Akú vysokú hypotéku splácate a z akého mesačného príjmu???

Príspevok v téme: Akú vysokú hypotéku splácate a z akého mesačného príjmu???
b.johnsova

S manželom si chceme vziat hypotéku na byt ale máme strach,či to zvládneme splácat po 9tis.mesačne celých 8 rokov.Náš mesačný príjem spolu je momentálne do 16tis.Ja som na materskej za 5tis. a manžel zarobí 11tis mesačne,takže musime ešte čakat.Rozmýšlame že skor ukončím materskú a malého dam do jaslí aby som mohla íst do roboty zarábat.Máte aj vy hypotéku?akú vysokú a aký máte vy spoločný mesačný príjem v rodine?Neviem či do toho máme íst.

nashira

To su asi veci co nik nechce dat do eteru....,alebo malokto a uz sa to tu mrzko zvrhlo ,ze sa nechce nikomu prispiet normalnym sposobom.Vacsinou je to tak ,ze si clovek musí zratat na papiery vsetko.Urobila by som si asi plan na tvojom mieste.Terajsi stav .Predpokladany stav aj pozitivny aj negativny a na zaklade toho by som sa rozhodla.

b.johnsova

ahojte,nuž ale taköto??????????Halloo,to už akože nikto nespláca požičku??Myslela som že celé Slovensko žije na dlh,nieže by som to niekomu priala..Ozvite sa kto ešte spláca?

zafiiraa

ja si pepepe pamatám,písala pod iným nickom sa mi zdá že to bola téma:kedy je správny čas na babatko? a tiež pourážala pol slovenska.Vtedy sa chcálila že žije v Beverli a muž jej nosí pol miliona mesačne..ale došla jej fantázia a zrazu tam prestala písat.Evidentne ju to uspokojuje,možno tým že uráža iné ženy je pre nu niečo ako orgasmus..

...

Sorri,malá mi tu zaúradovala.Takže mi závidia manžela,ktorý je večer pri rodine.A nežijeme zlé,aj vzhľadom na to,že sme na Slovensku.

..

Fú ha,to si ale silné slová.Ale treba im pristrihnúť hrebienky/zahraničiarom/lebo si myslia o sebe bohviečo.Poviem vám,u nás,je tak vidno kto pracuje v zahraničí.A hlavne na Vianoce.Myslím tým tie gýčovo vyzdobené domy.Ve´d to je na grcanie.No to je ale každého osobná vec.Každá kamoška,ktorej manžel pracuje v zahraničí mi hovorí,že mi závid

hmm...

no fuuuj...asi budem grcat .. z pepepe mi prislo zle ... ja som tiez v zahranici .. a tvoj nastupny plat? .. s nim sa akoze chvalis? .. to je asi tak polovica z mojho ... ale ja sa tym nepotrebujem chvalit a nadradovat sa nad inych .. si myslis ze si viacej ako ostatni? .. si obycajna chudera .. len si hromad majetky, prachy .. maj si ich, ved to je urcite to jedine, co dokazes ... ale svoju chudobu v hlave a srdci milionmi nevykompenzujes... a dvihaj si tu sebavedomie tym, ze urazas inych... ale vies, vsetko sa cloveku vrati ... a to zle trojnasobne... len aby sa ti napr. nestalo, ze ked to tvoje planovane decko po x rokoch uz konecne budes chces mat ... tak nebudes moct ..

barbinka

rozhorceny:si to prečítaj celé ako sa chovala a potom sa vyjadruj. alebo si pepepe pod iným nickom? to vyjadrovanie by aj sedelo.

barbinka

pepepe: ja sa nebojím po sexe, že budem tehotná. prečo by som aj mala? však ja chcem dieťa (len si to neplánujem).a kebyže sa na mňa aj priateľ vykašle, čomu neverím, tak z môjho dieťaťa by aj bez otca vyrástol človek s istými morálnymi hodnotami, čo sa o tebe nedá povedať. ľutujem už teraz tvoje dieťa, však bude také povrchné ako jeho matka. takí ľudia ako si ty, si ani nezaslúžia mať deti. veľmi pekne vystihol aj touareg vo svojich príspevkov názor na teba.

b.johnsova

ahojte,tak sa to tu pekne zvrhlo.DAKUJEM ZA PRÍSPEVKY,ALE NAČO TOLKÉ TAHANICEE.My s manželom sme rýdzo slovenské typy,takže zahraničie nehrozí.V podstate sme spokojný,ale chceme viac,preto sa chystáme na tento krok.Viem že niektoré matky plánujú a odkladajú deti,ja to neviem velmi pochopit,neviem či takéto programovanie je k niečomu dobré.život preletí a všetci zostárneme len niektorý sa zo svojích detí tešia od dvadsiatky,niektorý neskor a niektorý nikdy.