Nakolko vidim kolko roznych tem tu uz vznika o akne,rozhodol som sa ze zalozim tuto v ktorej sa Vam pokusim pomoct zbavit sa akne.Takze mi pokojne davajte otazky na ktore sa Vam pokusim odborne odpovedat,len prosim nezakladajte nove temy o tom istom.Dakujem.
Pomozem Vam zbavit sa akne, definitivne!
krpatucka
to lesknutie aj man trapi:( to sa budeme furt stale taK?? a pre deda_vseveda : ze a podla teba ked hravam aktivne futbal to moze zhorsovat??
A este by som chcel dodat, ze caste striedanie alebo pouzivanie viacerych pripravkov naraz nie je velmi vhodne.
dedo_vsevedo
nie, nerobila mi biopticke vysetrenie, ani som o takom nikdy nepocula. ona sa na mna pozrie len z dvoch metrov, pozrie do mojej karty, ze co som uz pouzivala a vyberie nieco ine. inak mam 23 rokov a denne pijem 2 litre cistej vody(sladke vobec nepijem) a pol litra zeleneho caju. kvoli akne som prestala pit mlieko, ktore som pila 22 rokov...chcela by som uz vyzerat normalne a aspon sa tak velmi nelesknut.
ku@bo
Ano.A ladova voda je tiez na liecbu akne velmi vhodna.
ahaa takze zatal pockam s tymto 4 tyzdne co si davam a uvidim... ale po tyzdni a pol uz vidim zlepsenia.... a to mi zostanu take cervene fliaky?? aaa ze ked si rano umyjem tvar ladovou vodou a nanesiem ten Excipial krem, mozem si poobede zase umyt tvar ladovou vodou a naniest ten krem, nie??
ku@bo
No liecba je individualna,ale viditelne zlepsenie by malo nastat do 4 tyzdnov.A ak sa tak nestane treba skusat nieco ine.
dedo_vsevedo- no ja mam velmi mastnu plet a aj vlasy (vlasy si musim umyvat kazdy den). rano si umyjem tvar a po par hodinach ju mam mastnu. mam akne, skor take podkozne, ale kazdy den sa mi vytvoria aj take hnisave pupaciky (cca 4). umyvam si tvar mydlom a teraz mi kozna prepisala aknemycin na noc a skinoren na den. predtym som mala zineryt a rozne pretrepavajuce kriedovobiele vodicky, ktore ma strasne vysusovali. co si myslis o gemmoterapii na precistenie organizmu?
krpatucka
gemmoterapia je vhodna na precistenie organizmu.A myslim si ze Vasa doktorka Vam predpisala spravne lieky.A robila vam Vasa doktorka biopticke vysetrenie?
Fuh,vela otazok,podme poporiadku.Urinoterapia-ano pomaha,ale nemusi sa aplikovat hned pri prvych priznakoch akne.Pomaha najma kvoli obsahu kyseliny mocovej,ktora sa nachadza aj v roznych inych syntetickych pripravkoch.Na akne nie su vhodne ziadne pripravky z drogerie,pretoze vacsinou su velmi parfemovane,obsahuju mnozstvo alergizujucich latok, a tym vyvolavaju alergicke reakcie, ktore sa zjavuju vpodobe akne.Antibiotika-zineryt -je to velmi silne antibiotikum na tvar, ktore pomoze vacsine pripadom.Ale kedze je to atb. tak sa smie pouzivat len niekolko mesiacov.Zozaciatku pri liecbe akne by pacienti nemali brat ziadne vitaminy,pretoze aj tie su castokrat vzniku akne(pretoze sa rozdeluju na kvalitne a nie velmi kvalitne)Doplnky na precistenie organizmu pomahaju do znacnej miery.Pitie zihlavoveho caju pomaha,precistuje krv.Pomaha aj dodrziavanie pitneho rezimu vo forme vody,nie sladke malinovky.Mikrodermabrazia-ano pomahapocet sedeni zavisi od stupna akne.Slnko posobi na akne ako kamuflazny efekt a na plet slnko nie je vseobecne vhodne a to najma v dnesnej dobe.Vlete je vhodne pouzivat opalovaci prostriedok, ktory neobsahuje parfumacie ani rozne ine nepriaznive zlozky.Bezne -mastne? no neviem co pod tym myslite,v lekarniach sa daju dostat rozne produkty, ktore vysusuju.
dedo_vsevedo
este som ho neskusal, len teraz som si o tom cital tu ze pomaha a som si spomenul ze mam doma z Chorvatska... ja mam akkne hlavne na liciach... zacal som si vecer davat roztok od lekarky RSB a cez den rano a poobede ked dojdem zo skoly si dam taky krem z lekarne Excipial.... zda sa mi ze po tyzdni a pol uz sa mi to zlepsuje... kolko asi bude trvat na uupplne odstranenie akne?? ten krem je fakt super.... mna trapi to ze mam mastnu pokozku:(