Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

NAJLEPSI RECEPT A PREDSA ZADARMO

Príspevok v téme: NAJLEPSI RECEPT A PREDSA ZADARMO
damian

- Ľudské telo pozostáva z asi 75% vody (H2O) a pre svoje správne fungovanie potrebuje 2 až 2 a pol litra (dospelé osoby) čistej, neminerálnej, nebublinkovej vody denne
- Koľko čistej vody vypijete denne vy???

- Smäd je znakom už pokročilého a vážneho dehydrovania organizmu!

- Všetky iné nápoje mimo vody sú diuretiká (močopudné), ktoré dehydrujú telo

- Zvieretám dávame čistú VODU

- Kvetom a ostatným rastlinám dávame čistú VODU

- Seba (že vraj Homo sapiens) nalievame dehydrujúcimi kávami a čajmi, pliesňotvornými mliekami, alkoholom, kyselinami, konzervátmi, bielym cukrom a jedovatámi sladidlami nadopovanými nápojmi, počnúc Coca-Colou, (ne)končiac konzervovanými džúsmi

- Potom nariekame, lebo trpíme rôznymi bolesťami, žalúdočno-črevnými ťažkosťami, artridami, depresiami (a inými psychickými poruchami a tzv. stareckými chorobami), migrénami, alergiami, astmou, kožnými problémami, zničenou imunitou, zápchami, zvýšeným cholesterolom, krvným tlakom (a inými srdcovo-cievnými ochoreniami), mŕtvicami (porážkami, ak chcete), cukrovkami, poruchami správania (hlavne u detí, napr. ADHD), obezitou, hlúpo nazývanými ‘autoimúnnymi‘ ochoreniami, hormonálnymi poruchami, osteoporózou, poruchami zraku, žlčníkovými a obličkovými kameňmi a ochoreniami, plesňami (ktoré spôsobujú a podporujú mnohé iné ochorenia) v neposlednom rade rakovinami atď.

- Chronicky dehydrovanému organizmu môže trvať aj 3 mesiace, pokiaľ sa znova zavodní (samozrejme za predpokladu, že budete piť adekvátne množstvo vody), keďže vaše rokmi dehydrované bunky nie sú schopné prijímať a udržať vodu a potrebuju čas na OPRAVU.

- Váš múdry a farmaceuticky študovaný lekár sa vám pravdepodobne vysmeje, keď mu o týchto veciach poviete.

- Avšak, nesnažte sa mi nahovoriť, že po čase (alebo i veľmi rýchlo) adekvátneho prijmu vody nepocítite na sebe zmenu! (Odkedy sme ja a moja polovička začali piť vodičku, ja nemám bolesti chrba a hlavy, vidím lepšie, ziedkavo máme nádchy, moja polovička nemala už vyše roka migrény a problémy s močením a napriek tomu, že 8 rokov nemohla raňajkovať, teraz pekne papká.)

- Bežte a hneď si dajte dva poháre vody!!! Na zdravie!!!

zdroj: BADATEL.SK

damian

Ivu3a, vobec nie som ineho nazoru. Ja poznam dobrych lekarov, co studovali medicinu a napriek tomu sa nepriklanaju tak tvrdohlavo ch chemickym drogam, ale skumaju aj prirodne lieciva a vedia pacientom rozumne poradit, co je dobre brat (hoci niekedy to robia len medzi styrmi ocami). Napriklad, viem o niekom s artritidou,kde doktorka, aj ked sa stav zlepsoval, stale tvrdila, ze sa vsetko deformuje a ze strava a protiplesnove doplnky su na nic a nemaju na chorobu ziaden vplyv. Pani sa dala urobit iny posudok u znameho chirurga, ktory jasne povedal, ze ziadne deformity na snimkoch nevidiet, ze konvencna medicina toto nikdy nevylieci, ba naopak, dokalici a ze treba hladat prirodne zdroje. A takychto lekarov je vela. Co ja zatracujem, je zatupenost, jesitnost, arogancia az sprostost niektorych doktorov, ktori maju v hlavach nahustene (vymyte mozgy) farmaceuticke dogmy o chorobach, o ich nevyliecitelnosti a o tom, ze len chemia pomoze. Aj o takych doktorov nie je nudza.

ivu3a

tak ti poviem Damian, sama som chcela byt lekarkou, pomahat ludom... nie kezdy lekar lieci tym, ze predpisuje mnozstvo liekov...niekedy ma velmi stve, ze som to vzdala bez boja, ale vystudovat medinu nie je sranda...ale mam pocit, ze ty si ineho nazoru

damian

Idem asi aj ja, bo nic dnes nedokoncim...neskor mrknem, ake provokacie kto napisal. Zatial na zdravie! Dajte si dalsi pohar cistej vody!!!

damian

tobolodobre, Ivu3a! Gratulujem. Lebo takto, ako pis Oli, odpisuju ludi vysokostudovani doktori, co tlacia ludom do huby (z predku) i do zadku chemiu. Az pride rec na stravu a prirodu, poslu pacienta znovu do zadku.

oli

ivuša, ivu3a.........či čo si a kto si vlastne, venuj mi prosím trocha tvojej utrepanej pozornosti.
Moja milá, keby sa hlúposť nadnášala, tak by si ty, tu na tomto fóre lietala ako holubička.

ivu3a

fuj, nemusis do toho pchat tolko tej chemie :D ..dako tomu prestavam rozumiet :) ...milujem cernice, tak si vyberam cesnice, pojdem si na kolibu nazbierat nech mam na zimu zasoby :) ..dako mi ten kyanid nie je pochuti..a netusim, kde by som zohnala kassavu..trosku exotika na nase pomery

ivu3a

tak neviem neviem, ci jedli tie marhulove jadierka :P ... moja babka mi to vyslovne zakazal aked som bola mala, ze je tam prudky jed...a bola som mal aa poslusna, tak som sa toho ani nedotkla :)