no čo tvrdíte vy?
ANKETA!!!!!V ktorom Slovenskom meste sú najkrajšie dievčatá?
AJA
ja nie som vymachlena pipina, a aupark luuubim vela :) ale radse ti odporucam euroveu.. viac moznosti, krajsie prostredie, a hlvne da sa hacnut na kafco vonku pri vode, a oddychovat.. super relax...
lioness...
ja som to ale tak nemyslela ze vsetky su take.. co myslis ja odkial som :D:D:D:D
Mám jednu otázku mimo diskusie. Cez leto ide do BA 1x po 9 rokoch. Chcela som sa ísť pozrieť aj do Auparku. To je tam fakt také, ako to všetci opisujete? Že tam chodia len vymachlené zlatokopky a pipky?
som vedela ze tu bude takato debata :)) ani nic nejdem pisat nikam by to neviedlo :) okrem toho, dievcata, to je tak cca od 15 do 18. jasne ze sa fintia a porovnavaju ktora je krajsia. a v blave su tlaky urcite silnejsie ako niekde na kopaniciach. ludia sa prisposobuju prostrediu. ale aj v blave je kopec dievcat co maju modu na háku. ale tie nestretnes v obchodnych centrach
beskyd, vies koho mi pripominas? Uhlie:D lebo aj on takto generalizuje, ale on nema rad Slovenky ako celok(alebo zeny celkovo), ty len zapadoslovenky, ale kazdopadne by ste si mali co povedat:)
lost, jasne ze sa stazujem, prave preto ze kedysi som na strendom svk stretaval celkom dost vysoky standard (inak to ta aj clekom dost nakopne makat na sebe, to ma viac rovin, nie len tu esteticku) a teraz tu v BA ked tu pozriem na daku zensku mam pocit ako keby som sa pozrel na nejake skazene maso z hypernovy, heh
Aja, nie, beskyd povedal, že na strednom Slovensku sú tie pekné...ostatné sú nevrlé sliepky :)))))))))
Ja nemám rada toto delenie na východ, západ a stred. Všade sa nájdu pekné, ale aj menej pekné a je úplne jedno či ste na východe na západe alebo v strede. Na východe sú nejaké nádherné ženy, na západe škaredé a v strede je čo? Keď som zo stredného Slovenska, tak aká som? Toto zovšeobecňovanie je choré.