Akú vysokú hypotéku splácate a z akého mesačného príjmu???

Príspevok v téme: Akú vysokú hypotéku splácate a z akého mesačného príjmu???
b.johnsova

S manželom si chceme vziat hypotéku na byt ale máme strach,či to zvládneme splácat po 9tis.mesačne celých 8 rokov.Náš mesačný príjem spolu je momentálne do 16tis.Ja som na materskej za 5tis. a manžel zarobí 11tis mesačne,takže musime ešte čakat.Rozmýšlame že skor ukončím materskú a malého dam do jaslí aby som mohla íst do roboty zarábat.Máte aj vy hypotéku?akú vysokú a aký máte vy spoločný mesačný príjem v rodine?Neviem či do toho máme íst.

pepepe

keituskaa, stetula si ty, ja na rozzdiel od teba som vydata zena, pracovala som ten rok ako manazerka spitalu. Ze ti ta papula neodhnije, ty roboska jedna. hellka, mas pravdu, do ameriky je sa dostat tazko, musela som ukazat, ze mam na ucte pol melona, ked som chcela dostat studentske viza.
barbinka, ked si neplanujes, tak po kazdej sukacke zijez v strachu, ci nie si v tom? Sorry, ale takto ja zit nechcem.Este davaj bacha, kym si ta tvoj kamos zoberie, aby nebol na svete dalsi bastard.

barbinka

pepepe: ja si nežijem zle, som z BA, ešte slobodná s priateľom, mám skončenú jednu výšku a ešte si robím druhú. ale určite by som si neplánovala tehotenstvo, tak ako ty. a to, čo si tu písala. buď si taká povrchná, ale to ani nie je pravda, len snívaš o takom živote. ten kto má, sa nepotrebuje chváliť a druhých ponižovať.

keituskaaaa

Nashira prepac mas pravdu ale takyto ludia ako tamta ma fakt dokazu vyviest z miery a to som ladovo kludna osoba

keituskaaaa

Vsak pockaj aj na psa pride mraz Ja nemam potrabu sa chvalit tym co uz mam Myslim ze na to ze mam 22 mam uz dost veci na ktore som si zarobila SAMA Ale take slovo ty nepoznas Skoda reci Skoda Skoda

nashira

Nie kazdy chce riesit svoj materialny problem takymto sposobom ,ze odide.To nieje riesenie pre kazdeho.Da sa vec riesit aj s tym co mam tu .