orálny sex

Príspevok v téme: orálny sex
biela mačka

Neviem, či je to vhodný príspevok pre túto stránku, ale napriek tomu vás skúsim požiadať o radu. Mne sa páči, keď priateľovi poskytnem orálny sex. Síce ma o to nežiada, ale mám radosť, keď pri tom slastne vzdychá. Ja by som tiež veľmi rada bola láskaná ústami a jazykom od neho, no ziaľ za tri roky čo sme spolu, to spravil len dva razy, aj to veľmi krátko. Bola tam nejaká pusa, krátke oblízanie jazykom. Mala som pri tom orgazmus a tak si veľmi prajem, aby mi to priateľ robil častejšie. On mi to vraj nechce robiť preto, aj keď som mu povedala, že sa vtedy výborne cítim. Vraj v sexe sa nemá robižť to, čo druhý partner nechce. Ale veď ja nemám predsa v mojej jaskynke jedovaté hady aj dodržiavam hygienu. A tak som smutná, že ma priateľ nechce takto potešiť.
A DNES MI PRIATEL POSLAL TUTO SPRAVU:
Dnes ráno začínam pociťovať dosť vážny psychický problém a vôbec s tým nie som spokojný. Začínam mať strach a dokonca sa prvýkrát na teba neteším, hoci sa tešiť chcem. Spôsobil to ten posledný víkend s tebou a ten tvoj veľký psychický nátlak na mňa s tvojou tvrdohlavou túžbou po oráli. Ak s týmto neprestename, alebo sa niečo nezmení, môže sa stať, že budem mať strach zo sexu úplne. Píšem toto včas na to, aby sme začali rozmýšľať, či to naozaj takto chceš, lebo bude zo mňa troska.

Ty si vôbec neuvedomuješ jedno základné pravidlo, ktoré je aj v tých knihách, ktoré tak veľmi chceš, aby som ich čítal: S každým aktom musia súhlasiť obaja. Prečo ťa toto dosť dôležité pravidlo nezaujíma? Teraz cítim, že toto, čo sa tam píše, nie je na parádu. Možno, že sa z toho vyspím, ale momentálne som v takom psychickom stave, že tvoju mačičku nechcem vidieť. Je to v poriadku? Nehnevaj sa na mňa, že ti to takto píšem, ale teraz začínam pociťovať, ako zle na to ideš. Radšej mi nedávaj povinne čítať, ako to ženy majú radi a ako to muži radi robia, lebo teraz sa cítim aj menejcenný. Radšej si nájdi článok, čo musíš urobiť, aby som ti to robil rád. Na iné sa už ani nezameriavaj.

Píšem toto aj preto, aby si si uvedomovala, ako bezohľadne myslíš iba na seba a neberieš ohľady na mňa a čo mi (nám) to spôsobuje. Nemysli len na seba! Nie som zo železa alebo stroj, ktorému môžeš hocičo rozkázať. Som tiež z tela a duše a aj moja duša je rovnako zraniteľná bezohľadu na pohlavie. Možno len stačí nájsť spôsob, akým na mňa pôjdeš. Ver tomu, že mne neprekáža tvoja túžba, ale spôsoby, ako to prejavuješ, až to vyvoláva vo mne odpor aj proti mojej vôli. Robiš to naozaj zle.

tunde

suhlasim s iris,ako mozes napisat,ze taky pohlavny zivot je primitivny?tvoje slova svedcia o primitivnosti.nik predsa macke nenapisal,ze jej tuzba je primitivna,tak takto neznevazuj tych,ktori maju iny sex.zivot.mozno su v nom ovela stastnejsi.

gaba

Co tu pisete, ze biela macka je sebecka? A on akoze sebec nie je? Tak on si v pohode od nej nechava vtaka drat a ked pride raz na nu tak sa mu nechce. Tak to uz je co za system??? Ona sa snazi aby sa mal dobre a za odmenu nie je ochotny ani chrbat jej pomasirovat!?! Mozno macka velmi tuzi po tom orali, mozno mu s tym trochu liezla na nervy, ale zase nerobte s chlapca obet! Ze ona ho tlaci do oralu? A to ako jemu nie je blbe sa nechavat robit akoby sa nechumelilo a nevracat to? Tak kto je potom v laske sebec? Ja myslim, ze muz ked miluje tak to krasne vracia a netvari sa ako keby mal umriet ked ma spravit svojej laske oral.

biela mačka

Dakujem Werewolf. Inak načo potom existujú všeliaké sexuálne príručky? Kto ich má čítať? Ak ja robím priateľovi orál a on mi povie, že to robím zle a ako sa mu to páči inak, tak sa neurazím, ale splním jeho túžbu.

