ahojte.Chcela by som vedieť,aký darček je vhodný pre priateľa k 20.narodeninám.Sme spolu 2 a pol roka,ale pomaly mi dochádzajú nápady
Darček k narodeninám
potrebujem surne nieco kupit frajerovi k jeho 11stim narodeninam nieco do 3eur...radi posielajte na moj email prosimm rychlo!!
potrebujem nieco pre priatela na narodeniny.nieco co si necha velmi velmi dlho.dakujeeeeeeeeeeeeem za napady
Baby! Na stranke uzisito.sk ponukaju bagrovacku za poho cenu. Kazdy chalan by si zelal riadit takyto stroj a rozkopat vsetko okolo. To su nesplnene detske sny. Tiez to dam kamaratovi k narodeninam. Takze...monterky, prilba a ideme nato...
to livika: aky sperk si mu kupila? ja som mojmu kupila volne trenky a tricko calvin klein ako pyzamko a upecem mu tortu, taku jahodkovu :)alebo mu zaramuj vasu fotku, urob milu prezentaciu vasich fotiek a peknej hudby na PC, napis mu list , penazenku, opasok,siltovku...
prosim neviem mi niekt poradit co mam kupit mojmu chalanovy k 18.Uz som mu kupila aj vonavku aj plysaka aj sperk a teraz neviem co...prosim poradte
skus nieco taketo vtipne:))
www.mystika.biz
počuvajte baby ja nemam problém s frajerom ale s kamoskou ktora teraz v sobotu oslavuje a neviem co jej mame kupit.dostala už asi všetko čo sa da od strieborných náušníc,nárankov..plyšakov,...a vlastnoručne vyrobene srandičky došla mi fantazia please čim skor dajte vediet.MI ZACHRANITE ZIVOT. DIK ENUSKA:)(enuska315@post.sk)