excipial deoforte alebo driclor

emfi

Ahojte, ja mám tiež problém s potením hlavne v podpazuší.
Vyskúšala som už všeličo a dokonca aj Driclor, o ktorom som sa dočítala na nete. Spočiatku to bolo v pohode, aj keď ma pokožka svrbela po nanesení. Naozaj som nemala v podpazuší prepotené flaky, ale neskôr som zistila, že ke´d som sa prestala potiť v podpazuší, tak som sa viacej potila v tvári a dokonca aj na chrbte. Podľa mňa nejakou cestou ten pot z tela ísť musí von.
Radšej som ho prestala používať a chcem vyskúšať Excipial deoforte, poradila mi ho kamoška a bola s ním veľmi spokojná.

miri4521

racej sa budem potit ako ohrozovat zdravie. a to sa potim v takom rozsahu ze s tym som sa este nestretla. Doktorka mi este povedala ze teraz je taka novinka - prirodny antiperspirant, denny ale stoji az 17€. No aj ten sa obavam pouzivat, lebo kazdy antiperspirant upchava zlazy. Ale aspon nie je nocny.

evikulka

miri4521, no niekomu to nevysvetlíš :) Ja tiež používam excipial.

tpch, evidentne nechapes, co tym miri4521 myslela ... Netvrdim, ze kazda hrcka musi byt zhubna, ale napisat taku blbost, ze " Radsej upchate zlazy ako mokre smradlave flaky. " tak to si mohla rovno napisat - radsej mat rakovinu ako flaky ... !

miri4521

NEKUPUJTE DRICLOR.
Pouzivam ho 4 roky a nedavno mi vysla hrcka pod pazuchou - upchata zlaza. Kozna mi povedala ze je to z dricloru a ze sa v ziadnom pripade nema pouzivat na oblast podpazusia, excipial je vraj vhodnejsi. Aj ked mozno nie je taky ucinny.

lienča

Ahojte dievčatá,

potila som sa asi 10 rokov ako blázon, za 5 minút mokré tričko v podpazuší ako by som bežala maratón! Konečne som objavila Driclor, ktorý začal účinkovať HNEĎ po prvom použití=)))!!! Stojí niečo vyše 6 EUR ale dala by som za neho aj 50 EUR lebo mi neuveriteľne pomohol, zlepšil život (už žiadne skrývanie fľakov, prezliekanie tričiek, žiadna hanba, konečne si môžem obliecť aj iné veci ako bielu a čiernu=)))! Môžem len a len odporučiť, troška som cítila svrbenie po nanesení ale čo je to oproti úžasnému pocitu bez mokrých fľakov počas celého dňa=). Doslova mi vrátil sebadôveru, bolo načase, môžem sa vrátiť do spoločnosti bez obáv=))). Dievčatá odporúčam=)))))
Lienča 23

deo do

Poradite mi prosim po pouziti ked rano vstanem tak si to mam umyt a vysusit len neviem ci este mozem pouzit aj niaky antiperspirant ja pouzivam rexonu tuhu gulicku mozem ju potom este pouzit ci uz nie?Stratil by sa tenvysledny efekt alebo ako?Dakujem za radu:D-)