Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

NAJLEPSI RECEPT A PREDSA ZADARMO

Príspevok v téme: NAJLEPSI RECEPT A PREDSA ZADARMO
damian

- Ľudské telo pozostáva z asi 75% vody (H2O) a pre svoje správne fungovanie potrebuje 2 až 2 a pol litra (dospelé osoby) čistej, neminerálnej, nebublinkovej vody denne
- Koľko čistej vody vypijete denne vy???

- Smäd je znakom už pokročilého a vážneho dehydrovania organizmu!

- Všetky iné nápoje mimo vody sú diuretiká (močopudné), ktoré dehydrujú telo

- Zvieretám dávame čistú VODU

- Kvetom a ostatným rastlinám dávame čistú VODU

- Seba (že vraj Homo sapiens) nalievame dehydrujúcimi kávami a čajmi, pliesňotvornými mliekami, alkoholom, kyselinami, konzervátmi, bielym cukrom a jedovatámi sladidlami nadopovanými nápojmi, počnúc Coca-Colou, (ne)končiac konzervovanými džúsmi

- Potom nariekame, lebo trpíme rôznymi bolesťami, žalúdočno-črevnými ťažkosťami, artridami, depresiami (a inými psychickými poruchami a tzv. stareckými chorobami), migrénami, alergiami, astmou, kožnými problémami, zničenou imunitou, zápchami, zvýšeným cholesterolom, krvným tlakom (a inými srdcovo-cievnými ochoreniami), mŕtvicami (porážkami, ak chcete), cukrovkami, poruchami správania (hlavne u detí, napr. ADHD), obezitou, hlúpo nazývanými ‘autoimúnnymi‘ ochoreniami, hormonálnymi poruchami, osteoporózou, poruchami zraku, žlčníkovými a obličkovými kameňmi a ochoreniami, plesňami (ktoré spôsobujú a podporujú mnohé iné ochorenia) v neposlednom rade rakovinami atď.

- Chronicky dehydrovanému organizmu môže trvať aj 3 mesiace, pokiaľ sa znova zavodní (samozrejme za predpokladu, že budete piť adekvátne množstvo vody), keďže vaše rokmi dehydrované bunky nie sú schopné prijímať a udržať vodu a potrebuju čas na OPRAVU.

- Váš múdry a farmaceuticky študovaný lekár sa vám pravdepodobne vysmeje, keď mu o týchto veciach poviete.

- Avšak, nesnažte sa mi nahovoriť, že po čase (alebo i veľmi rýchlo) adekvátneho prijmu vody nepocítite na sebe zmenu! (Odkedy sme ja a moja polovička začali piť vodičku, ja nemám bolesti chrba a hlavy, vidím lepšie, ziedkavo máme nádchy, moja polovička nemala už vyše roka migrény a problémy s močením a napriek tomu, že 8 rokov nemohla raňajkovať, teraz pekne papká.)

- Bežte a hneď si dajte dva poháre vody!!! Na zdravie!!!

zdroj: BADATEL.SK

damian

Barbinka, ja som nikdy nepisal, ze nic ine sa pit nema. Este len vcera som pisal, ze ja sam pijem kavu, zeleny caj, a kupujem si aj kozie mlieko - z casu na cas.

barbinka

damian: ja vypijem minimálne 3 litre vody z vodovodu denne. viem, že to je zdravé. ale aby si tu vravel, že len voda a nič iné, tak to je už fanatizmus. stále dokola to isté. mne pomohlo mlieko a mliečne výrobky pri zraste kostí a tiež veľa ľuďom, ktorých poznám. a mojich mandlách nič nevieš, ale v tej v téme si sa veľmi do nás navážal. do ľudí, ktorí ich majú vonku. bohužiaľ niektorí ľudia s tým žiť nemôžu (ako ja), ale ty fanaticky si budeš vravieť svoje, že sa nemajú vyberať a nič o tých osobách nevieš. pán najmudrejší.

damian

SAMAN, Ty si ale srandovny, aj s tym vinom aj s kardiovasc. ochoreniami. Hihi! Pravdupovediac, nemem nic proti poharu vinka, ci piva denne. Ale tam, kde si cital o tych vlastnostiach piva, mohli uz napisat aj to, ze v pive su kvasnice a cukor a ze to vsetko, ak ma clovek nedostatok probiotik (co slovaciskovia casto maju), telom sa siria plesne. A tymi plesnami trpi takmer kazdy.

damian

Si Ty ale nestastna, Barbinka. Ja poznam ten pribeh z mandlami. Chcela si imunitu vyliecit za "par dni" a teraz tu prides hromzit, ze ja taram. Ved ja Ti nekazem, aby si pila vodu. Nepi. Ci to pomoze Tvojmu lymfatickemu systemu ochudobnenemu o mandle, to neviem. ...a, ja tu nie som preto, aby ma ludia zrali. Ved aj tak nik nepozna moju identitu, tak co by som z toho prosim Ta mal. Som tu koli inym dovodom a to je to, ze ma stve cely ten zhnity system. Preto. Tak ak si Ty prisla na uto temu kvakat proti mne, tak Ta velmi lutujem. Ak chces len to, utvor si novu temu PROTIDAMIANOVSKU. Ale ak chces pisat o VODE, nech sa paci. Pis! Cakam...

barbinka

súhlasím s katkou bb, aj s palomimom. určite uverím nejakému fanatickému šamanovi.
ako s mandlami, no ty mi budeš o tom rozprávať, keď sa do toho vôbec nevyznáš.
od RNG si nechám poradiť, ale ty si fanatik, ktorý naozaj zatracuje lekárov. a ja som tiež v kontakte s lekármi, však k nim chodievam. si ale dobrý rozpravkár, ľudia ťa žerú.

saman

tak ja som dnes vypil litrik zeleneho caju, aby som sa udrzal pri zmysloch, po obede deci cerveneho vinka ako ochrana voci kardiovakularnym ochoreniam,no a po vecery pol litra pifka, vraj su tam jedny z najsilnejsich antioxidantov vobec a plno dalsich pozitivnych ucinkov :).. no a samozrejme medzitym som svoj prijem tekutim obohatil o nasu kvalitnu prameninu vodu z vodovodu :)..asi tak liter a pol..