Od malicka mam silnejsie stehna aj lytka. Je to asi dane geneticky. Mama aj otec su obezny. V poslednom case som vsak schudla asi 12kg ale vsetko len z brucha . Potrebujem schudnut z noh, prosiim poradte mi nejake cviky na stehna alebo nieco take. Chcem mat normalen stehna aby som si mohla obliect suknicku:)
Ako schudnut z noh?
Ahojte ak chcete schudnut tyka sa to len 12-18 rocnych bab skacte na svihadle jazdite na bicykli dlhe trate a popritom jedzte zdravo!! Ale beha NIE! Vase dorastajuce tela niesu stavane na dlhe trate v behu pretoe mate maly organizmus a ak by ste behali dlhe trate zacal by vam jeden organ nestihat bud srdce alebo pluca ako mne a upravit sa da to len liekmi vase tela su stavane na sprinty a nie na dlhe trate maximum je 300-800 m viac nie je to osvedcene odbornikmi mne svihadlo pomohlo dost z noh som za 2 tyzdne schudla Az 5 kg !!!!
Nataly smile: akoze to myslis vazne? Bud si sa egoristicky chcela pochvalit aku mas uzasnu postavu alebo si jednoducho
Kravapretoze podla mna si uplne v pohode. S takych dievcat ako si ty ma ide porazit: ma to 170cm dokopy 40kg aj s topankami a stazuje sa akeje tucne. Boze uvedomte sa , myslite si nebodaj ze tymto na seba pritiahnete pozornost?! Ste chudery. Ja mam 170cm 60kg a tiez to nie jeidealne ale nebudem tu vypisovat ako taka krava. A neopovazte sa povedat ze neviem o com hovorim pretoze som pred nedavnom porazila poruchu stitnej zlazy a schudla 25kg. Pokial clovek chce da sa vsetko, jedineco sa v zivote neda je zabuchut otacacimi dverami.
ahojte prosím poradte mi nieke cviky prosím mam 12rokov 56.3 kg a meriam 163cm a potrebujem schudnut zo stehien som bývala anorektička ale po liečení sa to zhorsilo pribrala som asi 40 kg potrebujem niake cviky vseci sa mi smeju a uz si nemam co obliec vsetko mi je tesneee som najtucnejsia z triedy z bab samozrejme prosiiiim ak je tu niekdo hned napiste dakujem uz nechcem trpiet v skole plakat na zachodoch prosim
mam 12. a 159cm 42kg jeto moc
Myslím si to že čo sme napísali jedny 14 dni nejesť !? Vážne ako blbosť! Schudneš ale to ti po 2 dnoch naberie späť a ešte si aj doserieš žalúdok.. ak to chcete nech sa lúbi ale neschudnete ale pri tom este neberete všetko späť! + viac toho a postava bude ešte horšia.
A TIEŽ BY SOM POTREBOVALA SCHUDNÚŤ V NOHÁCH AKO NA TO?
mne osobne pomáha švihadlo, bicykel, beh. tiež som vždy mala štíhlejšie bruško v pomere s nohami, ale teraz je to lepšie a lepšie :) treba si hlavne uvedomiť že ide o beh "na dlhé trate" mám tým namysli doslova i obrazne ...
Aj ja by som veľmi potrebovala schudnúť zo stehien :/ ale ako??
Mám 14 rokov, a som najtučnejšia z triedy...Športy nemám rada, ale v poslednom čase dosť skáčemna švihadle...Je to dobré na stehná, pretože to je moj najvačší problém :( ...Poradte prosím :)
ahoj, vela ludia ma skusenosti s dukanovou dietou, vyskusaj ju, mozno ti pomoze pri tvojom probleme. www.dietyachudnutie.sk