Od malicka mam silnejsie stehna aj lytka. Je to asi dane geneticky. Mama aj otec su obezny. V poslednom case som vsak schudla asi 12kg ale vsetko len z brucha . Potrebujem schudnut z noh, prosiim poradte mi nejake cviky na stehna alebo nieco take. Chcem mat normalen stehna aby som si mohla obliect suknicku:)
Ako schudnut z noh?
drepy sposobia že schudnu ale svla privelmi narastie a nohy len zbytočne zhrubnú,aby zostihlelei tak bež do schodov a beh vobec zostihli nohy žiadne posilnovanie
Alebo doma stačí robiť drepy :) ja robím 50 na deň nie naraz :) proste si to rozdelím na celý deň :) ked sa zobudím ptoom poobede niekedy pred tým ako idem von a večer :)
Ked chcete schudnúť z lítok tak stačí ak budete rýchlo chodiť každý deň, to je najlepšie :) dajme tomu ked musíte ísť do obchodu tak chodte rýchlo ale nie až tak že skoro bežiťe, skôr tak ako keby ste sa ponáhľali domov alebo niekde meškali :) a samozrjeme schody! to je to najúčinnejšie :) ja bývam na 6 posch. takže je to dobré vynechať výťah a ísť po schodoch tak sa sformujú dokonalo lítka ale aj stehná :) a osobitne na stehná poradiť neviem :) ja preferujem schody :) každý deň hore aj dole a vynechať výťahy :) ked nebývate v paneláku ale v dome tak máte aspon hoci 4 alebo 5 schodov tak sa po nich prechadzajte hore dole hoci aj 15 minút :) to zaberie tiež :)
Mam strasne stehnaaa neviem co s tym . POMOOOC
toto je presne môj problém, vždy schudnem hlavne na bruchu a v páse. Už mi pomaly trčia aj rebrá, ale nohy mám stále neskutočne tučné, stehná aj lýtka. Tým pádom mám samozrejme aj problém vybrať si vôbec nejaké nohavice. Obávam sa že je to dané a veľmi sa s tým pohnúť nedá :(
Co sa tyka kvadricepsov, tam mi velmi pomohlo pravidelne behanie. Asi dva mesiace som sa v cviceni zamerala na brusne svaly a kvadricepsy v kombinacii cvikov na brucho a behania. Isla som podla tohto videa snipurl.com a kazdy vecer si zabehla cca 2 km. Lahkym stylom, moze sa totiz stat, ze pri narocnom behani sa nohy v skutocnosti este zvacsie. Nech sa dari :)
Skús najmenej štrnásť dní nič nejesť a schudneš aj na lýtkach, stehnách.
skúste robiť každý deň 50 drepov :) môjmu partnerovi sa tiež čím ďalej páčia stehná a aj zadoček :p záleží to od vás
toto s atu rozoberalo uz 1000x lokalne sa chudnut neda... bud chudnes vsade alebo nikde
Ahojte prosim vás pomohli by ste mi poradiť nejakde civiky na stehna a lýtka ? ... nejako v poslednom čase chudnem ale iba z brucha a z nohami si neviem dať radi .. :(