ANKETA!!!!!V ktorom Slovenskom meste sú najkrajšie dievčatá?

lioness_01

alibizmus, alibizmus... vtedy keď sa ti to hodí, vtedy je BA dobrá... keď sa ti to nehodí, tak už nie je... nechutné

beskyd

:DD ak si tam v tych koncinach najde pracu cerstvy absolvent prava bez znamosti a kontaktov z tych 0 ponuk co je z toho kraja za rok v inzeratoch nejakym vypisovanim naslepo do firiem tak sa sklanam pred nim hlboko az po zem.

lioness_01

je mi to jasné... na Orave, Kysuciach a pod. žijú tak dobrí ľudia, že nepotrebujú právnikov... že ma to skorej nenapadlo

beskyd

lost, jasne ze je tam lepsie len problem tychto regionov je s pracou a bez toho sa nepohnes, darmo tam mas lacnejsie byty, krajsie prostredie, krajsie zeny, lepsich ludi, viac priestoru, lepsi vzduch, ked nebudes mat co do ust, aj ked mozno v niektorych odvetviach sa da zohnat robota aj tam, tazko povedat, ja som riesil len ten svoj fach a to je zabite..

smajliQa

co bratislava alebo kosice, vsade sa najdu aj pekne, aj menej pekne... aj mudre aj hlupe, aj zlatokopky, aj nezpaltokopky... aj namyslene aj nenamyslene.... no.. a slovenka je proste slovenka :D:D:D:D:D

lioness_01

to s tým veľmi úzko suvisí... ak niekde niečo neznášam, tak tam nezotrvám ... iba ak zo zištných dôvodov...

beskyd

lioness, ale tato tema nie je o ziveni a praci, preto sa vyjadrujem k tomu, o com je, som nevedel ze to bude take zlozite na pochopenie:)