ako mam schudnut? pls nikajo sa to nehybe

Príspevok v téme: ako mam schudnut? pls nikajo sa to nehybe
ggggg

prosim vas potrebujem schdnut do mesiaca min 5kg... aj viac,ale ako? drzim 13dnovku,tri dni mi vaha nesla vobec dole,dnessomsa prejedla zo zufalstva.. mne je jedno ja aj jest nebudem len nech schudnem.... schudnem aj ked budem napr jest len 3bit nic ine? ci ako to mam dat co najrychlejsie dole? kazdy den aj cvicim na steperry min 20 min a jedine co tak mi narastli stehna.. pomoc :(

Martin_242

Fajn, ale len samotnú zeleninu nekonzumuj hlavne nie v halvnom jedle (večera), má príliš nízku energetickú hodnotu a budeš jednoducho slabá a hladná, takže si sprav aspoň cestovinový šalát (stačí 50g cestoviny) so zeleninou, kľudne si tam daj trojuholník nízkotučného syra alebo namesto cestoviny jeden kúsok celozrnného chleba.
Šunku zásadne hydinovú chudú alebo morčaciu.
Každý pohyb, ako aerobic alebo korčule je vítaný.
Chudnutie nieje o hladovaní, z hladovky sa nechudne, ale umiera.

tamarka

pekne...aj ja by som si mala spravit denny rozpis stravy...
rano 7:30 -celozrnny rohlik s platkom sunky a syra+zelenina na to
desiata 10:00 -activia biela
obed 12:30 -neviem, co mame v skole, ale nezjem to cele
olovrant 15:00 -zeleninka
vecera 17:30 -zeleninka
mne na vecer uz nechuti maso alebo tak..
co poviete?
a pojdem na korcule...teda ak bude pekne..ak nie dam domaci aerobik

Martin_242

ggggg: Za mesiac nemôžeš očakávať mnoho.
Ako som vravel, zdravé chudnutie je maximálne 2 kilogramy za mesiac.
Ak budeš mať veľa pohybu, možno dáš dolu aj 3 či 4 kilogramy, viac určite nepredpokladám.
Aj 2 kg je úspech a neboj, v plavkách budeš pekná aj tak aj tak.

Martin_242

majka_: Chlieb jesť treba, síce pri diéte v menšom množstve a hlavne nie z bielej múky, ale celozrnný tmavý, ale určite si chlieb dopraj.
Ja myslím, že ten vytýčený cieľ 70 kg je realistický, len buď trpezlivá a pekne pomaly.

ggggg

a myslis,ze do 31 dni dokazem so sebou urobit aj tak,ze sa nebudem hanbit v plavkach? nemusim tam mat eno nuno postavu,ale aspon nejak vyzerat vies... hm?

Martin_242

ggggg: Konečne niekto, kto to pochopil správne, veru, ideš na to dobre.
Pravidelná strava každé tri hodiny, posledné jedlo o šiestej-siedmej.
Tie jedlá si vybrala dobre, dopraj si ale troška viac, nezabudni na tvaroh, nízkotučný syr a cottage, aby si mala aj vápnik.
Jeden dva kúsky ovocia denne si daj, ale len ráno a v dopoludňajších hodinách, hydinová šunka je fajn, kuracie prsíčka (bez kože)a ryby pekne jedz, napríklad tuniak vo vlastnej štave.
Tofu tiež môžeš, mne moc veru ale nechutí.
Zeleninku môžeš konzumovať v takmer neobmedzenom množstve a ten pohyb myslíš tiež dobre.
A nezabudni piť veľa neochutených mineráliek, hlavne však vodu.
Takto začneš chudnúť síce pomalšie, ale istejšie a bez jojo efektu a o to nám ide.

majka_

no... ja potrebujem do septembra schudnut aspon 9 kg, takze som na tom v celku dobre. i ked... teraz som asi po 3 tyzdnoch zjedla chlieb. som si povedala, ze nebudem jest chlieb, ale teraz mi proste chybal. jeminku... ak schudnem 9 kg, budem mat 70. meriam 178 cm a chcela by som ist akoze na 65 alebo na 60, ale zatial mi staci na 70

ggggg

meriam 168 a vazim okolo 70 :(.. martin a ako? zajtra chcem jest takto: o 6,9,12,3 a 6tej... rano celozrnny chlebik,desiata mrkvova stava,obed zeleninkovy salat,olovrant paradajka alebo tak,vecera mozno kusok kuracieho maska,alebo zase zel. salat.. vsetko po malom mnozstve... moze byt? + pohyb,to sa mi musi podarit schudnut rychlo,no nie rychlo,ale rychlejsie ako pri drastickej diete,ze?

Martin_242

Jesť veľa ovocia pri redukčnej diéte je nezmysel.
Takisto jesť 3-krát denne.
Tým chcete zrýchliť metabolizmus?
Odkiaľ na takéto choré názory chodíte ľudia, to ostane záhadou...

erikaericka

Mozem sa spytat, kolko meriate/vazite (resp. BMI?) ... 5 kg za mesiac je dost vela, ak sa vam to aj podari, pravdepodobne nastane silny jojo-efekt a budete mat viac nez predtym .. treba urobit systematicke zmeny v zivotnom style. Ak je vasa nadvaha lahka, staci mozno mierne upravit jedanicek a pridat trosku pohybu a za par mesiacov mozete kupovat o dve cisla mensie veci a uz nikdy sa netrapit dietami .. ak je to vaznejsie, caka vas tazsia faza chudnutia a potom pohodova faza udrziavania vahy ak sa vam podari, ze vam zdrave veci naozaj zachutia ... inak nasla som zaujimavu stranku o chudnuti ktora vam mozno pomoze: -odkaz odstránený- Je taka dost realisticka - pri chudnuti totiz ziaden zazrak nemozete cakat - bud si to odmakate alebo ostane po starom .. Ak by ste chceli este nejake rady, rada poskytnem :)