Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ticha domacnost

Príspevok v téme: Ticha domacnost
vecernica

Dnes sme kazdy v inej izbe sedeli a mlcali cely den,askutocne ani jedno SLVO ANI JEDNO, bol urazeny , to sa opakovalo aj vcera,,az na par praktickych odpovedi typu ci si da kavu a ci mi to a to poda..ci chce kukat telku ..MOj partner Odpoveda strojovo na otazky.Ked hovorim nejaky zazitok tak ,,neni z jeho strany neni ziadna uplne ziadna reakcia, tak sa musim spytat slovom vsak -vsak? myslis si to? Odpovie vetov- ano -nie-mozno NEVIEM . to odpoveda najcastejsie, neviem ,NEVIEM.Tym ukonci moje uvahy o hociakej teme,fakt hociakej nehovorim o zenskych temach,skusam vsetky temy ktore by ho mohli zaujmat..a nic...
,Novu temu nezacne nikdy Nezda sa byt depresivny,len je totalne vymlety,,,asi?CI sa mylim?,Vlastne co sa pozname 3 roky ja rozpravam a on ma maximalne doplni.Celkovo je typ co malo rozprava ,ale vsimla som si ze on vlastne novu temu nezacne nikdy V podstate s mojimi nazormi suhlasi lebo ziadne nema, lebo nemysli na mnoho veci,,ked mu hovorim o niceom ani ho to moc nezaujma, lebo jeho nic moc nezaujma.PReoc som s nim? lebo mi dava pocit istoty, lebo by som zila uplne sma kedze deti nemam.Mam s nim byt alebo riskovat a hladat, mam cez 30 rokov....ale som totalne flustrovana a citim sa sama. Dnes som ani svoj hlas nepocula,,,ani sovo ,som si hovorila budem robit to co on...je u nas hrobove ticho,,,poradte.Zazivate to iste?

miaa

Dr jajbolí tie vaše manželské debatky nemajú chybu, určite vám závidia všetky manželky čo majú ukecaných mužov, lebo to je tiež príšerná otrava.Ale je to jasné, každý túži po tom čo nemá.Večernica prežíva asi sexuálne orgie alebo ju možno pozval niekde na dovolenku a dávajú si novú šancu.Ale je pravda aj u mna že ked sa s ním rozprávam pekne v klude, dá sa s ním, ale ked hned jačíííííííííím a vybuchujem tak sa aj moj zatne a ende,má ma plné zuby, možem sa postavit aj na mihalnice a po stene sa škriabat. Milá Večernica, tak ako sa máš?

Dr jajboli

No teda Večernica!!!!!!!!
Ty si buď veľmi zúfalá, keď sa tu neukazuješ, čo nie veľmi verím, alebo si tak šťastná, že nemáš čas sem mrknúť, čo ti zo srdca prajem. Dnes som bola s manželom v inom meste u lekára a nikdy som tomu nevenovala nejakú obzvlášť veľkú pozornosť, ale dnes som sledovala, koľko sa budeme rozprávať v aute: Jéj, aká je nádherná tá repka! Odpoveď: No, veď všade je len repka vysadená, z toho je aj olej a ju používajú ako biopalivo, či vlastne bioplyn(skomolila som to asi). Potom ja: Koľko je tých kamiónov na ceste! On: A železnice nemajú čo robiť, lebo sa všetko preváža kamiónmi. Neznášam, keď mám pred sebou kamión...
No, tak to bolo asi všetko cestou tam a potom cestou späť už bolo veselšie, kúpil mi sandálky, čo som len tak zapílila, že sa mi páčia a on mi ich hneď bez komentára kúpil.(1-krát za 10 rokov, no, trochu som zaklamala, lebo občas mi niečo aj kúpi)Asi bol rád, že u lekára som dobre dopadla.Takže tá komunikácia dnes celkom dobre fungovala.
kEĎ ťA BUDE VIDIEť TEN TVOJ MARťANKO KľUDNú, AJ ON BUDE KľUDNý, KEĎ BUDEš PENIť, ON BUDE TICHO. KED BUDEš šťASTNá, AJ ON BUDE šťASTNý. uVIDíš! No, ale prosím pekne ozvi sa, lebo sme zvedavé, ako je to dnes a včera! Pekný deň!

