NAJLEPSI RECEPT A PREDSA ZADARMO

Príspevok v téme: NAJLEPSI RECEPT A PREDSA ZADARMO
damian

- Ľudské telo pozostáva z asi 75% vody (H2O) a pre svoje správne fungovanie potrebuje 2 až 2 a pol litra (dospelé osoby) čistej, neminerálnej, nebublinkovej vody denne
- Koľko čistej vody vypijete denne vy???

- Smäd je znakom už pokročilého a vážneho dehydrovania organizmu!

- Všetky iné nápoje mimo vody sú diuretiká (močopudné), ktoré dehydrujú telo

- Zvieretám dávame čistú VODU

- Kvetom a ostatným rastlinám dávame čistú VODU

- Seba (že vraj Homo sapiens) nalievame dehydrujúcimi kávami a čajmi, pliesňotvornými mliekami, alkoholom, kyselinami, konzervátmi, bielym cukrom a jedovatámi sladidlami nadopovanými nápojmi, počnúc Coca-Colou, (ne)končiac konzervovanými džúsmi

- Potom nariekame, lebo trpíme rôznymi bolesťami, žalúdočno-črevnými ťažkosťami, artridami, depresiami (a inými psychickými poruchami a tzv. stareckými chorobami), migrénami, alergiami, astmou, kožnými problémami, zničenou imunitou, zápchami, zvýšeným cholesterolom, krvným tlakom (a inými srdcovo-cievnými ochoreniami), mŕtvicami (porážkami, ak chcete), cukrovkami, poruchami správania (hlavne u detí, napr. ADHD), obezitou, hlúpo nazývanými ‘autoimúnnymi‘ ochoreniami, hormonálnymi poruchami, osteoporózou, poruchami zraku, žlčníkovými a obličkovými kameňmi a ochoreniami, plesňami (ktoré spôsobujú a podporujú mnohé iné ochorenia) v neposlednom rade rakovinami atď.

- Chronicky dehydrovanému organizmu môže trvať aj 3 mesiace, pokiaľ sa znova zavodní (samozrejme za predpokladu, že budete piť adekvátne množstvo vody), keďže vaše rokmi dehydrované bunky nie sú schopné prijímať a udržať vodu a potrebuju čas na OPRAVU.

- Váš múdry a farmaceuticky študovaný lekár sa vám pravdepodobne vysmeje, keď mu o týchto veciach poviete.

- Avšak, nesnažte sa mi nahovoriť, že po čase (alebo i veľmi rýchlo) adekvátneho prijmu vody nepocítite na sebe zmenu! (Odkedy sme ja a moja polovička začali piť vodičku, ja nemám bolesti chrba a hlavy, vidím lepšie, ziedkavo máme nádchy, moja polovička nemala už vyše roka migrény a problémy s močením a napriek tomu, že 8 rokov nemohla raňajkovať, teraz pekne papká.)

- Bežte a hneď si dajte dva poháre vody!!! Na zdravie!!!

zdroj: BADATEL.SK

zvedavy

ja napodobne, ziadne lieko som na cholesterol neuzival, kebyze ich zacnem brat, tak ich uzivam celozivotne, takze lekari si velmi dobre rozmyslia, ci ten liek pacientovi nasadit.. jasne ze na znizenie cholesterolu staci upravit stravu, a trosku zacat sportovat...ale nevyliecis takto vsetko :)

damian

Zvedavec, vedze sa tak nejeduj. Nic nemam proti cajom a uz vobec nie proti ibiskovemu. Ale, prehanat sa s cajmi nema. A s tym cholesterolom si sa trafil (co sa tyka doktorov). A preco Ti nenasadil poriadnu dietu, 1-dvoj mesacnu, sport, voda a az potom, ak by to nefungovalo, tak "lieky"? Naposledy mi prisla kolegina s narekom, ze po pricestovani s USA bola na vysetreni a nasli jej cholesterol. A vies, co? Bud si isty, ze nezjedla ani jednu tabletu. Okrem ineho (vylucene mlieko, syry, sladkosti, tucne maso), pila 2 a pol litra vody denne a zacala behat. Vyliecila sa bez chemia a ZADARMO.

