ako mam schudnut? pls nikajo sa to nehybe

Príspevok v téme: ako mam schudnut? pls nikajo sa to nehybe
ggggg

prosim vas potrebujem schdnut do mesiaca min 5kg... aj viac,ale ako? drzim 13dnovku,tri dni mi vaha nesla vobec dole,dnessomsa prejedla zo zufalstva.. mne je jedno ja aj jest nebudem len nech schudnem.... schudnem aj ked budem napr jest len 3bit nic ine? ci ako to mam dat co najrychlejsie dole? kazdy den aj cvicim na steperry min 20 min a jedine co tak mi narastli stehna.. pomoc :(

ggggg

tak teraz na obed som mala tu mrazenu zeleninku a krajcek celozrnneho chlebika... za polhodku sa idem prejst na vzduch,potom pojdem na stepper nech mi zmizne pomaranc :D a na veceru som si bola kupit cerstvu zeleninku urobim si salatik z nej :)

ggggg

a myslis,ze sa mi to podari takymto sposobom schudnut? ked budem papat 3x za den + pohyb... do 13 juna kolko by som mohla dat dole? na dovolenke sa budem tiez drzat len proste to potrebujem aspon spevnit uz ked na objem nedam vela dole... a tak na ranajky si dam cerealny chlebik alebo ovocie,obed zeleninka alebo kuracie masko a vecera mrkvicka alebo tak? moze byt?

hmmmmm

kludne moze byt aj mrazena, no ale vies, cerstve je cerstve. na veceru si daj nieco lahke, napr. ceralny chlebik s redkovkou, alebo si urob nejaky jednoduchy salatik :) moznosti je strasne vela, vyhladaj si nieco aj na www.recepty.sk alebo na podobnych strankach. tam mas vela typov co papat :)

ggggg

nie ok ja si necham pporadit hlavne aby to slo dole teraz na zaciatku aspon dva kg za tyzden by som chcela .... aj viac ak by slo :( uz sa tesim pojdem si do obchodu teraz kupit tu mrazenu zeleninku a urobim si,napapam sa a potom na veceru ako? alebo ta mrazena je zla? a potom uz sa pojdem hybat len sa otrebujem napapat o 1dnej by som chcela obed :)

hmmmmm

presne tak, ZELENINKU a OVOCIE, uz som tu raz pisala, obsahuje vlakninu, ktoru pri chudnuti potrebujes. ked chces tak silou mocou jest ceralie, tak kludne papaj, ale rano! vecer na nich ani nepomysli.

hmmmm

moznosti mas habadej:
- zeleninova polievka
- zeleninove ryzoto
- dusenu zeleninku na vode
- zeleninovy salat z cinskej kapusty, paradajo, papriky a uhoriek
- kuracie masko so zeleninkou
atd atd.