orálny sex

Príspevok v téme: orálny sex
biela mačka

Neviem, či je to vhodný príspevok pre túto stránku, ale napriek tomu vás skúsim požiadať o radu. Mne sa páči, keď priateľovi poskytnem orálny sex. Síce ma o to nežiada, ale mám radosť, keď pri tom slastne vzdychá. Ja by som tiež veľmi rada bola láskaná ústami a jazykom od neho, no ziaľ za tri roky čo sme spolu, to spravil len dva razy, aj to veľmi krátko. Bola tam nejaká pusa, krátke oblízanie jazykom. Mala som pri tom orgazmus a tak si veľmi prajem, aby mi to priateľ robil častejšie. On mi to vraj nechce robiť preto, aj keď som mu povedala, že sa vtedy výborne cítim. Vraj v sexe sa nemá robižť to, čo druhý partner nechce. Ale veď ja nemám predsa v mojej jaskynke jedovaté hady aj dodržiavam hygienu. A tak som smutná, že ma priateľ nechce takto potešiť.
A DNES MI PRIATEL POSLAL TUTO SPRAVU:
Dnes ráno začínam pociťovať dosť vážny psychický problém a vôbec s tým nie som spokojný. Začínam mať strach a dokonca sa prvýkrát na teba neteším, hoci sa tešiť chcem. Spôsobil to ten posledný víkend s tebou a ten tvoj veľký psychický nátlak na mňa s tvojou tvrdohlavou túžbou po oráli. Ak s týmto neprestename, alebo sa niečo nezmení, môže sa stať, že budem mať strach zo sexu úplne. Píšem toto včas na to, aby sme začali rozmýšľať, či to naozaj takto chceš, lebo bude zo mňa troska.

Ty si vôbec neuvedomuješ jedno základné pravidlo, ktoré je aj v tých knihách, ktoré tak veľmi chceš, aby som ich čítal: S každým aktom musia súhlasiť obaja. Prečo ťa toto dosť dôležité pravidlo nezaujíma? Teraz cítim, že toto, čo sa tam píše, nie je na parádu. Možno, že sa z toho vyspím, ale momentálne som v takom psychickom stave, že tvoju mačičku nechcem vidieť. Je to v poriadku? Nehnevaj sa na mňa, že ti to takto píšem, ale teraz začínam pociťovať, ako zle na to ideš. Radšej mi nedávaj povinne čítať, ako to ženy majú radi a ako to muži radi robia, lebo teraz sa cítim aj menejcenný. Radšej si nájdi článok, čo musíš urobiť, aby som ti to robil rád. Na iné sa už ani nezameriavaj.

Píšem toto aj preto, aby si si uvedomovala, ako bezohľadne myslíš iba na seba a neberieš ohľady na mňa a čo mi (nám) to spôsobuje. Nemysli len na seba! Nie som zo železa alebo stroj, ktorému môžeš hocičo rozkázať. Som tiež z tela a duše a aj moja duša je rovnako zraniteľná bezohľadu na pohlavie. Možno len stačí nájsť spôsob, akým na mňa pôjdeš. Ver tomu, že mne neprekáža tvoja túžba, ale spôsoby, ako to prejavuješ, až to vyvoláva vo mne odpor aj proti mojej vôli. Robiš to naozaj zle.

iris

warewolf,ty chodis na túry,na kultúrno-oznávacie zájazdy na hrady a zámky,umelecké výstavy,regionálne remeslá?Hráš tenis,plávaš,cyklistika,korčule,lyže,tanec,gymnast ika,beh-dlhé,krátke trate,skok do diaľky?Zaujíma ťa astronómia,biológia,technika a informatika,očista organizmu,zdravotníctvo atď?Myslím okrem tvojich záujmov.A čo tvorivosť,talent.Rozvíjaš?Čo spev,maľovanie,modelovanie?Zbieraš známky,mince?
Že tvoj život to všetko neobsahuje?
No ak toto nerobíš,prepáč,máš trochu primitívny život.Môžem to s takou istou istotou povedať ako ty,lebo ja to všetko robím a ešte viac v živote,takže podobne ako ty o sexe,ja možem napísať,že fakt,primitívny tvoj život.

