Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ticha domacnost

Príspevok v téme: Ticha domacnost
vecernica

Dnes sme kazdy v inej izbe sedeli a mlcali cely den,askutocne ani jedno SLVO ANI JEDNO, bol urazeny , to sa opakovalo aj vcera,,az na par praktickych odpovedi typu ci si da kavu a ci mi to a to poda..ci chce kukat telku ..MOj partner Odpoveda strojovo na otazky.Ked hovorim nejaky zazitok tak ,,neni z jeho strany neni ziadna uplne ziadna reakcia, tak sa musim spytat slovom vsak -vsak? myslis si to? Odpovie vetov- ano -nie-mozno NEVIEM . to odpoveda najcastejsie, neviem ,NEVIEM.Tym ukonci moje uvahy o hociakej teme,fakt hociakej nehovorim o zenskych temach,skusam vsetky temy ktore by ho mohli zaujmat..a nic...
,Novu temu nezacne nikdy Nezda sa byt depresivny,len je totalne vymlety,,,asi?CI sa mylim?,Vlastne co sa pozname 3 roky ja rozpravam a on ma maximalne doplni.Celkovo je typ co malo rozprava ,ale vsimla som si ze on vlastne novu temu nezacne nikdy V podstate s mojimi nazormi suhlasi lebo ziadne nema, lebo nemysli na mnoho veci,,ked mu hovorim o niceom ani ho to moc nezaujma, lebo jeho nic moc nezaujma.PReoc som s nim? lebo mi dava pocit istoty, lebo by som zila uplne sma kedze deti nemam.Mam s nim byt alebo riskovat a hladat, mam cez 30 rokov....ale som totalne flustrovana a citim sa sama. Dnes som ani svoj hlas nepocula,,,ani sovo ,som si hovorila budem robit to co on...je u nas hrobove ticho,,,poradte.Zazivate to iste?

Dr jajboli

VECERNICA!!!!!!!!!!!!!!!HALÓ!!!!!!!!!!!!!!
Nezabudla si na nás, že tu čakáme, čo sa deje????? OZVI SA!!!!!!!!!!!!!!

miaa

tu som,včera som už bola unavená a išla som do hajan.a čoho by som sa mala zlaknút?Ja nemám takú modernú maminu ako ste vy,moja nevie ani s mobilom pracovat,nieto ešte pc a klavesnica.tak zatial papa

Dr jajboli

Júúj MIa, hádam si sa ma nezľakla? Kde si zmizla? Ale veď to nevadí, keď mám o "trochu"viac, ako ty, veď na PC to nevidieť?O.i. Koľko si mi tak tipovala(zase neviem aké y(i). Tak čo sa to so mnou deje?

Dr jajboli

no ano, ale ja si všímam, že je tu veľa mladých, ale mne to nevadí, lebo ja si s mladými rozumiem a aj deti moje hovoria, že som ich priateľka. JA som taký dobráčisko, radca, poradca, dobrá duša, ale niekedy idem s tou dobrotou už sama sebe na nervy. Každému sa snažím nejako pomôcť.Niekdy si myslím, že každý je taký ako ja, ale dnešná mládež, nehovorím o tvojej generácii ale o ešte mladšej, to je absurdné, čo tie deti majú dovolené, ako behajú na drahých autách, nevážia si nikoho, sú arogantné, veď stačí, keď si tu nejaké príspevky prečítam, hneď viem, že to píše tu nejaký(á) 12-15-ročné dieťa!

miaa

Tak to by ste mi mohli byt aj mama:)ja mam 27rokov, s manželom sa poznáme tri roky,ale my sme akčný tak sme s ničím nevyčkávali,ani so spolužitím ani s babatkom.Ale sme spokojný,ked sa vadíme tak poriadne_na život a na smrt.A ked sa zabávame a smejeme tak tiež poriadne.Moja mama s otcom su spolu 29rokov,sa mi vidí.To su take manželstvá čo v tejto dobe je vzácnost ked sa každé druhé rozvádza,hrozné.

Dr jajboli

no, ja som teraz v pomy(i)kove, lebo neviem prikívnuť alebo prikývnuť. ale asi prikývnuť a v pomykove? Normálka mám okno!

Dr jajboli

JA som ryba, manžel váhy, keď vybuchne tak je to ako sopka, ale hneď sa stlmí. JA som v pohode kľudas, nepapuľujem, už sa nám nechce ani hádať, sme unavení a sme spolu 31 rokov, ježiši kriste, ako to ubehlo, akoby som sa včera vydávala. Občas je u nás ticho, však veď som to písala, ale nie preto, že máme tichú domácnosť, ale preto, lebo sa nám nechce už ani hovoriť a ani niet o čom, lebo len pozrieme na seba a vieme čítať jeden druhému myšlienky tak len prikývnem alebo manžel prikývne. Sranda, nie?
A mám dve dospelé deti.Syn bude mat v júni 30, dcéra v okt,29, ježiši kriste, ani to pravda nie je, veď sa len teraz narodili!!!!!!!!!

miaa

som vydatá a či dobre,no hlavne bláznivo ale nestažujem sa, sme tzv.novomanželia 5mes, ale máme 16mes.syna.Lúbime sa,hádame sa,opuštame sa ale v podstate bez seba nevydržíme,sme obaja impulzívny barani a vy?