Od malicka mam silnejsie stehna aj lytka. Je to asi dane geneticky. Mama aj otec su obezny. V poslednom case som vsak schudla asi 12kg ale vsetko len z brucha . Potrebujem schudnut z noh, prosiim poradte mi nejake cviky na stehna alebo nieco take. Chcem mat normalen stehna aby som si mohla obliect suknicku:)
Ako schudnut z noh?
nakremuj si nohy a problemové partie dobrým hrejivým kremom,alebo kremom na celulitidu a choď behať.
Tiež možem body wraps odporučiť.. Hlavne je výsledok garantovaný vrátením penazí
Mala som úplne ten istý problém. Odporúčam určite zábal body wraps, na stránke www.bodywraps.cz je zoznam salónov kde to robia a aj informácie, o čo ide. Ja som stehná tiež mala vždy vačšie ako by sa hodilo k mojej postave a toto mi pomohlo stratit nejaké cm
ahoj tíez som taka nestastna postava ze silne lytka a stehna. stihly pas..... tu pomoze fakt len odsatie tuku liposukcia alebo kavitacia... z noh sa priserne tazko chudne...
Trampolína na tvarovanie postavi naozaj pomáha a ak máte deti, na záhradu je to parádna vec, len treba dbať na kvalitu a nešetriť
adelarrr
Prečo si myslíš, že to píšu "slečny" ??? Slečna si možno ty, ale o cudzích dámach, ktoré nepoznáš, sa láskavo nevyjadruj ako o slečnách, je to neslušné !!!
Ako píšu aj slečny nižšie, trampolína je super na nohy, terba skákať pravidelne a často a pojde to. Najlepšie je mať vlastnú a skákať doma, kedže si sama vyberieš, kedy chceš cvičiť a bude ta to aj viac bavit
určite trampolína na nohy. Ja mám túto a vrelo odporúčam www.garden-life.sk
Presne!!! trampolína je na tento problém úplne ideálna a je to aj zábava zároveň