paralymik

sweetberry,to mas teda fakt na chuja zivot, ked cakas, ze jedneho pekneho dna o sto rokov ti partner zacne vyhovovat...To si pred svadbou nevedela?????

sweetberry

A DR.JAJBOLII :)
...5.maja 8.35 som si citaal co si napisla je to dost podobne aj u nas
snad sa da na to zvyknut ??aj aj si to vravim ze mozno hej presne toto mi napadlo ze mozno mit o po case bude vyhovovat ze je nekonfliktny teda tichy ako kapor....

wierkapierka

Booze to musi byt zivot...Vobec sa k sebe nehodite, chlapik ma bud psychicku poruchu, alebo proste taky je...Chces si ho vziat? A co si, pipi? Vobec spolu nie ste stastni...Vies ty vobec, ako stastny vztah vyzera? Ja ti to napisem. Nas vsedny den s manzelom pi piatich rokoch: rano sa v posteli vybozkavame, ja vstavam prva, balim jedlo a chystam sa, potom idem do spalne, poobjimam ho naheho, predtym, nez sa oblecie. Zide za mnou dole, nastupime do auta a kecame. Vylozi ma k vlaku, bozky, rozlucka. Vratime sa domov, bozky, vecera, dlhe rozpravanie. Spat chodime spolu o pol desiatej vecer, lebo vstavame skoro. Sme spolu stale a stale kecame. Sme spokojni a stastni.

sweetberry

vecernica ahoj citala som ta jednym dychom a dva krat som kontrolovala kto to vlastne napisal a ci som nemala nahodou nejake pomatenie mysle a nepamatam si ze by som cosi pisala o tomto sem...vazne akoby som to pisala ja sama ak chces napis mi na mail mozme pokecat

je to vazne zaberak takto existovat verim ti je to vycerpavajuce a troska chapem preco si s nim mozno mozno nie pravda niekedy mam stavy kedy nerozumiem sama sebe ci som fakt taka hlupa ze drzim vydrziiim.....a preco......pre mna je jednoducha opdoved aj ked pre cloveka ktory nie ej priamo mnou mozno nedostacujuca je to o kazodm z nas aky sme .....vecera ci ejdno posedenie alebo ak ma niekto pocit ze to vyriesi to ze si s takym clovekom sadnemete pokecate a dospejete k nejakemu rieseniu je nerealny pokazde ked sa o to pokusate dokonca aj ked zvolite opacny sposob zprava zlava ...stale to nema nijaky osoh ci zmeny je to tazke a myslim si ze nemusi to byt len v tom zze ten druhy je cudny asi sa prosto k sebe nehodite nehodime len si to nepripustime azda existuje zena ktorej by takyto partner vyhovoval a mozno???mozno by bol iny???fakt neviem a najhorsie na tomto je ze sa zacnete vinit sam samaz toho ze azda je chyba vo vas

elenaaa

zit takto po troch rokoch suzitia-asi by som bola z takehoto vztahu totalne frustrovana...moznoze sa zalubil do inej zeny,ktovie?ale takto zit by som nechcela.zena musi byt milovana,iba vtedy je stastna...nestrácaj nadej,nie ste zobrati,ja by som z takehoto vztahu uz davno vycuvala..a rokov sa neboj-mas najlepsi vek,laska tvojho zivota ta este len niekde caka...totiz.ked ti tvoj partner uz dnes nema co ponuknut,ako bude tvoj zivot vyzerať o par rokov?co ak si o par rokov povies-zabila som s nim najkrajsie roky svojho zivota..a aj tak zacnes odznova?minimalne by som sa s nim o tom porozpravala,ze ma takyto zivot nenaplňa,a ze v ňom nevidim zmysel zivota...

Dr jajboli

Dúfam, že Večernica tým neraním ešte viac, ako si, lebo to by ma veľmi mrzelo. Napísala som len, ako to vidím ja. Tak sa už ozvi!