Milí chorí a zdraví, určili mi diagnozu hernia disku - L4/5 a doporučujú mi operáciu, na ozónoterapiu je vraj neskoro. Máte prosím nejaké skúsenosti s doktormi, nemocnicou, máte nejakých známych alebo sami trpíte na toto ochorenie? Prosím dajte mi vedieť o všetkom, čo môže byť v mojej neľahkej situácii potrebné. Veľmi pekne ďakujem. Ružena
Hernia disku - vysunutá platnička
raduška,neboj sa nie je to nič strašné,keď si zvládla dve operácie,tak toto bude pre teba "malina",je to 10 minútový zákrok-lahneš,vpichnú,vstaneš,padneš :),dá sa to vydržať.Prajem Ti,aby Ti to pomohlo.Môžeš mi napísať aké máš problémy ?
tina skušala si aj ozon?
lamanito,ja mam tiež tento problem ,liecim sa uz asi rok a bz uspechu, skusila som hadam vsetko,teraz mi ostala operacia a vysldok nezaruceny
18 mm nie?
Ahojte platničkaqri poradte mi dcera ma herniu disku S5 L1 davaju jej obstreky infuzie a lieky na chvilu je pokoj ale nie na dlho.
mava velke bolesti ktore je vystreluju do nohy Jeden neurochirurg hovori operovat druhi že neoperovat a treti že simuluje a platničku ma vysunutu už 18.cm nepoznate nejakeho ludoveho liečitela ktori pomože?
Katka ďakujem že si sa ozvala ako vieš som po 2 operáciach a nieje mi najlepšie. Bola som na kontrole a 13.8.mám nástup do nemocnici a doktor mi vravel že ma preliečia infúziami a pôjdem na CT a potom mi napísal do karty že PRT myslela som si že je to blokáda čítala som si aj informácie na nete ale keď človek nezažije nevie. Bolí to keď to robia?čítala som že to umrtvujú injekciou. Ak budeš mať čas môžeš mi to opísať ako to prebieha?
Ahojte aj ja mám termin na ozonoterapiu ale podľa toho čo som tu videla na videu som dostala akoby strach. Dá sa to aj umrtviť? Vyzerá to ako obstrek ale...
VLADO,pises,ze stadium hernie ma styri fázy,mne určili 4 stupen po realizovani MMR chrbtice-nález objemnej extrúzie disku L5-S1 s kompresiou koreňa S1 vpravo,bolsti mam ako popisuješ,hlavne v pravej nohe,žiaľ obávam sa života, ak zvolím operáciu,písal si,že si si objednal lavičku,čítala som niečo o tom,aké máš skúsenosti?
KATKA,ked pises,ze po oeracii žiadna sláva,maš pocit,že ti to nepomohlo?