Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Skúsenosti s HAK Yadine - priberanie

Súvisiaci obsah

berus

1200sk nejaka draha antika ja uzivam za 300 a v pohode zatial ma nesklamala..ani nepriberam..ale je pravda ze chut na sex minimalna no co uz...

kačik

yadine beriem sice len druhy mesiac, ale mam pocit, ze som schudla- a to sa mi stalo minule, ze som sa zobudila o jednej v noci a musela som si dat ovocie, bola som hladna :))
stoji okolo 1200 sk, prve dva tyzdne ma bolela hlava, prvy mesiac som mala spinenie ( po menstruacii to preslo) , ale libido mi to teda neznicilo...skor ma priatel zacal nazyvat "nymfomankou" :)))))

myshryz

od yadine sa zarucene nepribera...nema ten hormon, od ktoreho sa zadrziava voda.....ja ho beriem mesiac, a kilo som schudla......a mozem chudnut dalej, ale kazdy vikend sa strasne objedam.......takze chudnem pomalicky, ale isto.....

mariaaa

Ahojte kočky! Ja som brala Yadine rok, teraz som ju vymenila za Mirenu. S Yadine som bola maximálne spokojná, nepriberala som, prsia boli zväčšené len dva mesiace. Menštruačný cyklus som mala krátky a slabý, max. 3 dni. Predtým som mala Cilest a Mercilon(z toho som priberala!), dvakrát vnútromaternicové teliesko (silná menštruácia). Takže Yadine odporúčam pre nízky obsah hormónov - málo sa priberá. Ale prsia z HAK sa dlhodobo nezväčšia. Majte sa krásne!!!:)))

diblik

poznám viac takých čo berú Yadin ani jedna nepribrala buď sa držia na váhe alebo schudli ja ju žiaľ brať nemožem