katka bb

Damian, nie každa rakovina sa da liečiť alternatívne, hovorí ti niečo sarkóm? A ak o som si pozrela stranku badateľ a uvidela som tam link na akože MUDr. Jurkoviča, viem kam ťa zaradiť.Takýchto lekárov by so mal zatracovať. ZVEDAVÝ nemá to vyznám, fanatizmus je choroba a na to veľa vody piť nestačí.Už to je choré, že Damian má na všetko argument. Damian daj sa radšej na politiku:).

zvedavy

tak lekary su pre teba sarlatani, co sa nevyznaju v tom, co robia?...netvrdim, ze kazdy lekar je skvely lekar...ale uplne nenavidim, ked ich ludia odsudzuju za jeden uvedejneny nevydareny pripad v novinach a pod... neda sa vyliecit vsetko, a tiez som toho nazoru, ze lieky su potrebne..nevyliecis vsetko len prirodou...a ked uz sme pritom, aj antibiotika maju povadsine prirodny povod..ja som napriklad bol u lekara koli zvysenemu cholesterolu a nenasadil mi lieky, ale odporucil specialnu dietu...a ked uz sme pri financovani zdravotnictva a lekarov, tak to ziadna vyhra nie je... vystudovany lekar na ARE dost stresoidne oddelenie a narocna praca a ma 12 tisic mesacne... tak to je fakt o peniazoch...normalny clovek by sa za tie prachy ani zo stolicky nezdvihol...alebo si vezmime aj ambulantnych lekarov, ktori povadsine maju uz lepsie platy vsakze, ale maju take vyhodne zmluvy s poistovnami, ze v poke mesiaca vycerpaju liminy a mozu zatvorit ordinaciu..ale ktory lekar to urobi? .. tak zvysok makaju viac menej zadara.. netvrim, ze je to u kazdeho, ale su take pripady...je to nedocenena praca, za to co si uziju s neprijemnymi pacientami, co svetko si vypocuju... co mas inak proti tym cajom?..co je na tom, ze si urobim prirodny ibiskovy caj?..pijem ho bez cukru a ma to narozdiel od vody aj daku chut...colu nepijem, nechuti mi a ked si precitam zlozenie, je mi z toho blbo

damian

A este k tej zodpovednosti. Ziadnu zodpovednost nemaju. System je vytvoreny tak, aby sa propagovala chemoterapia a zatracovali omnoho efektivnejsie liecby. Ked teda doktor zabije pacienta chemoterapiou (co sa deje ako na pase), kde je zodpovednost. O akej zodpovednosti to pises? Pseudozodpovednosti. Ale to radsej podme do temy Pravda o rakovine...

l.inda

k tej vode ja vypijem nieco medzi 2-3litrami jednoduchym sposobom ze cely den obraciam flase do seba...aj ked je pravda ze ju nefiltrujem
a ktomu mlieku:uz len ked si clovek porovna kolko nasobne rychlejsie rastie mlada kravy ako clovek.v mlieku su latky a vyziva na rychly rast neporovnatelne s latkami v materskom mlieku

damian

Nie, pretoze nezatracujem vsetkych lekarov, ba dokonca som s nimi v ustavicnom kontakte. Zatracujem lekarov, ktori VEDOME vedia, ze skodia. Dalo by sa o tom popisat habadej, ale mnoho pribehov je na nasej stranke a aj tuto na fore - v teme www.zdravie.sk a nie je ich malo takychto doktorov.

katka bb

To je posledny prispevok do tejto temy, je pravda, že je sloboda slova aj písma, tak ako pre teba Damian, tak aj pre mňa...Tu nejde len o radenie skrz tu vodu,to ti neberiem. Ale lekarske postupy ako napr. chemoterapiu odcudzuješ a tvrdíš, že to nie je to správne(ospravedlňujem sa, ak ťa doslovne necitujem)a to je dosť opovážlivé...Lekár s TITULOM si nesie zodpovednosť za to ako lieči pacienta resp. čo mu poradí a ty? A už to ako zatracuješ lekárov je nebezpečné a svedčí o tom, že sa cítiš polobohom, to nie je fanatizmus?