Nemam depresiu a predsa chcem zomriet

Príspevok v téme: Nemam depresiu a predsa chcem zomriet
face of agony

Chcem zomriet. Uz nechcem zit. Teraz za mna nehovori depresia. Praveze mam celkom neutralnu naladu. Ale ked sa na zivot tak pozriem, tak mi pripada velmi zbytocny. Len zabijanie casu. Nic pre mna nie je zaujimave, cenne, bolestive. Dala som si dole okuliare a vidim svet tak ako je. Naco tu mam byt? Mozno mi napisete, ze kazdy tu ma nejake poslanie. Ale mne to je dost jedno. Nechcem tu byt. Vsetko mi je lahostajne. Bezvychodiskovost ani neviem odkial.
----------------
Detailne popísaná choroba "Depresia" www.zdravie.sk
Telefonické linky pomoci - www.zdravie.sk

siisa 25

ahoj WSJG,ja som Ti minule uz pisala v inej teme,ze mozme popisat,neviem ci sa pamatas,no o tej knihe somm to tu poprecitavala co tu pisete a mozno budem citat,jaj keby som sa aspon trosku tej depky zbavila,niekedy mam pocit,ze sa zblaznim,ale to je vraj tiez priznak depresie

lDenzl

Sorry:)) Ban:).....zablokovany ucet pre vulgarne spravanie:))
A to dnesne rano......to je jedno:)))
Uz to admin zmazal ako tak:))

tak

WSJ Ty si zabavny zivel, tak som sa s chuti pobavila, ...

to kazdy patri pre Denzla po jeho prisp. ze kazdy manarok na svoj nazor, ...

lDenzl

WSJGJFGFHGF:DD
Ale ved ja to myslim vazne:)))
Napriklad dnes rano:))
A uz ani nechcem pisat,ze kolko krat som mal bam len pre takych trtkacov co ma dohnali k inym slovam:P

WSJGJFGFHGF

hej lidicky tak teraz sa smejem s plneho hrdla,to co pise TAK ze "kazdy" to komu patrilo a Denzl preco by som sa na teba mala hnevat:odpiste som s toho jelen,pomalicky ale urcite sa tu do toho vsetci zamotavame.