Dnes sme kazdy v inej izbe sedeli a mlcali cely den,askutocne ani jedno SLVO ANI JEDNO, bol urazeny , to sa opakovalo aj vcera,,az na par praktickych odpovedi typu ci si da kavu a ci mi to a to poda..ci chce kukat telku ..MOj partner Odpoveda strojovo na otazky.Ked hovorim nejaky zazitok tak ,,neni z jeho strany neni ziadna uplne ziadna reakcia, tak sa musim spytat slovom vsak -vsak? myslis si to? Odpovie vetov- ano -nie-mozno NEVIEM . to odpoveda najcastejsie, neviem ,NEVIEM.Tym ukonci moje uvahy o hociakej teme,fakt hociakej nehovorim o zenskych temach,skusam vsetky temy ktore by ho mohli zaujmat..a nic...
,Novu temu nezacne nikdy Nezda sa byt depresivny,len je totalne vymlety,,,asi?CI sa mylim?,Vlastne co sa pozname 3 roky ja rozpravam a on ma maximalne doplni.Celkovo je typ co malo rozprava ,ale vsimla som si ze on vlastne novu temu nezacne nikdy V podstate s mojimi nazormi suhlasi lebo ziadne nema, lebo nemysli na mnoho veci,,ked mu hovorim o niceom ani ho to moc nezaujma, lebo jeho nic moc nezaujma.PReoc som s nim? lebo mi dava pocit istoty, lebo by som zila uplne sma kedze deti nemam.Mam s nim byt alebo riskovat a hladat, mam cez 30 rokov....ale som totalne flustrovana a citim sa sama. Dnes som ani svoj hlas nepocula,,,ani sovo ,som si hovorila budem robit to co on...je u nas hrobove ticho,,,poradte.Zazivate to iste?
Ticha domacnost
.............nikto, nikde?
Už sa teším na to, čo napíše. Večer sa snáď tu ukáže! Pá
ahojte, no som rada že večernica dala vediet že žije a že pc nevyhodili pri hádke von oknom a že to skúšajú dalej.
Večernica, už sa teším, dobrú noc!
ahojcek dr jajboli,,prepacte vsetci ze som sa neozvala,,,vcera sme sli po rekonstrukcii kupelky na veceru s partnerom , trosku sme to prehnali s pivom ,,a zmierli sa .Este napisem podrobnosti.Pretoze moj partner ked ja som trpela 3 dni v absolutnom tichu.isiel ku kamaratovy a k mamicke na cely den s nou prekecal.To som mu este rano vykricala tak ze to poculi susedia, ze mal komunikovat so mnou a nie o nicom s cudizmi.ALe kedze mame ?obaja ,dost silnu opicu po 5 ci 7 pivach a do 4 rano sme kecaliiii"' dokonca napisem zajtra. ALe on je najnovise sama pozornost....hahha}ale aj tak tvrdi ze ja som ta zla a on ten co menej urobil chyb....Inak rozmyslam nad tebou dr.Jajboli ,lebo tato euforia zo zmierenia pominie, a zas bude otazka casu kedy to pojde do tych istych kolaji.Napisem zajtra vyspat este sa mi mota hlava:}}}}}}}}
......hm....?!
Ahoj Miaa,práve som si sadla k PC mrknúť na túto tému, vraj júj, zase ju hľadať a to je asi intuícia, že si práve tu a téma je na vrchu. No aj ja som veľmi napätá, čo sa tam deje. Možno si povedala, že nedá už na nikoho, možno vyhodili PC, a kto vie?
Možno odcestovali na predĺžený víkend, a samé možno, No dúfam, že sa snáď tu ešte ukáže. A možno zabudla na názov témy. Ale čo, keď sa "možno" práve vydáva nečakane, rýchlo"?
ja sa zase začínam obávat, že martan zobral roha a večernica sa na istý čas bráni spoločnosti, ale hádam sa mýlim, už sú tomu asi aj zo tri dni.
No ako vidím, u večernici to asi dobre dopadlo, alebo veľmi, veľmi zle. Prečo sa už neozve? Som napätá. Ale nejako cítim, že to bude skôr v poriadku ako v neporiadku.
no som tu len ja