orálny sex

Príspevok v téme: orálny sex
biela mačka

Neviem, či je to vhodný príspevok pre túto stránku, ale napriek tomu vás skúsim požiadať o radu. Mne sa páči, keď priateľovi poskytnem orálny sex. Síce ma o to nežiada, ale mám radosť, keď pri tom slastne vzdychá. Ja by som tiež veľmi rada bola láskaná ústami a jazykom od neho, no ziaľ za tri roky čo sme spolu, to spravil len dva razy, aj to veľmi krátko. Bola tam nejaká pusa, krátke oblízanie jazykom. Mala som pri tom orgazmus a tak si veľmi prajem, aby mi to priateľ robil častejšie. On mi to vraj nechce robiť preto, aj keď som mu povedala, že sa vtedy výborne cítim. Vraj v sexe sa nemá robižť to, čo druhý partner nechce. Ale veď ja nemám predsa v mojej jaskynke jedovaté hady aj dodržiavam hygienu. A tak som smutná, že ma priateľ nechce takto potešiť.
A DNES MI PRIATEL POSLAL TUTO SPRAVU:
Dnes ráno začínam pociťovať dosť vážny psychický problém a vôbec s tým nie som spokojný. Začínam mať strach a dokonca sa prvýkrát na teba neteším, hoci sa tešiť chcem. Spôsobil to ten posledný víkend s tebou a ten tvoj veľký psychický nátlak na mňa s tvojou tvrdohlavou túžbou po oráli. Ak s týmto neprestename, alebo sa niečo nezmení, môže sa stať, že budem mať strach zo sexu úplne. Píšem toto včas na to, aby sme začali rozmýšľať, či to naozaj takto chceš, lebo bude zo mňa troska.

Ty si vôbec neuvedomuješ jedno základné pravidlo, ktoré je aj v tých knihách, ktoré tak veľmi chceš, aby som ich čítal: S každým aktom musia súhlasiť obaja. Prečo ťa toto dosť dôležité pravidlo nezaujíma? Teraz cítim, že toto, čo sa tam píše, nie je na parádu. Možno, že sa z toho vyspím, ale momentálne som v takom psychickom stave, že tvoju mačičku nechcem vidieť. Je to v poriadku? Nehnevaj sa na mňa, že ti to takto píšem, ale teraz začínam pociťovať, ako zle na to ideš. Radšej mi nedávaj povinne čítať, ako to ženy majú radi a ako to muži radi robia, lebo teraz sa cítim aj menejcenný. Radšej si nájdi článok, čo musíš urobiť, aby som ti to robil rád. Na iné sa už ani nezameriavaj.

Píšem toto aj preto, aby si si uvedomovala, ako bezohľadne myslíš iba na seba a neberieš ohľady na mňa a čo mi (nám) to spôsobuje. Nemysli len na seba! Nie som zo železa alebo stroj, ktorému môžeš hocičo rozkázať. Som tiež z tela a duše a aj moja duša je rovnako zraniteľná bezohľadu na pohlavie. Možno len stačí nájsť spôsob, akým na mňa pôjdeš. Ver tomu, že mne neprekáža tvoja túžba, ale spôsoby, ako to prejavuješ, až to vyvoláva vo mne odpor aj proti mojej vôli. Robiš to naozaj zle.

zralok

Biela mačka:
Nechápem, ako to nejaký chlap nemôže mať rád. A ak to on nechce a ty áno, tak sa to dlho nebude dať vydržať.
Podľa mňa je vhodné poobzerať sa po niekom inom, čo by ti viac vyhovoval Pretože tento chlap je veľmi čudný.
Ešte jedna vec. Myslím si, že sa v tomto už nezmení.
Ahoj, držím palce.

katika88

Biela macka ak mam byt uprimna tak sa naozaj divim ako vy dvaja mozte spolu fungovat tebe na nom vsetko vadi a on zase nechce spravit nic co navrhnes absolutne sa nerespektujete takto vztah nema buducnost.Mala by si sa zamysliet co mas na nom rada a co nemas a ked ti vyjde ze negativa prevysuju pozitiva tak niet uz o com premyslat... Je na nom vobec nieco z coho mas radost? Ked si zrekapitulujes vas vztah a spomenies si na to pekne co ste prezili je to nieco co navzdy utkvie v tvojej pamati myslim okrem toho oralu :-)) lebo ozaj vztah je o tom ze sa toho druheho nevies dockat a nevies sa ho nabazit. A v tvojom toto jednoznacne chyba aspon z jeho strany.Uz to teraz prehana aj on, pokial nechce oral tak to pochopim ale preco to nechce robit v sede tak to uz je ozaj nepochopitelne :-)) ach ten tvoj chlap bude ozaj nejaky divny ked ta nikdy nechce uspokojit aj tak ako to mas ty rada sak pre kazdeho chlapa by malo byt super ked vidi ze jeho partnerka sam ide zblaznit od vzrusenia a nie sa na teba divat jak na strelenu...Zmen partnera toto ozaj nema cenu.

biela mačka

No, to nie je problem, ze nevie, ako sa robi oralny sex. Ja som tiez bola v sexe zaciatocnicka a nevedala som, ako sa mam hrat ustami a jazykoim s jeho pokladom. Ale usmernil ma, ako sa mu to paci a snazim sa mu v tom vyhoviet.

eviak

necitala som to cele, takze ak uz niekto nieco podobne pisal tak sry.. a vie on ako sa oral robi? mozno to nevie a len sa hanbi.. a mozno pisem blbosti.. partnersky vztah bez kvlaitneho sexu podla mna nema buducnost.. a nehnevaj sa, ale ta sprava od neho je podla mna silna kava.. za to, ze on s tym ma problem by nemal z teba robit teroristu co ho nuti lizat. asi tolko k teme.

Werewolf

iris: Mno v podstate som vsetko z toho uz robil. lol Nie, nerobil, ale myslim si, ze porovnavat sexualny zivot s biliardom alebo sachmi je trochu nemiestne a nepresvedcive, ale mozes sa posnazit vymysliet lepsi priklad Iris :) Pozri, neprisiel som sem nikoho urazat a ak nechapes vyznam slova primitivny v takom spojeni ako som to pouzil, tak Ti to mozem kludne vysvetlit, ale myslim, si ze tu sme to uz dost zaspamovali.

Biela Macka, z toho ako si tu partnera vykreslila je pre mna zatial zrejme, ze je to obycajny chlap, ktory je lenivy (akoze muzi obycajne su). Ale to je samozrejme len nieco vytvorene na par informaciach, takze to netreba brat velmi vazne, ako som uz povedal, rozhodni si to sama, myslim si, ze ludia tu Ti uz povedali co mohli a dalsie kroky su len na Tebe.

kupelnik

nie je nejako prilis tazko veriaci??? Lebo som cital o nejakych nemcoch co verili ze chodi bocian a za 10 rokov manzelstva nesulozili... hm inak este som dakde zistoval ze takyto problem sa stava coraz castejsim... viac zien/bab tymto trpi ze partner je lenivy/nechce sa mu... vetsinou kvoli praci... :) ...

kupelnik

dakto mudry raz povedal je lepsie vedet jednu vec poriadne ako viacej a nijako...
Radsej vedet poriadne sexovat ako skakat do dialky,zbierat mince,astronomia,gastonomia a gastroenterologia...

biela mačka

A dost narieka, ze ma tuk, chodi kvoli tomu do posilovne. Ja som nikdy nepovedala, ze je tucny, aj som mu zoparkrat pochvalila pevny chrbat. Nemoze byt aj toto na pricine?