Dnes sme kazdy v inej izbe sedeli a mlcali cely den,askutocne ani jedno SLVO ANI JEDNO, bol urazeny , to sa opakovalo aj vcera,,az na par praktickych odpovedi typu ci si da kavu a ci mi to a to poda..ci chce kukat telku ..MOj partner Odpoveda strojovo na otazky.Ked hovorim nejaky zazitok tak ,,neni z jeho strany neni ziadna uplne ziadna reakcia, tak sa musim spytat slovom vsak -vsak? myslis si to? Odpovie vetov- ano -nie-mozno NEVIEM . to odpoveda najcastejsie, neviem ,NEVIEM.Tym ukonci moje uvahy o hociakej teme,fakt hociakej nehovorim o zenskych temach,skusam vsetky temy ktore by ho mohli zaujmat..a nic...
,Novu temu nezacne nikdy Nezda sa byt depresivny,len je totalne vymlety,,,asi?CI sa mylim?,Vlastne co sa pozname 3 roky ja rozpravam a on ma maximalne doplni.Celkovo je typ co malo rozprava ,ale vsimla som si ze on vlastne novu temu nezacne nikdy V podstate s mojimi nazormi suhlasi lebo ziadne nema, lebo nemysli na mnoho veci,,ked mu hovorim o niceom ani ho to moc nezaujma, lebo jeho nic moc nezaujma.PReoc som s nim? lebo mi dava pocit istoty, lebo by som zila uplne sma kedze deti nemam.Mam s nim byt alebo riskovat a hladat, mam cez 30 rokov....ale som totalne flustrovana a citim sa sama. Dnes som ani svoj hlas nepocula,,,ani sovo ,som si hovorila budem robit to co on...je u nas hrobove ticho,,,poradte.Zazivate to iste?
Ticha domacnost
ahoj Dr. Jajboli.NO za 24 hodin bol ukludneny a naspat.A sme si vysvetlovali co komu vadi dali sme si vinko a boli sme hore do rana//.Jemu vadi najme ze sa rozculujem a nadavam slovo debil .Vysvetlil mi ze ak mu to nebudem vraviet ze nebude odchadzat a rozchadzat sa. Vidim ze sa zas snazi. Sice sa nieco spytam ale vzdy musim dodat slovo vsak? alebo vsak ano ,alebo vsak nie.a trva mu to aspon minutu kym odpovie a prito msa jedna o banalnu otazku len aby nebolo uplne ticho.V podstae mi to s nim vyhovuje ,asi koli tomu ze nema na vela veci jasny nazor alebo ho nepovie a vlastne sa s nim nehadam ako v minulych vztahoch som sa dohadovala o zle povedane slovicko. Tento je v tomot kludas. a vlastne som velitelka vo vztahu ja. co mi vyhovuje:}Zavelim ideme sa kupat ..on ze ako chces. Tka ideme.Ked sa spytam kam sa chce ist kupat,,on ,,ze ty si to vymyslela ty vies, ja som chcel byt dom {leniviet}...takze to vymyslim cele ja a on bez reptrania posluchne.Skoro vo vsetkom poslucha az mi je ho luto niekedy.Ale ked nikdy sa nevyjadri co on vlastne chce tak sa robi to co chcem ja,,je to hrozne co pisem vypadam ako diktator, ale ked on je taka omacka...Inak si hladam tu pracu , pisem o tom v tej teme zena medzi 35-40.Je to na nervy bez roboty.Pustila som sa do malovania okien, tak ma s toho boli hlava.Musim dokoncit este rekonstrukciu a dala som si zavazok ze raz do tydna minimalne raz pojdem na nejaky konkurz.Peniaze sa nam tiez velmi minaju,a mam s toho po nociach depku.
inak si myslim ze ten tvoj sa tiez akoby snazil:}}}}s tym vtipom a tak:}NO to by ma dost nahnevalo, ked nepockal ani na odpoved o tom ako si bola u lekara.U nas to bolo podobne prisli nezmyselne ucty za najomne tak som sa rozculovala ze to je zle vypocitane,,a on ticho,,,a odpoved kde mam vyvrtat dalsiu dieru? AJ tak si myslim ze su trosku :dospely autisti. SKusim najst nejaky test o tom..alebo ze by sme boli im lahostajne? alebo tak maju svoj svet ze nas ani nevidia? Teraz pojdem do Brna na par dni,naschval, a to uz vidim ako sa bude triast ze mu chybam...
