Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

NAJLEPSI RECEPT A PREDSA ZADARMO

Príspevok v téme: NAJLEPSI RECEPT A PREDSA ZADARMO
damian

- Ľudské telo pozostáva z asi 75% vody (H2O) a pre svoje správne fungovanie potrebuje 2 až 2 a pol litra (dospelé osoby) čistej, neminerálnej, nebublinkovej vody denne
- Koľko čistej vody vypijete denne vy???

- Smäd je znakom už pokročilého a vážneho dehydrovania organizmu!

- Všetky iné nápoje mimo vody sú diuretiká (močopudné), ktoré dehydrujú telo

- Zvieretám dávame čistú VODU

- Kvetom a ostatným rastlinám dávame čistú VODU

- Seba (že vraj Homo sapiens) nalievame dehydrujúcimi kávami a čajmi, pliesňotvornými mliekami, alkoholom, kyselinami, konzervátmi, bielym cukrom a jedovatámi sladidlami nadopovanými nápojmi, počnúc Coca-Colou, (ne)končiac konzervovanými džúsmi

- Potom nariekame, lebo trpíme rôznymi bolesťami, žalúdočno-črevnými ťažkosťami, artridami, depresiami (a inými psychickými poruchami a tzv. stareckými chorobami), migrénami, alergiami, astmou, kožnými problémami, zničenou imunitou, zápchami, zvýšeným cholesterolom, krvným tlakom (a inými srdcovo-cievnými ochoreniami), mŕtvicami (porážkami, ak chcete), cukrovkami, poruchami správania (hlavne u detí, napr. ADHD), obezitou, hlúpo nazývanými ‘autoimúnnymi‘ ochoreniami, hormonálnymi poruchami, osteoporózou, poruchami zraku, žlčníkovými a obličkovými kameňmi a ochoreniami, plesňami (ktoré spôsobujú a podporujú mnohé iné ochorenia) v neposlednom rade rakovinami atď.

- Chronicky dehydrovanému organizmu môže trvať aj 3 mesiace, pokiaľ sa znova zavodní (samozrejme za predpokladu, že budete piť adekvátne množstvo vody), keďže vaše rokmi dehydrované bunky nie sú schopné prijímať a udržať vodu a potrebuju čas na OPRAVU.

- Váš múdry a farmaceuticky študovaný lekár sa vám pravdepodobne vysmeje, keď mu o týchto veciach poviete.

- Avšak, nesnažte sa mi nahovoriť, že po čase (alebo i veľmi rýchlo) adekvátneho prijmu vody nepocítite na sebe zmenu! (Odkedy sme ja a moja polovička začali piť vodičku, ja nemám bolesti chrba a hlavy, vidím lepšie, ziedkavo máme nádchy, moja polovička nemala už vyše roka migrény a problémy s močením a napriek tomu, že 8 rokov nemohla raňajkovať, teraz pekne papká.)

- Bežte a hneď si dajte dva poháre vody!!! Na zdravie!!!

zdroj: BADATEL.SK

mezonet

...... ty ich nemusis jest, co sa pohorsujes? Nemusis prispievat do diskusie, kto ta nuti? Naco to vlastne citas? Zi a nechaj zit..

.........

Mimochodom, moj dedko si v 85 ke pidlikal na veceru tolko slaniny, ze iny clovek by z toho umrel, vsetci moji stari rodicia sa dozili vuse 90 rokov a zeny rodili v zdravi 45 rocne...Aby si nahodou neotrcil kopytka v 40tke...Nic nie je vseliek a zakerne choroby clovek moze dostat, nech je co chce. Ked nemas aj dobre geny, tak ti jadierka nepomozu a nedozijes sa 70tky ani ked sa zblaznis. Bohuzial, tak si to uvedom.

........

Damian trieskas tu capiny a pises tu o vychytenych pediatroch, ty bambus s tvojou alternativou, ked dostanes raka, pojdes si go dat vyrezat z mozgu, tipujem, ze nezvysis len prijem vody. hahahaahahahaha. Ja som bol od troch mesiacov zivota prikrmovany kravskym mliekom a vobec na nic alergiu nemam, lekari sa ma neveriacky vzdy pytaju - naozaj nemate na NIC alegiu? Odteraz budem hovorit, ze mam na damiana, ktory pise sprostosti a ludia su tak blbi, ze ti este aj pochlebuju (niektori).

damian

mEZONET, ANO, LITERATURA PISE, ZE 7-8 DENNE STACI. Ja jem viac. Ak chces jadierka skladovat, tak dobre zabalene a v chladnicke. Jadierka so zrelych marhul su samozrejme dobre.

damian

Ano, kyanid, ktory sa stiepi len v rakovinovom prostredi. Samozrejme, pri predavkovani sa moze stiepit aj v zdravom tele. Ale o tom v teme PRAVDA O RAKOVINE...

mezonet

A ako prevencia to nestaci? Tusim ze si odporucal 7-8 denne, nie? A nevies ze ked si uskladnim jadra aj na zimu, ci mi nevyschnu v tej kôrke? A ci jadra zrelych marhul su lepsie?

damian

Mezonet, ja jem aj ľé jadier denne, chorym sa odporuca ťé a viac 9NIE NARAZ!!!). Moja mama si od minuleho tyzdna kupuje jadierka z marhulove-jadierka.eu

mezonet

Ale to kozie by sa predavalo aj tak pasterizovane, znehodnotene, nie? Inak Damian dnes som si kupila marhule kvoli kostkam, planujem zjest tak 8 za den. Teraz su este ale dost drahe, cakam kedy dozru tie nase v zahrade :-)