Akú vysokú hypotéku splácate a z akého mesačného príjmu???

Príspevok v téme: Akú vysokú hypotéku splácate a z akého mesačného príjmu???
b.johnsova

S manželom si chceme vziat hypotéku na byt ale máme strach,či to zvládneme splácat po 9tis.mesačne celých 8 rokov.Náš mesačný príjem spolu je momentálne do 16tis.Ja som na materskej za 5tis. a manžel zarobí 11tis mesačne,takže musime ešte čakat.Rozmýšlame že skor ukončím materskú a malého dam do jaslí aby som mohla íst do roboty zarábat.Máte aj vy hypotéku?akú vysokú a aký máte vy spoločný mesačný príjem v rodine?Neviem či do toho máme íst.

pepepe

keituskaa, moja mila, asi nevies, kolko sa v Amerike zaraba, manzel je spickovy odbornik, pracuje pre vladu, ani rodeni Amici nedostanu lahko takuto robotu. nemusis byt nafrat, staci, ked mas dobre vzdelanie a si sikovny. Asi sa pohybujes v inych sferach, tak o takomto cosi nemas ani potuchy a hnusme slovensky zavidis:)

deddy

ked som si precitala cifry hore prislo mi to uplne normalne, pretoze v tych chudobnejsich castiach republiky je toto uplne bezne, niekedy dokonca i horsie a ked som si precitala prispevok od pepepe tak mi to prislo trochu nerealne, kto z nas je mimo? pepepe ci ja? ... a tiez si neviem predsatvit ze by robotnik zarobil 30t. niekde v mojom okoli

nashira

To je tak ked sa niekto zacne v teme posudzovat a sudit vzdy to je o nicom a tema straca zmysel a hodnotu a chudak zakladatel z toho nic nema nakoniec.

pepepe

leila, niektore veci sa naplanovat daju, nie vsetky. Ja len nechcem mat neplanovane dieta, na ktor nie som absolutne psychicky pripravena a venujem sa inym cinnostiam (skole).

nashira

pepepe....zial 11 000nosia domov mnohí muzi a je to zial normalne.Pravda je ,ze asi aj preto sa dotycní stahuju ak spravne chapem za lepsimi podmienkami.Takze aj plat by mohol byt v buducnosti vyssí.Kazdopadne sposob akym posudzujes pepepe je tvrdy a nadradeny tak trocha empatie neuskodí nikomu....hm.

keituskaaaa

No ty si trapna Tvoj muz je prezident U.S.A.ci co?? Alebo si si zobrala naftara??? Hm??? Viem kolko sa zaraba v Amerike tam nam tu nezavadzaj hlavy a prac sa! A zase je to tu Slovensky narod by sa len chvalil Bleee je mi z vas zle!

pepepe

Pokial si nezila ani tyzden mimo SR, nepochopis ma, je to zbytocne. Ja som mala tiez ine nazory a myslienkove pochody, nez som odisla zo Slovenka.

leila

nuž milá pepepe každý má iné priority, tak tu na radanu neútoč...život sa nedá takto naplánovať, to si iba niektorí ľudia naivne myslia, že všetko pôjde podľa ich predstáv...

pepepe

radana, limitovana som tym, ze zatial po dietati netuzim, myslim, ze to je ten najvyssi faktor. Potom pribudne aj faktor veku.