Akú vysokú hypotéku splácate a z akého mesačného príjmu???

Príspevok v téme: Akú vysokú hypotéku splácate a z akého mesačného príjmu???
b.johnsova

S manželom si chceme vziat hypotéku na byt ale máme strach,či to zvládneme splácat po 9tis.mesačne celých 8 rokov.Náš mesačný príjem spolu je momentálne do 16tis.Ja som na materskej za 5tis. a manžel zarobí 11tis mesačne,takže musime ešte čakat.Rozmýšlame že skor ukončím materskú a malého dam do jaslí aby som mohla íst do roboty zarábat.Máte aj vy hypotéku?akú vysokú a aký máte vy spoločný mesačný príjem v rodine?Neviem či do toho máme íst.

keituskaaaa

Aspon poctivo pracujem Ja a moj priatel tiez Bohvie co ty tam robis Asi zijes z muza a tu ojebavas ze zarabas HaHa stetula je z teba obycajna vieees?? HaHa

pepepe

keituskaaa, nic nevies o USA, tak co ma tu napadas? Preto, ze ty si chudobna a robis taku robotu, ktoru som v zivote nemusela ja robit? mam velky dom, mozes mi prist robit upratovacku, slusne ti zaplatim a budes sa moct chvalit, ze si sluzila u panov:)

pepepe

A vobec sa nechvalim, ale ludia by mali otvorit oci a ist za moznostami, nie sa stazovat doma pri pive, ze maju malo penazi...Nie je lahke zacat v uplne inej zemi, ale urcite to stoji za to, ked to vyjde.

radana

Ja nesnivam,ja mam vsetko,co k spokojnemu zivotu potrebujem.A preto aj d.johnsova dobre rozmysla,ze sa prestahuju za lepsimi podmienkami.

keituskaaaa

tak neviem naco sa s tym vychvalujes tu nikto sa ta na to nepytal Nemam preco zavidiet Ja som v UK a tiez sa tu da pekne zarobit a domov sa nechystam A vobec sa nehanbim za to ze robim v sklade Mozes ma vies co

pepepe

No a ja si tu uz robim druhu vysku, rok som si dala pauzu a nastupny plat som mala $3000 mesacne, viem, ze mnohym sa na Slovensku o takych prachoch ani nesniva, ale prave preto sme odtial odisli, aby sme snivat nemuseli.

radana

pepepe,tak potom preco odsudzujes ludi,ktori deti chcu mat?Co rovno nenapises,ze dieta nechces a pises sem,ze najprv splatit hypoteku...Ani my sme nemali zivot lahky.Manzel chodil pracovat do zahranicia skoro sest rokov,ale nikdy som nelutovala,ze som mala prve dieta uz vo svojich 20-tich rokoch.Peniaze nie su vsetko...

pepepe

keituskaa, moja mila, asi nevies, kolko sa v Amerike zaraba, manzel je spickovy odbornik, pracuje pre vladu, ani rodeni Amici nedostanu lahko takuto robotu. nemusis byt naftar, staci, ked mas dobre vzdelanie a si sikovny. Asi sa pohybujes v inych sferach, tak o takomto cosi nemas ani potuchy a hnusme slovensky zavidis:)