Pomozem Vam zbavit sa akne, definitivne!

krpatucka

dedo_vsevedo- no ja mam velmi mastnu plet a aj vlasy (vlasy si musim umyvat kazdy den). rano si umyjem tvar a po par hodinach ju mam mastnu. mam akne, skor take podkozne, ale kazdy den sa mi vytvoria aj take hnisave pupaciky (cca 4). umyvam si tvar mydlom a teraz mi kozna prepisala aknemycin na noc a skinoren na den. predtym som mala zineryt a rozne pretrepavajuce kriedovobiele vodicky, ktore ma strasne vysusovali. co si myslis o gemmoterapii na precistenie organizmu?

ku@bo

to praveze nefiem.... lebo som bol v chorvatsku a tam mame kamosov... a ten domaci ujo robil z vlastnych oliv ten olivovy olej...

dedo_vsevedo

krpatucka
Myslim ze netreba zachadzat tak daleko.Iba ak by si mala nejake vazne kozne problemy.V akom stave je tvoja plet?mate akne?

liliiiicek

Aky mas nazor na urinoterapiu
na uzivanie pripravkov z drogerie na akne (zevraj je to slabe na silne akne treba antibiotika) Ake antibiotikum najviac zabera na akne napr. Zynerit a pod.
Aky vitamin okem zinku este pomaha na akne.Pomahaju vitaminove produkty ktore precistuju organizmus ???
Pomaha pitie zihlavoveho caju a kolko by sme ho mali denne vypit ??
Co povies na mikrodermabraziu ?? Pomaha to na akne ci len na flaky ? Kolko sedeni by sme mali absolvovat. Pomaha slnko na tvar s akne ci len zvacsuje skvrny po akne. Aky opalovaci prostriedok pouzit v lete na aknoznu plet ? Bezne prodkty sa mi zdaju prilis mastne a nejak nevhodne...existuje nieco specialne ???
to ta chcem vyskusat ci daco vies a informacie by som si chcela upresnit :D

krpatucka

dedo_vsevedo- myslis, ze si mam zapisovat, co som zjedla cely den a ci mi potom na tvari nieco vyskocilo? alebo mam ist alergologicke?

krpatucka

no tak porad teda! ako zistim, co je pre mna najlepsie? aku otazku ti mam vlastne polozit, aby si mi vedel pomoct?

ku@bo

to praveze nefiem.... lebo som bol v chorvatsku a tam mame kamosov... a ten domaci ujo robil z vlastnych oliv ten olivovy olej...