Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

NAJLEPSI RECEPT A PREDSA ZADARMO

Príspevok v téme: NAJLEPSI RECEPT A PREDSA ZADARMO
damian

- Ľudské telo pozostáva z asi 75% vody (H2O) a pre svoje správne fungovanie potrebuje 2 až 2 a pol litra (dospelé osoby) čistej, neminerálnej, nebublinkovej vody denne
- Koľko čistej vody vypijete denne vy???

- Smäd je znakom už pokročilého a vážneho dehydrovania organizmu!

- Všetky iné nápoje mimo vody sú diuretiká (močopudné), ktoré dehydrujú telo

- Zvieretám dávame čistú VODU

- Kvetom a ostatným rastlinám dávame čistú VODU

- Seba (že vraj Homo sapiens) nalievame dehydrujúcimi kávami a čajmi, pliesňotvornými mliekami, alkoholom, kyselinami, konzervátmi, bielym cukrom a jedovatámi sladidlami nadopovanými nápojmi, počnúc Coca-Colou, (ne)končiac konzervovanými džúsmi

- Potom nariekame, lebo trpíme rôznymi bolesťami, žalúdočno-črevnými ťažkosťami, artridami, depresiami (a inými psychickými poruchami a tzv. stareckými chorobami), migrénami, alergiami, astmou, kožnými problémami, zničenou imunitou, zápchami, zvýšeným cholesterolom, krvným tlakom (a inými srdcovo-cievnými ochoreniami), mŕtvicami (porážkami, ak chcete), cukrovkami, poruchami správania (hlavne u detí, napr. ADHD), obezitou, hlúpo nazývanými ‘autoimúnnymi‘ ochoreniami, hormonálnymi poruchami, osteoporózou, poruchami zraku, žlčníkovými a obličkovými kameňmi a ochoreniami, plesňami (ktoré spôsobujú a podporujú mnohé iné ochorenia) v neposlednom rade rakovinami atď.

- Chronicky dehydrovanému organizmu môže trvať aj 3 mesiace, pokiaľ sa znova zavodní (samozrejme za predpokladu, že budete piť adekvátne množstvo vody), keďže vaše rokmi dehydrované bunky nie sú schopné prijímať a udržať vodu a potrebuju čas na OPRAVU.

- Váš múdry a farmaceuticky študovaný lekár sa vám pravdepodobne vysmeje, keď mu o týchto veciach poviete.

- Avšak, nesnažte sa mi nahovoriť, že po čase (alebo i veľmi rýchlo) adekvátneho prijmu vody nepocítite na sebe zmenu! (Odkedy sme ja a moja polovička začali piť vodičku, ja nemám bolesti chrba a hlavy, vidím lepšie, ziedkavo máme nádchy, moja polovička nemala už vyše roka migrény a problémy s močením a napriek tomu, že 8 rokov nemohla raňajkovať, teraz pekne papká.)

- Bežte a hneď si dajte dva poháre vody!!! Na zdravie!!!

zdroj: BADATEL.SK

damian

Neviem, Nika-V. Zial (alebo skor chvalabohu) neviem vsetko. Ale nie velmi sa to asi odporuca, lebo takato voda je mrtva.

nika-v

damian, aký máš názor na takto upravenú vodu z vodovodu. Jeden bylinkár to odporúčal. Vodu dať prevariť, nechať vychladnúť, dať do mrazničky zmrznúť, rozmraziť a piť. Už si to nepamätám presne, časopis som vyhodila, škoda. Ale že tá voda je zenergetizovaná a má dobré účinky na organizmus. Vieš o tom niečo? Alebo RNG by mohol aj vedieť.

damian

Lizanka, no, asi zacnem ziarlit na RNG, lebo aj ja casto pisem o tom, ze sa rakovinarom podava az 75 tisic mg askorbatu sodneho denne vnutrozilovo. :-(

nika-v

katka bb, máš pravdu že lekár s Titulom nesie zodpovednosť za spôsob liečby, ale mal by sa podľa toho aj chovať a vyhýbať sa omylom. Neviem či máš už dieťa, ale čo by si na takého lekára-ku s Titulom povedala keby tvoje dieťa malo prasknuté slepé črevo a ten lekár s veľkým T to nebol schopný to zdiagnostikovať. A to bolo len banálne slepé črevo, pre ktoré mohol môj syn zomrieť. Nebude opisovať podrobnosti. A netreb tu hlúposti o fanatizme. Kto tu uráža lekárov? Kto sa tu hrá na poloboha? Damian odpovedá slušne, tak sa zbytočne nenavážaj.

lizanka

katkabb: aby som nezabudla, v pripade potreby ti kludne mozem hodit nejake linky z netu, aby si ma neobvinovala z "podporovania fanatizmu"

lizanka

katkabb: moja prateta v USA experimentalne vyliecila niekolko ludi s rakovinou, ktorym uz lekari nedavali sancu. bolo to HLAVNE dietou a konskymi davkami vitaminu C. to iste tu hovori RNG. a to by si sa divila, kolko toho ma vystudovaneho-biologiu, imunologiu, je certifikovanou vyzivovou lekarkou. a veru prace ma vyse hlavy. lieci na rovnakych principoch ako tu radi RNG, kdezto Damian o cosi viac skuma politku ako tu pozeram. ale si pis, ze keby sme boli vsetci zdravi, lekari by nemali robotu, to je kamen urazu

damian

Katka, so vsetkou uctou k sebe, nepis o mojom fanatizme, lebo nevies, co pises. Veci sa totiz maju horsie, ako ich tu ja prezentujem.

damian

Mimochodom, pani, ktoru som uz spominal, brala na moj pokyn na sarkom Amygdalin 6mg denne + DMSO + 3x3 Ultra Enzymes. Vies, ako to skoncilo? Hadaj, hadaj, 3 x hadaj! Dr Jurkovic sa snazil, kolko mohol, aj ked nemal vsetky efektivne zdroje k lieceniu rakovin. Carbimazol s enzymami nestacia. Enzymy su na odmaskovanie rakov. bunky. Treba este to, co ju znici, napr spominany Amygdalin (B17), alebo mnohe ine.