Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

NAJLEPSI RECEPT A PREDSA ZADARMO

Príspevok v téme: NAJLEPSI RECEPT A PREDSA ZADARMO
damian

- Ľudské telo pozostáva z asi 75% vody (H2O) a pre svoje správne fungovanie potrebuje 2 až 2 a pol litra (dospelé osoby) čistej, neminerálnej, nebublinkovej vody denne
- Koľko čistej vody vypijete denne vy???

- Smäd je znakom už pokročilého a vážneho dehydrovania organizmu!

- Všetky iné nápoje mimo vody sú diuretiká (močopudné), ktoré dehydrujú telo

- Zvieretám dávame čistú VODU

- Kvetom a ostatným rastlinám dávame čistú VODU

- Seba (že vraj Homo sapiens) nalievame dehydrujúcimi kávami a čajmi, pliesňotvornými mliekami, alkoholom, kyselinami, konzervátmi, bielym cukrom a jedovatámi sladidlami nadopovanými nápojmi, počnúc Coca-Colou, (ne)končiac konzervovanými džúsmi

- Potom nariekame, lebo trpíme rôznymi bolesťami, žalúdočno-črevnými ťažkosťami, artridami, depresiami (a inými psychickými poruchami a tzv. stareckými chorobami), migrénami, alergiami, astmou, kožnými problémami, zničenou imunitou, zápchami, zvýšeným cholesterolom, krvným tlakom (a inými srdcovo-cievnými ochoreniami), mŕtvicami (porážkami, ak chcete), cukrovkami, poruchami správania (hlavne u detí, napr. ADHD), obezitou, hlúpo nazývanými ‘autoimúnnymi‘ ochoreniami, hormonálnymi poruchami, osteoporózou, poruchami zraku, žlčníkovými a obličkovými kameňmi a ochoreniami, plesňami (ktoré spôsobujú a podporujú mnohé iné ochorenia) v neposlednom rade rakovinami atď.

- Chronicky dehydrovanému organizmu môže trvať aj 3 mesiace, pokiaľ sa znova zavodní (samozrejme za predpokladu, že budete piť adekvátne množstvo vody), keďže vaše rokmi dehydrované bunky nie sú schopné prijímať a udržať vodu a potrebuju čas na OPRAVU.

- Váš múdry a farmaceuticky študovaný lekár sa vám pravdepodobne vysmeje, keď mu o týchto veciach poviete.

- Avšak, nesnažte sa mi nahovoriť, že po čase (alebo i veľmi rýchlo) adekvátneho prijmu vody nepocítite na sebe zmenu! (Odkedy sme ja a moja polovička začali piť vodičku, ja nemám bolesti chrba a hlavy, vidím lepšie, ziedkavo máme nádchy, moja polovička nemala už vyše roka migrény a problémy s močením a napriek tomu, že 8 rokov nemohla raňajkovať, teraz pekne papká.)

- Bežte a hneď si dajte dva poháre vody!!! Na zdravie!!!

zdroj: BADATEL.SK

mezonet

Nechapem preco sa potom nepredava kozie mlieko, ked by mohli vyrobcovia ryzovat. Moj brat tiez vyrastal na kozom mlieku, mne sa to hnusilo, ja mam dnes alergie a brat je taky valibuk, silny a zdravy. Nehovorim ze je to 100% kvoli tomu mlieku.

damian

...a toto by som aj rad pouzil na moju obhajobu voci obvineniam z fanatizmu..., nie, ja nepijem fanaticky len vodu. Tato tema nie je o tom, aby som presviedcal ludi, aby okrem vody a obcasnych zelenych cajov nepili nic ine. To by som bol hipokrat. Tato tema je o piti adekvatneho mnozstva cistej vody - ľ az ľ a pol litra denne, okrem ostatnych tekutin, ktore sa, podla dlhorocnych vyskumov (a logicky) do pitneho rezimu dna NERATAJU.

damian

Prevarene kozie mlieko nema ziviny, bo su znicene varenim. Zial, kozie mlieko, co ja OBCAS kupujem (len ako pochutinu), je pasterizovane a slak vie, kolko zivin tam ostane...
Inac, viac pouzivam ovsene a ryzove mlieka.

[zruseny12]

Zdravim,no mne ked sa podari,tak budem mat kozie mlieko,mam ho pit prevarene,alebo nie/mozno je to hlupa otazka,ale sa ta Damian pytam preto,lebo kozie mlieko som este nepila/dakujem...

damian

Mamicka kolko ma maly rokov. V clanku o List o mlieku sa pise o svetovo uznavanom pediatrovi nespomeniem si na meno%, ktory varoval a vystrihal pred tym, aby sa podavalo kravske mlieko detom, ziadal, aby sa konecne ukoncila propagandisticka dogma o zdravom mlieku, kedze veci sa maju naopak.

mamička

a cim mam krmit mojeho maleho synceka? ...voda ho moc nezasyti...male deti maju specificke enzymy, ktorymi sa mlieko zrazi a ostane dlhsie v zaludku, aby sa vyuzili z neho potrebne latky, prvotne natravenie, kedze maly baba moc ine potraviny ako to mlieko nepapaju ... kdesto u dospelych, mlieko uz len tak pretecie viacmenej zazivacim traktom...inak co sa tyka toho branenie vstrebavanie vapnika z mlieka mas pravdu, aj ked som uzivala Ca v podobe tabletiek, tak tam pisali, ze to nemam kombinovat s mliekom...

damian

Teraz som si spomenul, ze sa casto pise, ze deti lepsie travia mlieko, lebo maju viac enzymov. Toto ale nie je spravne, ze sa velka cast enzymov spotrebuvava na laktozu, bielkoviny a ine. Prave koli vytazenosti enzymov na spracovanie takejto potravy, neostava dostatok enzymov pre systematicke ucely - na zneskodnovanie bielkovinovych obalov patologickych buniek a napokon je patologicka bunka chranena pred imunitou nestravenym bielkovinovym obalom. A teda, neznamena, ze ak deti lepsie travia mlieko, ze je to OK...