Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

NAJLEPSI RECEPT A PREDSA ZADARMO

Príspevok v téme: NAJLEPSI RECEPT A PREDSA ZADARMO
damian

- Ľudské telo pozostáva z asi 75% vody (H2O) a pre svoje správne fungovanie potrebuje 2 až 2 a pol litra (dospelé osoby) čistej, neminerálnej, nebublinkovej vody denne
- Koľko čistej vody vypijete denne vy???

- Smäd je znakom už pokročilého a vážneho dehydrovania organizmu!

- Všetky iné nápoje mimo vody sú diuretiká (močopudné), ktoré dehydrujú telo

- Zvieretám dávame čistú VODU

- Kvetom a ostatným rastlinám dávame čistú VODU

- Seba (že vraj Homo sapiens) nalievame dehydrujúcimi kávami a čajmi, pliesňotvornými mliekami, alkoholom, kyselinami, konzervátmi, bielym cukrom a jedovatámi sladidlami nadopovanými nápojmi, počnúc Coca-Colou, (ne)končiac konzervovanými džúsmi

- Potom nariekame, lebo trpíme rôznymi bolesťami, žalúdočno-črevnými ťažkosťami, artridami, depresiami (a inými psychickými poruchami a tzv. stareckými chorobami), migrénami, alergiami, astmou, kožnými problémami, zničenou imunitou, zápchami, zvýšeným cholesterolom, krvným tlakom (a inými srdcovo-cievnými ochoreniami), mŕtvicami (porážkami, ak chcete), cukrovkami, poruchami správania (hlavne u detí, napr. ADHD), obezitou, hlúpo nazývanými ‘autoimúnnymi‘ ochoreniami, hormonálnymi poruchami, osteoporózou, poruchami zraku, žlčníkovými a obličkovými kameňmi a ochoreniami, plesňami (ktoré spôsobujú a podporujú mnohé iné ochorenia) v neposlednom rade rakovinami atď.

- Chronicky dehydrovanému organizmu môže trvať aj 3 mesiace, pokiaľ sa znova zavodní (samozrejme za predpokladu, že budete piť adekvátne množstvo vody), keďže vaše rokmi dehydrované bunky nie sú schopné prijímať a udržať vodu a potrebuju čas na OPRAVU.

- Váš múdry a farmaceuticky študovaný lekár sa vám pravdepodobne vysmeje, keď mu o týchto veciach poviete.

- Avšak, nesnažte sa mi nahovoriť, že po čase (alebo i veľmi rýchlo) adekvátneho prijmu vody nepocítite na sebe zmenu! (Odkedy sme ja a moja polovička začali piť vodičku, ja nemám bolesti chrba a hlavy, vidím lepšie, ziedkavo máme nádchy, moja polovička nemala už vyše roka migrény a problémy s močením a napriek tomu, že 8 rokov nemohla raňajkovať, teraz pekne papká.)

- Bežte a hneď si dajte dva poháre vody!!! Na zdravie!!!

zdroj: BADATEL.SK

saman

fiha, damian, ti si mi tu teraz obiasnil zahadu pivneho kvasenia..len tak mimchodom, to, ze za kvasenie su zodpovedene kvasinky si Pasteur obhajil u v roku 1860..a myslim, ze aj male dievcatko, co sa pohybuje trosku v kuchyni viez, ze do drozdia sa dava cukor, a preco, lebo tak ako papame aj mi aj kvasinky potrebuju z niecoho zit :)sice oni su schopne vyzit aj na inych energetickych zdrojoch, ale to sa potom nedockame ziadanehho produktu...ja si nemyslim ze mam zlu mikrofloru, papam dost jogurtov, pijem acidko a pod...dokonca som uz aj kefir skusal, len dako mi to nesmakovalo.. no tak pre zaujmavost, ake presne sa to vo mne budu sirit, nech viem, ked mi bude blbo, na co s ato mam zamerat..inak som eset nepocul o presniach, co s asiria v zazivacom trakte, tak budem velmi rad, ked ma obohatis o dake nove veci :)

damian

...taketo obvinenia su podobne obvineniam jednej mudrej studentky historie zo stranky lymfom. Ta vyskakovala, ze niekedy uvadzam studie stare niekolko rokov. Ironiou je, ze sama sa zaobera historiou. Naco sa nou zaobera, ked sa jej sdaju aj niekolkorocne stare studie prilis stare. Vidite, ludia si uz nevedia co vymysliet, aby znevazili zaklady fungovania nasho tela, ktore je zo 75% H2O. Ale sranda musi byt. Teda, casto je to cierny humor.

damian

Nerad sa zase vraciam k teme mlieka, ale..., ...mliekopitim sa snazime premenit to, co bolo prirodou/Bohom urcene pre telata, na ludsku potravu. Uz sa tu ktosi hneval, ze prirovnavam ludi k zvieretem (co sa tyka pitia vody), pritom pijeme mlieko zvierat, urcene pre zvierata.

damian

...aj RNG aj ja mozno sme lekari, aj ked mozno nie doktori xixi! Lekarom moze byt kazdy, kto vylieci nieco konkretne. Doktorom je niekto, kto ma pred menom alebo za menom Dr. Avsak, MUDr este nemusi nevyhnutne znamenat, ze lieci. No nic, len take uvahy, ...to mam z toho vodopitia :-)

barbinka

rencaa: ja viem, ale RNG si veľmi vážim. však každý môže mať svoj názor. ja lekárom dôverujem, aj keď nikdy nevieš na koho natrafíš.

rencaa

barbinka, mam pocit ale, ze ani rng nefandi prilis klasickym lekarskym postupom ;) nejake slova na ucet bielej mafii od neho tu uz padlo tiez :))

barbinka

tak to sa ti ospravedlňujem, to som zrejme prehliadla. vieš, určite sa vyznáš, ale nie si kompetentný, aby si na tie mandle vravel, že sa nemajú vyberať. nie si doktor. si myslíš, že som si ich z nudy vybrala? nikomu neprajem tie bolesti, ktoré som si prežila. nemyslím po výbere, to už bol len slabý odvar. ja som mala chronický zápal, nič iné mi nezostávalo.