Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

NAJLEPSI RECEPT A PREDSA ZADARMO

Príspevok v téme: NAJLEPSI RECEPT A PREDSA ZADARMO
damian

- Ľudské telo pozostáva z asi 75% vody (H2O) a pre svoje správne fungovanie potrebuje 2 až 2 a pol litra (dospelé osoby) čistej, neminerálnej, nebublinkovej vody denne
- Koľko čistej vody vypijete denne vy???

- Smäd je znakom už pokročilého a vážneho dehydrovania organizmu!

- Všetky iné nápoje mimo vody sú diuretiká (močopudné), ktoré dehydrujú telo

- Zvieretám dávame čistú VODU

- Kvetom a ostatným rastlinám dávame čistú VODU

- Seba (že vraj Homo sapiens) nalievame dehydrujúcimi kávami a čajmi, pliesňotvornými mliekami, alkoholom, kyselinami, konzervátmi, bielym cukrom a jedovatámi sladidlami nadopovanými nápojmi, počnúc Coca-Colou, (ne)končiac konzervovanými džúsmi

- Potom nariekame, lebo trpíme rôznymi bolesťami, žalúdočno-črevnými ťažkosťami, artridami, depresiami (a inými psychickými poruchami a tzv. stareckými chorobami), migrénami, alergiami, astmou, kožnými problémami, zničenou imunitou, zápchami, zvýšeným cholesterolom, krvným tlakom (a inými srdcovo-cievnými ochoreniami), mŕtvicami (porážkami, ak chcete), cukrovkami, poruchami správania (hlavne u detí, napr. ADHD), obezitou, hlúpo nazývanými ‘autoimúnnymi‘ ochoreniami, hormonálnymi poruchami, osteoporózou, poruchami zraku, žlčníkovými a obličkovými kameňmi a ochoreniami, plesňami (ktoré spôsobujú a podporujú mnohé iné ochorenia) v neposlednom rade rakovinami atď.

- Chronicky dehydrovanému organizmu môže trvať aj 3 mesiace, pokiaľ sa znova zavodní (samozrejme za predpokladu, že budete piť adekvátne množstvo vody), keďže vaše rokmi dehydrované bunky nie sú schopné prijímať a udržať vodu a potrebuju čas na OPRAVU.

- Váš múdry a farmaceuticky študovaný lekár sa vám pravdepodobne vysmeje, keď mu o týchto veciach poviete.

- Avšak, nesnažte sa mi nahovoriť, že po čase (alebo i veľmi rýchlo) adekvátneho prijmu vody nepocítite na sebe zmenu! (Odkedy sme ja a moja polovička začali piť vodičku, ja nemám bolesti chrba a hlavy, vidím lepšie, ziedkavo máme nádchy, moja polovička nemala už vyše roka migrény a problémy s močením a napriek tomu, že 8 rokov nemohla raňajkovať, teraz pekne papká.)

- Bežte a hneď si dajte dva poháre vody!!! Na zdravie!!!

zdroj: BADATEL.SK

damian

Ivu3a, jadierka, proso, cernice, zelena potrava, kassava a ine obsahuju vyzivu zo skupini nitrilosidov, B17, alebo amygdalin - hydrogenovy kyanid++benzaldehyd+2molekuly cukru, co sa stiepi pomocou betaglukosidazy v nadorovom prostredi, kde sa kyanid a benzaldehyd uvolnuju.

damian

...mali vo vlastnych zahradach zeleninu a ovocie, jedli orechoviny, zelenu potravu a teda mali dostatocny prisun tzv nitrilosidov (ako napriklad nitrilosid B17, ktory je hlavne v marhulovych jadrach). Preto, to menej zdrave co zjedli sa dokazalo spracovat a vylucit.

..........

damian, no predstav si, je to uplne realne. Nase priezvisko ti ale nedam. Cim sa moze pochvalit tvoja rodina? Zeru vsetci semiacka jak veverice a same porazky tak ci tak?

ivu3a

tak je pravda, ze nasi predkovia sa napchavali slaninov, fajcili cely zivot a dozili sa vpohode vysokeho veku.. ael vtedy boli ine casy, nebolo tak znecistene ZP, take ze alergia, to ani pomaly nepoznali...pili bezproblemov mlieko z vlastnej kravy co si doma chovali..nikomu ani na um vtedy nedoslo ako je to nevhodne pit kravske mlieko..take ze AIDS to nepoznali, ani rakovinu...proste ine casy, ine mravy, to uz nemozeme takto porovnavat...svet sa meni a my sa menime s nim

damian

..........ake zazraky, ze, ele pokolenie - 45 rocne rodicky, 90 rocni dedovia s kufrom slaniny, a on prikrmovany kravskym mliekom a zdravy ako buk. Akoby to vsetko bolo s idelistickeho filmu...vystrihnute a poslane do nasej diskusie :-)

ivu3a

a ako ja viem, ze rakovinu nemam?...rakovina v prvych stadiach neboli? ... a co vlastne take skvele obsahuju tie semienka?

ivu3a

pasterilizacia ne ja znehodnotenie vyrobku, ale vynicenie vegetativnych foriem mikroorganozmov... je to len par sekundovy proces zvysenej teploty, kde ti zostavaju zachovane bielkoviny ... tento proces sa nerobi len pre srandu kralikovu, ale aby sa predisklo ochoreniam... inak uz tu jedna osobka pisala, ze pila cerstve mliko od kozy a dostala zapal mozgovych blan, takze na zdravie
ale aj ja som pila ako mala kozie mlieko, teple mi vobec nechutilo..ale teraz som vyskusala studene a celkom to bolo pitne :)