ahojte.Chcela by som vedieť,aký darček je vhodný pre priateľa k 20.narodeninám.Sme spolu 2 a pol roka,ale pomaly mi dochádzajú nápady
Darček k narodeninám
vselico co ma rad ;) ja som trebars tomu mojmu tento rok kupila reproduktor do stanu crater 2 od oravaspeakers.com
Ja svojmu drahému vždy vymyslím nejaký originálny darček na stránke www.najdarcek.sk Podľa stránok sú tam fajn nápady/inšpirácie a ešte aj ušetrím :P :)
pre simonnab: coze to kde take vyrabajú? vedela by si mi prosim ta dat nejaky kontakt ?
Ahoj ja som dala manželovi odtlačok našho syna na taky privesok streiborny ako vojenska platnička :) ale myslim že tam maju aj v inych tvaroch srdiečkach a tak, tak napr ked mate nejake zvieratko domace tak aj labku mu mozes odtlačit :)
Ja vacsinou vyberam cez DarčekPre.sk darcekpre.sk
Čaute ja som mojej priatelke kúpil taku drobnost tu je to: www.najlepsieceny.eu strašne sa jej to pačilo ...je to drobnost a ani moc nem drahé :)
Skuste mu kupit sedaci vak s narodeninovym cislom.
www.abcsedacievaky.sk
Uvedomujem si ze stoji viac no bude ho dlhu dobu vyuzivat
ja som tu pokladničku už pozerala na igift.sk ale chcela som vedieť či sa to vôbec oplatí a či sa to rýchlo nepokazí... chcela som ju ako darček pre brata, kedže ma plno rôzných pokladničiek.....
som vravel, že je to ..čovina.Ale kúpychtivý sa vždy nájdu.