Werewolf

Osobne si skor myslim, ze biela macka ma uplne prirodzenu potrebu a ked sa k nej nevie dostat, tak ju chce jednoducho viac a viac. Myslim si tiez, ze tlacenie na partnera nie je, ked mu da precitat nejaky clanok o oralnom uspokojeni. Ved oralne uspokojenie je predsa uplne bezna vec a nerozumiem, preco sa k tomu Tvoj priatel, macka, nema a nechce sa mu. Myslim, ze si vsak spominala, ze on ale v polohe uspokojovaneho je rad, takze jeho postoj pokladam za sebecky a aj mierne arogantny, toto rozhodne nie je harmonia vo vztahu. Zatial si ho predstavujem ako kazdeho ineho chlapa co len sedi na zadku a caka, kym sa nepostasti a nepride jeho priatelka a "nepomoze" mu. On je ale nie. Osobne povazujem pohlavny zivot bez oralneho sexu za znacne primitivny a "osekany".

katika88

Biela macka a spol. ja naozaj neviem kde beriete taky nazor ze ked vam partner odmietne v posteli nieco urobit tak ze vas nema rad alebo je sebec ci dokonca tu padol taky nezmysel ze je teply co uz ma naozaj zarazilo.Tak ako pise melany je plno ludi co toto nerobia a nemyslim si ze je na tom nie co cudne ci poburujuce. Citam si pravidelne vsetky temy napriklad tu vznikla nedavno debata o analnom sexe niekto si to vychutnava a niekomu sa to vyslovene hnusi a to preto ze sa mu nepaci nejaka praktika tak uz musi byt nenormalny?Ked sa niekomu nieco nepaci a je v mensine tak ho hned odsudzujete, ved respektujte fakt ze kazdy z nas je iny nemozno od kazdeho ocakavat vsetko co si len zmyslime kazdy ma hranice posunute inde.A ked si toto macka neuvedomis tak svojho partnera navzdy stratis a bola by to naozaj skoda lebo mi pride ako spravny chlap aj tebe pripada ako nejaky egoista co vsak rozhodne nie je, to skor ty.

melany

biela mačka a inač si ako rozumiete? Záujmy, povahy, čo vás zblížilo? Máte nedorozumenia aj v iných veciach alebo len v sexe? Riešite ich s úspechom? Lebo podľa jeho vyjadrovania v tej správe sa mi zdá celkom inteligentný a premýšľajúci a ohľaduplný keď ho mrzí tento problém, chce aby ste ho riešili a zároveň ti dáva jasne najavo, čo mu spôsobuje tvoja požiadavka. Berieš vážne jeho slová, že to začína pociťovať ako vážny psychický problém? Že bude z neho troska a bude mať strach zo sexu? Napriek tomu to chceš od neho stále vyžadovať a zhromažďovať mu články v ktorých píšu práve takí ľudia čo to majú radi? Lebo ja poznám hodne tých,čo to nerobia. Takže nie je jediný. Mali by ste to riešiť z inej strany,lebo je pravda čo napísal: s každým aktom musia súhlasiť obaja.Ak on to nedokáže ani kvôli tvojmu dobrému pocitu,tak to bude niečo vážne,čo mu v tom bráni a vtedy by si ho nemala znásilňovať svojím nátlakom. Neviem,ak nenájdete strednú cestu,tak myslím,že to narastie do veľkého problému.A nejaké stresy alebo depky si navzájom asi nechcete spôsobovať,nie?

jelena

Biela macka musim ta sklamat ale tvoj partner ma pravdu, ides nanho absolutne zle ba priam si myslim ze uz dlho nepotrva a sa mu totalne zhnusis lebo taketo spravanie ako tu predvadzas a tie tvoje nazory na vec su ozaj priserne.Si totalna egoistka posadnuta oralom akokeby nic lepsie na svete neexistovalo.Spravila si z neho totalneho neschopáka co ta nevie uspokojit akoze ten chalan musi mat teraz sebavedomie na bode mrazu a to len vdaka tebe! Nie si ho vobec hodna lebo ten chalan sa mi zda z toho mailu uplne normalny a kazdy normalny clovek chape jeho pocity len ty akosi nie a nie pochopit ze sa spravas uplne nemozne.Potom jasneze nema chut uz ani dat ti masaz uz si sa mu skratka sprotivila.Co si tymi clankami akoze chcela docielit? Vies ako sa on teraz musi citit? Ako totalny chudak co vsetko robi zle lebo ty furt nie si spokojna.No poviem ti lutujem toho chlapca.

stefek

aj ked ja by som mojej chrbat masiroval rad a to akokolvek casto,a myslim,ze vsetci chalani by to radi robili svojej laske tak fakt nechapem,co mu este robis ked ti ani to nechce a robi s nevolou.dost ze ma s tebou sex,ked sa ta nechce dotknut ani tak ze masaz.nehnevaj sa,silno rozmyslam ako sa k nemu asi spravas.ked citam co ti pisal a vsetky tvoje prispevky,tak su na jedno kopyto a zrejme sa dozadujes aby sme pisali vsetci ze to ma robit ak ta miluje a ty mu to potom das citat a povies mu ze vidis,aj ini si myslia ze ked to chcem tak mi to rob.ved ja by mal strach zo sexu s tebou.