ANKETA!!!!!V ktorom Slovenskom meste sú najkrajšie dievčatá?

lioness_01

smajliQa, fakt si myslíš, že ženy v iných krajoch sa neprebiehajú? že sa bavia len o háčkovaní a hrabaní trávy? :D :D

to je strašná somarina čo si napísala....

ja nechodím ani ovešaná šperkami, frajera mám nie z bohatej rodiny, ani auto nemá si predstav - chodí na bicykli :)) , nakupujem prevažne v Tescu (F&F forever) :)))... to neni Bratislavou, to je výchovou

lioness_01

beskyd, poznám kopu Bratislavčaniek ktoré sú pekné, milé, vľúdne, vedia sa spontánne zasmiať, sú veselé a majú príjemný výzor...

ako som už napísala, po skúsenosti z oravskej kaviarničky si naozaj nemyslím, že existuje nejaký kraj na SVK kde by ženy neboli preplácané jak posledné šlapky...

asi sa pohybuješ na veľmi zlých miestach, ak si myslíš, e všetky ženy z Bratislavy sú nevrlé sliepky...

smajliQa

beskyd ja ti davam za pravdu...

proste blavacky su take. nic s tym nenarobime, nikoho nechcem urazit.. ale je to tak,,,

predbiehaju sa v tom, co si kupia, v tom ktora ma lepsieho frajera, v tom ktora ma BOHATSIEHO frajera, ktora ma lepsie auto, ktora ma lepsiu dovolnku, ktora je viac ovesana sperkami,,,, na ktore si same nezarobili, ktora ma umelejsi xich, umelejsie kozy, vybotoxovanejsiu tvar, a podobne..

no a v takomto meste ked zije zena a moze byt zo zaciatku aj normalna, po case sa jednoducho zmeni. lebo okolie jej nedovoli ostat normalnou, a aby zapadla musi sa jednoducho zmenit...

a aj tie co sa menit nechcu, tak ich to s casti chyti..

beskyd

inak lioness, teda nechce sa mi verit ze si nikto okrem mna nevsimol rozdiel co sa tohto tyka, co som poznal zenske zo stredneho svk, vacisnou boli pekne, mile, vludne, vedeli sa spontanne zasmiat, vesele, mnohe mali prijemny prirodzeny vyzor (nehovorim ze vsetky) a netvarili sa permanentne znudene a otravene ako tomu je tu v BA. tu mas akurat nevrle nesympaticke sliepky s umelym vyzorom, toto ked ma byt pekne tak neviem, aj ked tu sa krasa asi chape ako vyslednica handier a somarin nakupenych v shoppingoch, uplny koniec proste

Laurina22

Najkrajsie zeny su na juhu Slovenska,lebo maju v sebe zmes peknych madariek a peknych sloveniek.A teraz ma tu nejaky zaryty narodniar ukamenuje.

lost

beskyd

nj, vidis, naco sa trepes do prava :D

nie je to nahodou preto takto, ze chcu odradit mladych a nadejnych sikovnych pravnikov od tohoto oboru ?

teda, pripomina mi to kartel

euba

tak zas nemusi sa mu tu pacit nato aby tu pracoval,zas to nie je pravidlo:) ani socialny pracovnik na Luniku IX asi nie je najstastnejsi v tom prostredi a ani zenu si tam nevyberie ale pritom ho to zivi:)

sice s nim nesuhlasim, lebo v BA poznam vela krasnych, mudrych zien, ale chapem, ze si moze mysliet ze su ine ako zvysok slovenska. Vidim to na VS, vychodniari su viac otvoreni, zivsi, menej povysenecki.

beskyd

lost, kazdy si to predstavuje ako hurvinek valku, to nie je len tak ze skoncis skolu a zalozis si firmu, bez 3 rocnej koncipientskej praxe ani nemozes a aj ten koncipientsky flek je problem zohnat aj v BA, inde ani nehovorim, ani nie je ponuka, mozno co som pozeral donedavna tak asi 5 za 3/4 roka, neozvali sa odnikial a to tiez nemam prazny CV.. ale nejdem to tu rozvadzat, je to mimo temy uz komplet takze sa tymto ospravedlnujem zakladatelovi ze kvoli lioness sa to zvrhlo:))