Chuti vam analny styk?

Príspevok v téme: Chuti vam analny styk?
xixi

Ahojte zenusky? Uz len slovo analny styk mi pride nechut na sex ktory inak s mojim patnerom milujem. Vrta vsak do mna,ze by rad aj do druhej chcel vojst. No len co do mna vojde len na spicku,cela sa stiahnem a jednoducho mi to je neprijemne. Ako to vnimate a pocitujete vy.Sposobuje vam to rozkos?Nemate pripadne obavy alebo vy co praktizujete nevytiahne ho z vas spinavy?

sweater

xhllivla no je to mozne, aj ked malo pravdepodobne, v takom pripade vsak sa bude dieta vyvijat v hrubom creve a ked budes mat porodit no, ako to povedat ho proste vykadis :). takze aby ste tomu zabranili pouzivajte kondom aj pri analnom styku :)

lolec

ja osobne analik zboznujem...som chlap a chlapov to proste velmi laka...je to uzke a hlavne nehrozi tehotenstvo takze sa tam moze chlap spokojne vystriekat :P...kazdopadne nie vsetkym zenam sa to paci a nie kazdy vie ako nato...treba byt opatrny aby nedoslo k poraneniu...aby to neskoncilo napriklad hemeroidmy!!! moja priatelka si to pochvaluje aj ked tvrdi ze to nieje uplne prijemne ale je to pre nu zaujimave...a paci sa jej ze sa to paci mne tak asi aj to ju vzrusuje...ale nakoniec obaja zboznujeme ked sa sex skonci majestatnym vystrekom do zadocku :) tak ludia skusajte vela stastia

bi-ti

rozumiem ti: juuuj, veď to neber tak vážne. Myslela som to ako vtip. Každá sme iná, každej chutí niečo iné, na iný spôsob...

bi-ti

@rozumiem ti
máš zlý odhad, nie je orgazmus ako orgazmus. Alebo si myslíš, že keď má žena orgazmus je to stále rovnaké?

Jasne že ho dosiahnem aj "len dráždením" klitorisu ale nie je taký silný, ani celkový pôžitok sa nedá porovnať. Ja mám análny sex rada, alebo ma chceš presvedčovať že nemám? :)

rozumiem ti

no.. tak citlivym odhadom tipujem, ze pri drazdeni klitorisu by si orgazmus dosiahla tak ci tak :) na to anal nepotrebujes :)