biela mačka

A este pat dolezitych veci. 1. Je veriaci - pravoslavny, 2. Od veku 20 rokov byval sam, 3. Ked mal 6 rokov sa jeho rodicia rozviedli a on odvtedy zil s mamou a so sestrou. 4. Otec teraz zije na Vychodnom Slovensku a za cele styri roky ho nebol navstivit.
6. Pri nasom prvom stretnuti hovoril, ze ako dieta chcel hrat futbal, nikde vsak neboli treningy a tak rozmyslal o tom najhorsom.
Nebude pricina niekde tu? Co

biela mačka

No to je tak - zacneme sa rozpravat, on mi da prednasku, ze to nie je take zle, ja sa pojdem do kupelne vyplakat, potom sa vratim domov, sadnem si k internetu a stale to tak pojde dookola, az kym nebudem mat menopauzu.

biela mačka

Inak priatel vacsinou nesuhlasi s mojimi napadmi v sexe. Napriklad sa mi paci, ked stojim, on ma chyti zozadu za prsia, za macicku a zacne ma drazdit. Asi trikrat som mu to musela s odstupom casu povedat, kym moju fantaziu splnil. Takisto v sede to mam rada, aj na to je lenivy - no raz sme to uz mali a bola to pre mna rozkos. Ale ked chce priatel polohu na psika alebo na boku, ja sa mu prisposobim vzdy. A ked zacnem byt divoka - skratka vsade ho bozkavat, dotykat sa ho atd, pyta sa, co mi je. A este sa vratim k oralu. Na moje narodeniny som priatela prehovorila a ked som sa zacala zvyjat od rozkose, cudoval sa, co to robim!

iris

Takže sa prestanete deptať navzájom, a porozprávate sa.Navrhni to ty,aspoň uvidí,že ti záleží na vašom vzťahu a chceš hľadať riešenie.Uvidíš,aké riešenie vytiahne on.Možno sa tiež iba trápi v tomto vašom zaujímavom vzťahu a chce slobodu,lebo tú asi ani jeden necítite.Slobodu,istotu,spokojnosť a radosť.A hneď zistíš,ako jemu záleží na tebe a vašej budúcnosti.

Werewolf

Omg, citajte, premyslajte, ja nikoho neodsudzujem, len taky pohlavny zivot nie je dost farebny a tym padom je v istom zmysle !primitivnejsi". Takze nikoho neurazam ani nanho nehadzem kamen opovrhovania.

Biela Macka: Samozrejme, rozhodutie je vzdy len na Tebe. Len by si asi mala zhodnotit ci by zivot bez takeho partnera bol az taky rozdielny a tak ochudobneny. Nehovorim, ze sa s nim mas rozist, to samozrejme nie, len prehodnotit svoj pristup a jeho pristup a porovnat to.

biela mačka

Naozaj s i nerozumieme vo viacerych veciach a dobre mi sice radite, ale mam obavy rozpravat o svojich pocitoch. Lebo ked ma nieco napriklad na priatelovi hneva a upozornim ho, tak aj tak to robi aj nadalej. Ja to beriem zase tak, ze tymi jeho e-mailami - poslal mi ich uz viac - ma on psychicky depta a ja to uz nemozem viac vydrzat. Zo mna sa tiez uz stala troska, s tym rozdielom, ze ja som mu e-mail o svojich pocitoch neposlala.

joli

Biela macka..teraz ta VOBEC ale vobec nechcem urazit.myslim to normalne..ale myslim ze mas nejaky psychicky problem..(to nie je urazka)..Skus sa zamysliet co v skutocnosti chces od zivota..lebo ma pocit akoby si sa preto tak upinala na sex..aby si nemusela riesit ostatne "vsedne"zivotne problemy..Skus sa mat viac rada..ale nemusi sa to prejavovat tak aby si od ostatnych ziadala,aby urobili co si prajes..ale skor si skus viac verit,a verit tomu ze ta maju ludia radi,aj ked odmietnu plnit tvoje ziadosti.. A neboj sa taho ze ta nikto nebude chciet..trochu viacej tolerancie a menej tvrdohlavosti..a budes ziadana jedna radost.. A este ma napadlo..tvoji rodicia-ako ziju dobre..?Lebo clovek,akosi vzdy vsetko prebera zo svojej rodiny..

yla

ja len k tej vode,biela macka.ked chces vodou setrit a nasledne za nu menej alebo malo platit,tak riad treba umyvat nie pod tecucou vodou.vies slaby alebo velky prud...to je jedno.vodu treba napustit do umyvadla.hotovo.... nie je zac.

melany

A ak tam je len zamilovanosť alebo fyzická príťažlivosť, či nechceš ostať sama a bez sexu,lebo podľa posledného tvojho príspevku si ním zrejme posadnutá a nič iné ťa nezaujíma, tak je to tak žalostne málo, že aj to, čo medzi vami je, zachvíľu zničíš(te).