Ake mate skusenosti? :)
Skúsenosti s HAK Yadine - priberanie
1200sk nejaka draha antika ja uzivam za 300 a v pohode zatial ma nesklamala..ani nepriberam..ale je pravda ze chut na sex minimalna no co uz...
yadine beriem sice len druhy mesiac, ale mam pocit, ze som schudla- a to sa mi stalo minule, ze som sa zobudila o jednej v noci a musela som si dat ovocie, bola som hladna :))
stoji okolo 1200 sk, prve dva tyzdne ma bolela hlava, prvy mesiac som mala spinenie ( po menstruacii to preslo) , ale libido mi to teda neznicilo...skor ma priatel zacal nazyvat "nymfomankou" :)))))
kolko yadine stoji??nemenilo sa vam sexualne libido.bo ja po HAK jak drevo nemam chut ani na maznanie.
Ahojte kočky! Ja som brala Yadine rok, teraz som ju vymenila za Mirenu. S Yadine som bola maximálne spokojná, nepriberala som, prsia boli zväčšené len dva mesiace. Menštruačný cyklus som mala krátky a slabý, max. 3 dni. Predtým som mala Cilest a Mercilon(z toho som priberala!), dvakrát vnútromaternicové teliesko (silná menštruácia). Takže Yadine odporúčam pre nízky obsah hormónov - málo sa priberá. Ale prsia z HAK sa dlhodobo nezväčšia. Majte sa krásne!!!:)))
ahoj baby.myslite ze ked zacnem uzivat YADIN narastu mi prsia?? prosim pomozte dikes baby...
ale u nás v TN je Evra o viac ako 200 Sk drahšia na mesiac ako Yadine leeda kde to tak lacno kupuješ?
poznám viac takých čo berú Yadin ani jedna nepribrala buď sa držia na váhe alebo schudli ja ju žiaľ brať nemožem
majuska5 čo berieš teraz?
zatiaľ si tvoje telo zvyka na Yadine do mesiaca dvoch sa to utrasie ale treba to brať pravidelne