak to uz je ozaj na zufanie. Ved sa troska uvedom holka. To uz neexistuje nic ine nez oralny sex? Ja som na tom opacne ja som zase povedala partnerovi ze ja mu robit oral nebudem, nedam sa predsa natlacit do niecoho co sa mi hnusi a ked sme to prediskutovali tak ma pochopil a uz mi ho nikdy viac nespomenul, zistil ze moze zazit rozkos aj inymi sposobmi.Keby mi to vecne vnucoval tak ako ty tak ho poslem kade lahsie predsa ked niekoho milujem tak ho nebudem do nicoho nutit. Vies co nie on je sebec ale ty si sebec lebo myslis len na to ze ako to tebe dobre robi ale nanho vobec nemyslis, ani ta nenapadne pouvazovat ako sa citi on. Podla toho mailu sudim ze sa ozaj citi ako taky sexualny otrok ktory len plni tvoje zelania ale toto nikto neznesie naveky. Tak ked si chces udrzat chlapa tak mysli aj na jeho pocity a nielen na seba.

joli

stefek,moja rec..myslim ze on si taku babu nezasluzi..Byt nim,biela macka,tak to asi ukoncim a nenecham sa vydierat..Myslim ze si strasne sebecka a zamerana iba na seba..A stale opakujes iba:"ja chcem,ja chcem.."..A zaujima ta aj co chce on?Pripadas mi ako male trucovite decko..

fungy

podla mna si tu ta sebecka ty,pretoze jedine co ta zaujima je tvoje sexualne uspokojenie....a to ze si mu dala ten clanok bolm ako....si nesxopny a musis sa zmenit.z mailu co ti napisal som si povedala ze to je perfektny xlap

stefek

ty mi fakt pripadas ako nejaka naivka zamerana na oralsex.musis mu poriadne liest na nervy s takymto sposobom vyjadrovania a vyzadovania.nejednaj s nim ako s malym deckom,a deckym sposobom.asi sedis zahrabana iba v clankoch o oraly.no ja ked citam tvoje prispevky tak by som bol z takej baby davno na nervy.ty by si ma fakt vydrazdila na hranicu.

biela mačka

Orgazmy vyvolané orálnym sexom sú najlepšie - sú intenzívne, silné a prudké. Keď sa začínajú, som neuveriteľné senzitívna, každý dotyk je skvelý pôžitok. Tento pocit je potom stále silnejší a koncentruje sa úplne na oblasť okolo klitorisu. Je to zvláštne, ale niekedy mám pocit, že zvyšok môjho tela mizne, a všetko, čo z neho ostalo, sa nachádza v tejto maličkej časti tela. Myslím si, že keby mi v ten moment niekto odrezal ruku, ani by som si to nevšimla. Uvedomujem si iba to, čo sa deje v tomto centimetrovom kúsku mäsa (ak je to vôbec toľko). Vtedy vedome napnem svaly vo svojich nohách a zadku. Začnem mať pocit horúčavy, je to skoro také, akoby som bola rozžeravená. Potom, keď dosiahnem vyvrcholenie, začne sa moja vagína chvieť a pulzovať a niekoľko sekúnd cítim prekrásny pocit. Aj keď zo seba nevydávam žiadne zvuky, nedokážem zabrániť tomu, aby som nedýchala ťažko a rýchlo. Niekedy mám tri, štyri sekundy intenzívneho trhania, ktoré sa potom náhle skončia. Inokedy zasa - hlavne, ak líže opatrne ďalej - sa k tomu pripoja s väčšími prestávkami menšie vlny. Niekedy ejakulujem trochu tekutiny - mám aspoň taký pocit (niekedy som si však po masturbácii prezerala svoju posteľnú bielizeň, ale nenašla som nič). Po orgazme ho hneď od seba odtlačím - som potom príliš citlivá na ďalšie dotyky. Samotný orgazmus trvá asi desať sekúnd, ale vždy mám pocit, že je to dlhšie. Som potom úplne vyčerpaná a nechcem ho mať vo svojej blízkosti. Cítim sa trochu malátna, preto si na dve-tri minúty ľahnem. Pravdepodobne to je dôvod, prečo Francúzi nazývajú orgazmus ,malá smrť'."
TAK TOTO SOM SI PRECITALA NA STRANKE TABU. KED TO VSAK DAM PRECITAM AJ PARTNEROVI, ASI SA URAZI. AKO HO MAM TEDA PRESVEDCIT, ZE ORGAZMUS PO ORALE JE NENAHRADITELNY? DALSIM PROBLEMOM JE, ZE KED MI TO NECHCE SPRAVIT USTAMI A TIEZ FRFLE, ZE PROSIM SI OD NEHO MASAZ, KED MA BOLI CHRBAT, MAM DOJEM, ZE MA VOBEC NEMA RAD. A UZ NEBUDEM MAT S NIM VOBEC ZIADNY ORGAZMUS.

elka

keď on nemôže tak ani ti nerob orál jemu. Potom snáď pochopí.....Ale myslím si že takto nemáte dlhú budúcnosť.

gaba

Tak treba na neho, a ked ti on nechce lizat, tak mu ani ty nerob oral...uvidi aspon ake to je, ked sa ho budes stranit. Vela zdaru!

biela mačka

Aj mne sa to zdá čudné. Čo sa týka toho masírovanioa chrbta, mama mi poradila, že keď náhodou priateľa niekedy bude bolieť chrbát, mám mu povedať, že mne sa teraz masírovať nechce, Alebo nech mu masáž dávam, ale nech to riadne ofrflem.