no čo tvrdíte vy?
ANKETA!!!!!V ktorom Slovenskom meste sú najkrajšie dievčatá?
beskyd, stále si mi neodpovedal, z čoho pramení tvoja nenávisť k Bratislavčanom, keďže si sám Bratislavčan...
inak, ja mám takú strašne zaujímavú skúsenosť z jednej kaviarne na hornej Orave.
Po príchode tam som sa až zľakla, lebo jediná som tam bola bez make upu... Žienky ako veľkonočné vajíčka, vlásky vyčesané, natupírované ako na ples pomaly, a tá omietka na tvári... no mala som čo robiť aby som sa zdržala smiechu... podotýkam - som z Bratislavy, tak neviem kde sa stala chyba... :(((
lioness, ten privlastok na zaver je dokonaly oxymoron a nie, nenechala ma ziadna blavacka kedze ich spolocnost nevyhladavam, bol by to asi zvlastny vztah.
.
euba, viem o com hovoris, ale aj ked si proste pojdes obzriet priemerne peknu sutdentku povedzme lekarskej fakulty v MT z oravy a priemernu studentku ekonomickej v BA z BA alebo vychodu tak uvidis rozdiel asi:) zena v BA, nech je odhocikadial nikdy uz nebude vyzerat ako zena z kopanic alebo maleho mesta na hornej orave, vyzorovo, prejavom aj vyzarovanim postupne splynie s okolim, cize presnejsie povedane, zdegeneruje:)
beskyd, škoda len, že Bratislava je plná žien z Oravy a Kysúc...:))))ň
mohol by si mi prosím , raz objasniť, prečo máš taký odpor k Bratislave a ľuďom z Bratislavy, keď si sám Bratislavčan ? Nechala ťa nejaká pekná Bratislavčanka?
ja nebývam ani v Belej ani v Krížovej :)
beskyd,ale BA je plna "celosloveniek":) ved je tu minimalne 10000 studentiek z inych miest plus vycestovane zeny za pracou, takze si prave odsudil vsetky slovenky:) dakujeme teda:)
:D najkrajsie na orave a kysuciach, pripadne na povazi, suverenne najskaredsie v BA
mne to tak pripada, ze sa tu niekto snazi zistit, odkial vsetci sme :D
Uplne zbytocne polozena otazka, samozrejme, ze každý napise mesto, dedinu, kde byva, aj keby tam mali najskaredsie :D
Spišská Belá a Krížová Ves :)