Ahoj, našla som tému, musela som rozmýšľať, ako sa volá.
Večernica, je mi ľúto, ale ten tvoj je asi debil. Myslela som si, že aj ten môj, ale tento môj je menší. Už sa viacej rozprávame. Teda ja, lebo on skoro nikdy nie je doma. Téma je rozšírená o pár viet, čo mám navariť, čo mám kúpiť, ideme na prechádzku? No a on: navar z toho, čo máme doma, čo chceš zase kupovať, a čo sa týka prechádzky- a načo by si išla aj ty? No nie je to "milé" Aha, ďalšia veta- čo ti povedal lekár? Ale kým odpoviem, je už v druhej izbe a teda ani nevie, čo mi ten lekár povedal....
Ako to vyzerá s vami? Už ste sa na dobro rozišli? Máš ho vôbec rada? My sme mali 23.7. výročie sobáša a ja mu hovorím: ty si mi dnes nič ani nepovedal.... a čo by si chcela počuť? Načo tie formality?
No a čítal mi jeden vtip z Nového času pri káve keď sne raňajkovali: Miláčik, tebe sa aké ženy páčia, pekné, alebo múdre, Odpoveď: mne sa len ty páčiš... Rozumieš? A poobede mi povedal s úsmevom, neboj sa, ja len teba ľúbim.... Tak som sa aspoň zasmiala.
Myslím si, že kríza k nám ešte len teraz zavíta, lebo mu nedochádza, že ja som už od júla úplne bez príjmu. Bez podpory, bez hm.núdze, bez aktivačnej činnosti, bez príspevku počas PN(ten mi teraz skončil)odkázaná len na neho.Určite ti budem písať, ako sa to vyvíja u nás.
Tak napíš, čo je s vami!
ahojcek dr. jajboli a vsetci:} Uz mi to tu chybalo,,bola som mimo BA , a potom pokazeny PC mesiac. jaj ale je to stale to iste,,rozchod kazde 2tyzdne na 3 dni koli jeho mlcanliosti+poctu viet 4-8 za den. Toto ked sa zopakuje 3 dni nasleduje moj zaruceny vybuch hnevu v 4-ty den. Inak tie tvoje vety co si rozpravate s manzelom ci bola cikat a vecer ci bola cikat,,tak to som si vytlacila a utesujem sa:}}
Momentlane sme zas rozideny ,ale uz to beriem stale menej tragicky.dovod bol takyto: Mlcal 3 dni len vety ano nie, alebo neviem ,..bol chvylku sam doma a dal mi do malty sluchatka,a cele to dal do dresu s riadami, maloval byt a nedal dole zaclony a vsetko pospinil pocitac a este vyhadzal do tej spiny celu skrinu lebo nieco hladal. vymaloval izbu za 3 hodiny...,,chytila som hisak,,vynadala som mu ze je debil a vsetko mozne ,obmedzeny no hrozne som vyrevovala,kricala som velmi som kricala lebo on aj vtedy mlcal a to mi lialo ohen na jazyk,,,rozum sa mi zastavoval,, a predstava toho upratovanie aspon 3 dni.........a on sa nafukol a odstahoval, este v ten vecer dve tasky,,vraj nie som diplomaticka.za nadavky som sa mu neskor ospravedlnila
no som unavena lebo cely den som drhla. ,,Asi treba muzom hovorit ,,milacik, chorbacik, jajaja,, juju no toto ty si mi namocil drahe sluchatka do malty a zalial si to spinavou vodou z riadov... ty si dokonaly....to nevadi,,,,,, to je v poriadku, hlvne ze si vymachlil ten kusok steny,,:}}}}.asi to je recept na to slavne stastne mangelstvo.. no idem spat tak zajtra.a vy ako pokracujete s vasimi domacimi mumiami:}}}}}}}???
