Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hernia disku - vysunutá platnička

Príspevok v téme: Hernia disku - vysunutá platnička
orgovan13@centrum.sk

Milí chorí a zdraví, určili mi diagnozu hernia disku - L4/5 a doporučujú mi operáciu, na ozónoterapiu je vraj neskoro. Máte prosím nejaké skúsenosti s doktormi, nemocnicou, máte nejakých známych alebo sami trpíte na toto ochorenie? Prosím dajte mi vedieť o všetkom, čo môže byť v mojej neľahkej situácii potrebné. Veľmi pekne ďakujem. Ružena

jana53

Bicykel: Uz sa tu o tom hovorilo. Moze mi niekto poradit konkretneho manika/bicyklaren, kde mi upravia moj bicykel (zdvihnut voditka a odpruzit sedadlo)? Nechcem novy, tento je ledva jazdeny, je ako novy, hoci som ho dostala pred 4 rokmi.

jana53

Pre Mohykan:Vdaka za odpoved. Ja nemam problemy s mocovym mechurom, aj lab. vys. mocu je ok. Bola som aj na gynde, lekar vraj nevie, co by to mohlo byt, lebo vraj nevidi nic zapalene... ani zvnutra. tak ostava fakt len vyzarovanie tej platnicky (ja mam protruziu)... Na operaciu to vraj nie je, da sa zatial.

synček

Som objednaná na ozonoterapiu do Žiaru nad Hronom na krčnú platničku. Kto s tým mate skúsenosti odpiste mi.dakujem

mohykan

pre jana53

Čo sa jedná tých bolestí v podbrušku. Mala som extrúziu L4-L5 nejaké 2 cm. Operovali ma v NZ na ortopedií. Podobné bolesti ma chytili týždeň pred operáciou. Mala som aj zlé výsledky moču. Po operácií ešte trochu boli a teraz už len pri zmene počasia. Mám taký pocit, že to bolo preto, že tieto stavce majú súvislosť s močenín a ženskými vecami. Po operácii sa mi veľmi zlepšil zdravotný stav. Žiadne bolesti, len jazva a to postupne odchádza. Moje problémy s platničkou trvali 2 roky. I keď to nebolo jednoduché rozhodnutie vôbec neľutujem, že som na tú operáciu išla. Na ortopédii v NZ je veľmi kvalitný a ochotný personál.

Držím nám všetkým palce a čo najmenej dní bez bolesti.

rida

Prosim a nemate niekto skusenost s operaciou platnicky v niektorej nemocnici v Kosiciach? Priatel je na tom dost vazne a asi ho budu operovat tam. Konkretne NsP L.Pasteura.

anetka00

luba: no to fakt sa este nacakas!! Skoda ze nemas nejakeho znameho co by ta tam posunul!Ale vies maju toho vela a hovorim este sa riadnia aj poistovnami,ale neboj to cakanie bude za to stat!!!!Daju ta dokopy,NZ su jednoducho NZ!!!Ale teraz sa nijak nezatazuj ani psychicky ani fyzicky,chodievaj na prechadzky a odreaguj sa!!!Nemysli na nic zle,len dlho nesedavaj aj tym si to drazdis....neboj sa dobre to bude,konecne budes patrit medzi nas PO operacnych.....ked som to zvladla ja posralko tak to zvladnes aj ty!! pekny den!!!

tina

pre Luba,
ahoj,ja som cakala kazdy den postarku, po mesiaci som tam volala a pevedali mi termin o 3 mesiace od konzultacie,tiez neurochirgia v NZ, cez ortopediu to ide ovela rychlejsie. Prajem vela trpezlivosti.

anetka00

Cawte!luba :-) ja by som si tam radsej zavolala,lebo teraz ako som tam lezala v NZ hovorilo sa tam ze cez leto moc operacii nerobia a riadnia sa aj poistovnami,lebo tie to vsetko hradia!No neviem preco tak dlho cakas!Aj ja som este pred operaciou vyskusala v Piestanoch tu trakciu ale zabarala mi len na tyzden potom bolo zasa vsetko spät ako pre trakciou,cize ju odporucam nie moc v zlom stave,lebo ja som zacala vykonavat vsetky proceduri uz ked bolo neskoro!!!pekny den :-)