ahojte.Chcela by som vedieť,aký darček je vhodný pre priateľa k 20.narodeninám.Sme spolu 2 a pol roka,ale pomaly mi dochádzajú nápady
Darček k narodeninám
alebo mu vyrob fotoalbum s vasimi spolocnymi fotkami, mozes tam vlozit aj nejake male predmety ktore sa tykaju spolocnych zazitkov:)pripomenie mu to pekne chvile co ste spolu prezili.
Ja viem ze by som mala vediet najlepsie co mu mam dat ale teraz naozaj netusim...naposledy dostal privesok..a ma rad prstene a naramky tak som rozmyslala ze mu kupim asi naramok ...ale neviem ci sa mu to bude pacit pretoze nepoznam presne jeho vkus... aj ked malo by sa ked to bude z lasky =)
ako citam tak vidim, ze musim pridat zo par tipov na darcek: retiazka na ruku na krk - zlata, striebora, z chirurg. ocele, kaucukova, privesok bud obycajny alebo sa mozete dat do nieho nieco vyryt napr. maly obrazok, inicialy a podobne veci. Tak isto aj na prsten sa do da spravit a nie je to az take drehe, alebo co tak nejaka kniha, pre chlapov nieco do auta, nejake oblecenie, alebo nieco originalnejsie napr. salka s vlastnou fotkou a podobne veci ktore robia uz skoro vo vsetkych fotach. Jednou z moznosti, ked chcete niekoho prekvapit je zaplatit mu nieco co ho potesi a darovat mu to, napr. tandemovy let alebo vstup do welnes sveta, na masaz, na manikuru a pod.
ahoj,
ako mozes ziadat o radu nas, my tvojho priatela nepozname.... ja mozem napisat futbalovu loptu a on moze byt sportove drevo, ved ty ho poznas najlepsie
takze... potrebovala by som radu... o mesiac oslavujeme s priatelom vyrocie a netusim co by som mu mala darovat =( ...poradte plosim co najskor
za 3 eura? kupte si rozky, nutelu a oslavujte, ta nie? :D
No tak hej:)) moze mu kupit nejaky analny drazdec :-P :-D
janQa777: no k 11.narodeninam by som mu asi kupila nejakeho panacika alá superhrdina (Spiderman, Batman..) :-D
Ale predpokladam, ze si sa v tom veku sekla:))
je to trapne pytat sa cudzich ludi co kupit frajerke ci frajerovi... asi ich vobec nepoznate ked toto robite,...ja sa nikdy neradim s nikym proste poznam dotycneho a co ma rad co ho zaujima z toho nieco vydedukujem...potom ten darcek vobec nieje osobny ked si nechate poradit od inych...