Hovorí sa, že prvých sedem rokov je najhorších. Keď to prekonáte, ostanete spolu, Prajem vám to! Nuž ale tá Večernica, hádam ju len nezabil ten marťanko? Prečo sa sem nemrkne?!
s tou láskou a nenávistou to je teda fakt.ja ked šoférujem a on mi do toho zasahuje a je strašný mudrlant,by som ho z auta aj za jazdy vyhodila a ked konečne zaparkujem u rodičov tak krik počujú do kuchyne že sme sa zase chytili a o pat minút sa už vycierame ako slniečka na hnoji a možno o takých desat zase sa dačo vyvrbí a už plánujeme ako predáme byt,rozdelíme sa na polovicu a vravíme každý ako si s peniazmi naložíme,čo si kúpime a že ja ostanem tu a on sa odstahuje a takto je to aj 2krat do mesiace ako nič.Len možem povedat že ten smiech naštastie u nás prevažuje, a nikdy sme sa na seba nehnevali dlhšie ako pár minút.
Mame aj spolocnych priatelov a ti ho maju radi ale so susedmi sme na tom tak ako vy dvaja! Moja mama ho nebude mat nikdy rada lebo on 10 veci spravi dobre a 1 zle a ta jej bude lezat v zaludku do konca zivota. Ona je dominantny typ cloveka rada veli a moj priatel si nenecha od nikoho skakat po hlave. Ale stara sa o deti aj o mna, mame vsetko co potrebujeme k zivotu. Od beznych veci po dovolenky. Aj on je ako tvoj tvrdohlavy a jesitny a casto navrieska na mna ked si mysli ze ma pravdu. Ale na druhej strane vie si casom priznat omyl a sice napovie prepac mala si pravdu ale na jeho konani a spravani vidno, ze lutuje, donesie kvety je pozorny a tak...Ako sa hovori laska a nenavist maju k sebe blizko a pri kazdej hadke mam pocit ze ho nenavidim ale presne ako vy ked sme od seba tak je nam smutno a nemozeme jeden bez druheho fungovat!
tinky-a kamošky s jednou sa teraz priatel rozchádza a drúhá žije so svojím 15rokov,s tým že s nou nechce mat ani dieta a ani si ju nevezme.Mojho manžela majú radi a v živote zlého slova nanho nepovedali.takže v tomto super a ty?
ahoj tinky,ty si perfektná že sa s ním nechceš rozíst dobre robíš podla mna.My sme mali niečo podobne.Bratranci a sesternice sa poženili a všetci dokonalá idylka.Všade spolu, to bez manžela/lky nikto ani na krok nevýnde a somozrejme všetci sa o rodiny starajú zodpovedne, o peniaze nieje núdza, kamarátov na opíjanie nepotrebujú atd.No moj manžel a v podstate aj ja,sme iný.Naši ho najprv zbožnovali ako nikoho ale potom neskor aj hadky,aj peniaze nám chýbali aj nezamestaný bol dlhší čas,všetko som tahala finančne ja,rodičia to nemohli prežit,furt len vrát sa odtial(ja som išla za ním do druhého mesta)Aj som otehotnela a žili sme tak že ja som chodila do 8mes.tehotens.denne do druhého mesta pracovat,on mal občas brigádu a jeho brat čo tiež žil s nami bol nezamestnaný.To boli hádky kriky na celý 7poschodový panelák,ale susedia ked ma stretli sa vždy len usmievali.Nakoniec ked som porodila a syn mal 4mes,prišli rodičia pobalili mna aj malého a zobrali ma naspat domov po 2rokoch.A furt len do mna húdli a húdli.No my sme s manželom impulzívny a len tak sa nazdávame, sme najprv išli proti sebe,čo vznikali až komické situácie lebo sme si nadávali po tel. do nepríčetnosti ale v srdci sme vedeli že sa potrebujeme a jeden bez druhého to skrátka nejde!!!!!!!!!!!!!To ked mama videla ked sme sa s manželom stretli po dvoch týždnoch,že čo je to za obrovskú lásku,že to nevidela.moj manžel je extra citlivý muž,preplakal celý obrad ked sme sa sobášili..A teraz ked rodičia vidia aký je neskutočný otec,zvykli si a majú ho moc radi.Ano moj manžel je občas ješiták tvrdohlavý,niekedy protivný najviac na svete,a hádky sú do krajnosti skrátka itália ale prebaluje,kočíkuje,oblieka krmi,učí malého rozprávat,číta rozprávky,vie to s ním lepšie ako ja a nasmejem sa s ním ako s nikým v živote.a lúúúúúúúúúúúúúúúúbime sa ako kone.A dovolí mi všetko čo chcem,ale ja som skromnejší typ,nezneužila by som.tak je to na tebe ale nedaj si zasahovat do vztahu,mohli by ta ovplivnit a mohla by si obanovat.Ak aj tvoj muž ta lubi ako ty jeho a cítite že k sebe patríte,kašli na ostatných.
