Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ticha domacnost

Príspevok v téme: Ticha domacnost
vecernica

Dnes sme kazdy v inej izbe sedeli a mlcali cely den,askutocne ani jedno SLVO ANI JEDNO, bol urazeny , to sa opakovalo aj vcera,,az na par praktickych odpovedi typu ci si da kavu a ci mi to a to poda..ci chce kukat telku ..MOj partner Odpoveda strojovo na otazky.Ked hovorim nejaky zazitok tak ,,neni z jeho strany neni ziadna uplne ziadna reakcia, tak sa musim spytat slovom vsak -vsak? myslis si to? Odpovie vetov- ano -nie-mozno NEVIEM . to odpoveda najcastejsie, neviem ,NEVIEM.Tym ukonci moje uvahy o hociakej teme,fakt hociakej nehovorim o zenskych temach,skusam vsetky temy ktore by ho mohli zaujmat..a nic...
,Novu temu nezacne nikdy Nezda sa byt depresivny,len je totalne vymlety,,,asi?CI sa mylim?,Vlastne co sa pozname 3 roky ja rozpravam a on ma maximalne doplni.Celkovo je typ co malo rozprava ,ale vsimla som si ze on vlastne novu temu nezacne nikdy V podstate s mojimi nazormi suhlasi lebo ziadne nema, lebo nemysli na mnoho veci,,ked mu hovorim o niceom ani ho to moc nezaujma, lebo jeho nic moc nezaujma.PReoc som s nim? lebo mi dava pocit istoty, lebo by som zila uplne sma kedze deti nemam.Mam s nim byt alebo riskovat a hladat, mam cez 30 rokov....ale som totalne flustrovana a citim sa sama. Dnes som ani svoj hlas nepocula,,,ani sovo ,som si hovorila budem robit to co on...je u nas hrobove ticho,,,poradte.Zazivate to iste?

miaa

ahojte, no som rada že večernica dala vediet že žije a že pc nevyhodili pri hádke von oknom a že to skúšajú dalej.

vecernica

ahojcek dr jajboli,,prepacte vsetci ze som sa neozvala,,,vcera sme sli po rekonstrukcii kupelky na veceru s partnerom , trosku sme to prehnali s pivom ,,a zmierli sa .Este napisem podrobnosti.Pretoze moj partner ked ja som trpela 3 dni v absolutnom tichu.isiel ku kamaratovy a k mamicke na cely den s nou prekecal.To som mu este rano vykricala tak ze to poculi susedia, ze mal komunikovat so mnou a nie o nicom s cudizmi.ALe kedze mame ?obaja ,dost silnu opicu po 5 ci 7 pivach a do 4 rano sme kecaliiii"' dokonca napisem zajtra. ALe on je najnovise sama pozornost....hahha}ale aj tak tvrdi ze ja som ta zla a on ten co menej urobil chyb....Inak rozmyslam nad tebou dr.Jajboli ,lebo tato euforia zo zmierenia pominie, a zas bude otazka casu kedy to pojde do tych istych kolaji.Napisem zajtra vyspat este sa mi mota hlava:}}}}}}}}

Dr jajboli

Ahoj Miaa,práve som si sadla k PC mrknúť na túto tému, vraj júj, zase ju hľadať a to je asi intuícia, že si práve tu a téma je na vrchu. No aj ja som veľmi napätá, čo sa tam deje. Možno si povedala, že nedá už na nikoho, možno vyhodili PC, a kto vie?
Možno odcestovali na predĺžený víkend, a samé možno, No dúfam, že sa snáď tu ešte ukáže. A možno zabudla na názov témy. Ale čo, keď sa "možno" práve vydáva nečakane, rýchlo"?

miaa

ja sa zase začínam obávat, že martan zobral roha a večernica sa na istý čas bráni spoločnosti, ale hádam sa mýlim, už sú tomu asi aj zo tri dni.

dr.jajbolí

No ako vidím, u večernici to asi dobre dopadlo, alebo veľmi, veľmi zle. Prečo sa už neozve? Som napätá. Ale nejako cítim, že to bude skôr v poriadku ako v neporiadku.