Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

NAJLEPSI RECEPT A PREDSA ZADARMO

Príspevok v téme: NAJLEPSI RECEPT A PREDSA ZADARMO
damian

- Ľudské telo pozostáva z asi 75% vody (H2O) a pre svoje správne fungovanie potrebuje 2 až 2 a pol litra (dospelé osoby) čistej, neminerálnej, nebublinkovej vody denne
- Koľko čistej vody vypijete denne vy???

- Smäd je znakom už pokročilého a vážneho dehydrovania organizmu!

- Všetky iné nápoje mimo vody sú diuretiká (močopudné), ktoré dehydrujú telo

- Zvieretám dávame čistú VODU

- Kvetom a ostatným rastlinám dávame čistú VODU

- Seba (že vraj Homo sapiens) nalievame dehydrujúcimi kávami a čajmi, pliesňotvornými mliekami, alkoholom, kyselinami, konzervátmi, bielym cukrom a jedovatámi sladidlami nadopovanými nápojmi, počnúc Coca-Colou, (ne)končiac konzervovanými džúsmi

- Potom nariekame, lebo trpíme rôznymi bolesťami, žalúdočno-črevnými ťažkosťami, artridami, depresiami (a inými psychickými poruchami a tzv. stareckými chorobami), migrénami, alergiami, astmou, kožnými problémami, zničenou imunitou, zápchami, zvýšeným cholesterolom, krvným tlakom (a inými srdcovo-cievnými ochoreniami), mŕtvicami (porážkami, ak chcete), cukrovkami, poruchami správania (hlavne u detí, napr. ADHD), obezitou, hlúpo nazývanými ‘autoimúnnymi‘ ochoreniami, hormonálnymi poruchami, osteoporózou, poruchami zraku, žlčníkovými a obličkovými kameňmi a ochoreniami, plesňami (ktoré spôsobujú a podporujú mnohé iné ochorenia) v neposlednom rade rakovinami atď.

- Chronicky dehydrovanému organizmu môže trvať aj 3 mesiace, pokiaľ sa znova zavodní (samozrejme za predpokladu, že budete piť adekvátne množstvo vody), keďže vaše rokmi dehydrované bunky nie sú schopné prijímať a udržať vodu a potrebuju čas na OPRAVU.

- Váš múdry a farmaceuticky študovaný lekár sa vám pravdepodobne vysmeje, keď mu o týchto veciach poviete.

- Avšak, nesnažte sa mi nahovoriť, že po čase (alebo i veľmi rýchlo) adekvátneho prijmu vody nepocítite na sebe zmenu! (Odkedy sme ja a moja polovička začali piť vodičku, ja nemám bolesti chrba a hlavy, vidím lepšie, ziedkavo máme nádchy, moja polovička nemala už vyše roka migrény a problémy s močením a napriek tomu, že 8 rokov nemohla raňajkovať, teraz pekne papká.)

- Bežte a hneď si dajte dva poháre vody!!! Na zdravie!!!

zdroj: BADATEL.SK

[zruseny12]

Damian,viem,ze mas v tom pravdu,lebo nedavno o tom pisali,ze zo zaciatku clovek chodi na zachod casto...a casom sa to ustali,ale ja vodu pijem uz dost dlho a aj tak chodim casto na zachod,ja asi budem mat problem z oblickami,ale nechce sa mi tu rozpisovat,ale urcite voda je pre ludske telo dolezita...o tom ani potom...

ethel

Damian:-) odpoviem na tvoju otázku...je pravda,že keď si mi pitie vody spomenul prvý krát,tak som sa naozaj snažila dodržať 2-3 l denne.Momentálne to až tak nedodržiavam,lebo človek niekedy pre iných zabúda aj sám na seba:-) Polepším sa:-)Ono to pitie vody má svoje výhody,to je môj názor.Napríklad pri dostatočnom príjme tekutín(vody) sa nemôže stať,že človek trpí zápchou.Koža na tele ostáva dlhšie svieča a aj tvorba vrások si myslím sa spomaluje.Nehovoriac o hustote krvi,tlaku krvi,fungovanie životne dôležitých orgánov,....Takže pime!:-)) A na záver-nie je tekutina ako tekutina-voda je voda...

damian

Ty z s jednou bodkou, nechytaj ma za slovo, vies o comje rec a tak radsej vyjdi najavo s tym, kolko pijes (VODY)! Lebo uvidis!

barbinka

pozri, ja nie som naštvaná. ja verím tomu, že máš nadobudnutých veľa poznatkov. mne len vadilo, že si nedokázal prijať iný názor. ako som už vravela, mne mliečne výrobky pomohli. a tiež za tie mandle. ako si sivravel len svoje. mne to vybratie pomohlo. to je všetko. rada sa poučím z tvojich rád, ale ty skús prijať aj druhých poznatky, resp. ich skúsenosti.

damian

...ale viem, ze temu cita vela ludi a aj tak nenapisu, kolko vody denne vypiju - bud sa hambia priznat, alebo to povazuju za nepodstatne (velka skoda)...