Miaa tak ta citam a myslim ze som natrafila na par ako som ja s priatelom. Zijeme spolu 7 rokov mame deti a nasa domacnost je taka ako u vas. Ked sa hadame tak naplno ked sa milujeme tiez naplno. Chcem sa opytat ako to vyzera u vas s rodinou a susedmi. Nasi blaznia s tych hadok a nenavidia za to mojho priatela, chceme sa zobrat odmietaju ist na svatbu a nezelaju si ju. Ja viem ze to je u nas obcas huste ale my sme rovnake povahy ani jeden neustupi vzdy az po hadke vtedy ustupujeme obaja a najdeme kompromis. Nehovorim ze to obcas neboli ale mame sa radi, nechceme sa rozchadzat. Kazdy na nas hladi(susedia) akoby sme boli jedini na svete co sa pohadaju. Vsetci su "dokonale stastni" hlavne ze sa kazdy rozvadza. My sme stale spolu! Neviem ci si pochopila z tohto zmatku co sa vlastne chcela opytat...asi to ci sa vam do hadok miesa rodina a priatelia a susedia a tak...Mne kolkokrat mama alebo kamoska povie ze som sibnuta ze ako sa s nim mozem drzat za ruku ked na mna den predtym nakrical, ze co sa nerozideme. Ja sa nechcem rozchadzat...Az na tie sem tam krute hadky si rozumieme a sme v podstate stastni.
Ahoj Vecernica, neviem ci si pamats na moju temu ROZCHOD, vtedy si mi tam dost popisala a sama si sa spovedala ako ta to nici ze sa k tebe tak chova. Aj ja ten vztah co som tam riesil som chcel udrzat za kazdu cenu, teraz je to uz vyse 4 aj pol mesiaca co nie sme spolu a poviem ti, aj ked som mal strasny strach co bude dalej a velmi to bolelo, svoj odchod nelutujem.Uz sa nebojim ci niekoho budem lubit, ci este niekoho stretnem. Zivot nam do cesty stavia kopu prekazok, ale aj nove znamosti, zazitky, krasne chvile, to ze mas po 30, nic neznamena ja mam o par rokov menej a poviem ti radsej by som dal predsnost 30rocnej zene, ktora vie co chce a vie si to co ma aj vazit.
A asi sama dobre vies ze ked sa nieco vo vasom vztahu aj na chvilocku zmeni, po case sa to vracia do starych kolaji, jednoducho tie kolaje su vaze osobnosti a tie sa tak lahko nemenia,skor povedane sa nedaju zmenit. Nemaj strach prosim ta a netrap sa, necakaj na ten den kedy zistis ze si premrhala svoje pekne roky zivota. Mna osobne by strasne nicilo keby si nemam co povedat zo svojim partnerom, to je zaklad kazdeho vztahu, mat si co povedat. Takze sa drz a prajem ti aby si sa uz netrapila, lebo vidim ze to trva uz dlhsie.