Milí chorí a zdraví, určili mi diagnozu hernia disku - L4/5 a doporučujú mi operáciu, na ozónoterapiu je vraj neskoro. Máte prosím nejaké skúsenosti s doktormi, nemocnicou, máte nejakých známych alebo sami trpíte na toto ochorenie? Prosím dajte mi vedieť o všetkom, čo môže byť v mojej neľahkej situácii potrebné. Veľmi pekne ďakujem. Ružena
Hernia disku - vysunutá platnička
kedze mam herniu disku L4/5 5 mm, doktorka mi napichavala krize, zapastia, ruky pri dlaniach, chodidla a nohu, do ktorej bolest vystreluje. zmiernenie nebolo takmer ziadne. chodila som tam kazdy den pocas 3 tyzdnov, je to velmi dobra pani doktorka, doverujem jej, ale povedala nakoniec, ze je na to akupunktura kratka. v minulosti som mala ine zdravotne problemy, ktore akupunktura uplne odstranila, v tomto pripade zial nie.
mjanik, ja mam velmi dobre skusenosti s akupunkturou, ale v pripade inych zdravotnych problemov. na herniu disku zial neucinkovala, aj ked som liecbu absolvovala 15x za sebou.
Teda, Miluska, tak drzim palce. Aspon uz ten termin Ti dali vediet, tak sa vies aj v praci zariadit.
Teda pardon, nie Jez, ale Jaz.:-D
Jez, Lea uz mam konecne termin do NZ-25.2, bojim sa toho ako cert svatenej vody, brr..
Petronellka, vobec som ta nechcela nastrasit, ale takto dopadla moja kamaratka povedali jej, ze operacia ako posledna moznost a je aj riskantna. Uz je 10rokov na vozicku:-( Ale zase Joj ma pravdu, ze teraz su uz ine metody..
Ja idem tiez na operaciu, ale ja mam L5-S1, risk je vzdy, no uz som vyskusala vsetko a nemeni sa to..(mam poruchy citlivosti)
kazdopadne, RK je dobra klinika, a drzim ti palceky nech sa rozhodnes akokolvek!;-)