ANKETA!!!!!V ktorom Slovenskom meste sú najkrajšie dievčatá?

smajliQa

no slovenky by sa mali prestahovat do talianska ci spanielska, alebo taliani a spanieli sem, aby to bolo jedna k jednej :D
to su totiz zevraj najkrajsi chlapi v Europe, no a potom by som este brala nejakeho toho americkeho herca.. takze tak.. :D

neviem kto tu povedal ze z BLAVY su naj baby, ale mal pravdu v tom co napisal, je to zmeska bab z celeho Sk, takze asi tak..

sak v podstate v Blave je to sama vychodniarka v poslednej dobe, tak teda o com to je :D

ja ked sa prestahujem do KOSIC tak budem nadherna, a ked sa prestahujem potom odstahujem do Trnavy tak mi ubudne na krase,? ci jak??

jaj tupost nad tupost :D

a pravda.. vychodniarky su najkrasjie,, hlavne ten Lunik 9.. to je totalna krasa tam :D

lenka26

este pocas skoly som sla vlakom a bol tam jeden blavak s partiou a ten vravel ze net krajsej zeny jak na vychode ze blavacky su len prekryte omietkou :-) a zmalovane na nepoznanie ale vsade sa najdu krasne zeny

to co

to je co za tema? to ako keby som sa opytala ktore vajce je krajsie: od bielej sliepky alebo od ciernej, a ktory kraj, mesto zvitazi anketu, pojdes sa tam ozenit?