ANKETA!!!!!V ktorom Slovenskom meste sú najkrajšie dievčatá?

lost

beskyd

to si mohol ten MT poradit rovno.. nesiel by som inde

pozeram ze tam je lacnejsi zivot ako na zapade... hlavne co sa tyka byvania.. mozno tak o 1/3 az 1/2 lacnejsie nez v BA !!

lioness_01

ten nepomer skúseností bude zrejme tým, že ja sa na hornej Orave zdržiavam raz za 100 rokov, ty s iv Bratislave stále...

stále neviem, prečo sa ti ľudia z Bratislavy zhnusili, a prečo nenávidíš Bratislavu... asi sa nedozviem, zrejem v tom ani ty nemáš jasno...

A hlavne, nechápem, prečo tu stále si, ak to tu tak neznášaš...

ja osobne si myslím, že ľudia sú dobrí aj zlí, pekní aj škaredí bez ohľadu na to kde žijú...

vieš, ak by boli všetky oravky také nádherné, asi by som sa v tej kaviarni nevyľakala... keďže som tam skutočne bola jediná bez minisukne, opätkov aspon 15 centimetrových a s pol kilovou omietkou na ksichte...

veď to bolo smiešne, ako sa tie ženy chceli na niečo hrať a pritom sedeli iba v obyčajne zapadnutej kaviarničke v "hornej dolnej"

lioness_01

lost, on nemá rád NIKOHO A NIČ čo súvisí nejakým spôsobom s Bratislavou. Len nechápem, na čom tam stále býva a ešte k tomu aj študuje na vysokej škole...

beskyd

lioness, ty mas jednu skusenost, ja mam skusenosti x, 5 rokov som ako rodeny blavak zil v MT a spoznaval baby z celeho slovenska, potom som sa vratil do BA a ostal som zhnuseny, zo zien ako aj z ludi vseobecne. to je asi aj odpoved na tvoju otazku.