Ticha domacnost

Príspevok v téme: Ticha domacnost
vecernica

Dnes sme kazdy v inej izbe sedeli a mlcali cely den,askutocne ani jedno SLVO ANI JEDNO, bol urazeny , to sa opakovalo aj vcera,,az na par praktickych odpovedi typu ci si da kavu a ci mi to a to poda..ci chce kukat telku ..MOj partner Odpoveda strojovo na otazky.Ked hovorim nejaky zazitok tak ,,neni z jeho strany neni ziadna uplne ziadna reakcia, tak sa musim spytat slovom vsak -vsak? myslis si to? Odpovie vetov- ano -nie-mozno NEVIEM . to odpoveda najcastejsie, neviem ,NEVIEM.Tym ukonci moje uvahy o hociakej teme,fakt hociakej nehovorim o zenskych temach,skusam vsetky temy ktore by ho mohli zaujmat..a nic...
,Novu temu nezacne nikdy Nezda sa byt depresivny,len je totalne vymlety,,,asi?CI sa mylim?,Vlastne co sa pozname 3 roky ja rozpravam a on ma maximalne doplni.Celkovo je typ co malo rozprava ,ale vsimla som si ze on vlastne novu temu nezacne nikdy V podstate s mojimi nazormi suhlasi lebo ziadne nema, lebo nemysli na mnoho veci,,ked mu hovorim o niceom ani ho to moc nezaujma, lebo jeho nic moc nezaujma.PReoc som s nim? lebo mi dava pocit istoty, lebo by som zila uplne sma kedze deti nemam.Mam s nim byt alebo riskovat a hladat, mam cez 30 rokov....ale som totalne flustrovana a citim sa sama. Dnes som ani svoj hlas nepocula,,,ani sovo ,som si hovorila budem robit to co on...je u nas hrobove ticho,,,poradte.Zazivate to iste?

miaa

no ja osobne si myslím že ked sa večernica neozyva tak to dopadlo dobre a včera to skončilo vášnivo,aspon dúfam.Večernica ozvi sa a presne ako hovorí aj dr.jajbolí prídu deti a to vám úplne obráti život na ruby a možno budeš z tvojho martanka milo prekvapená.

Dr jajboli

Večernica, určite sa ozvi, ako je s tebou. Neviete to vyriešiť nejako s úsmevom na tvári a s nejakou večerou pri sviečkach, šampanským, jednou ružou, že zahodíte všetko zlé za hlavu a začnete od znovu?
A žili ste už niekedy oddelene? ALebo sa stále len zbalí, ale ostane. Je to dosť dôležité. No, ten chlap ťa musí milovať!
Ale ťa chce mať asi takú, akú ťa spoznal. Vráť sa späť myšlienkami do minulosti, ako to vlastne fungovalo na začiatku vzťahu. Zváž si všetko dobré a porovnaj s tým, ako to je dnes, a kde sa urobila chyba!
Ale keď by ste takto mali trpieť obaja, lepšie riešenie by bolo asi na istý čas sa od seba odlúčiť. Vtedy si uvedomíte, čo jeden pre druhého znamenáte a kto komu chýba. Nestrácaj nádej!

Dr jajboli

Večernica, no, prišlo mi ťa ľúto, keď som si prečítala tvoj príspevok, ale musím ti to napísať, ako to ja vidím.
Myslím si a som presvedčená o tom, že ty si skutočne veľmi emotívny človek, Musí ťa mať fakt plné zuby, keď si taká výbušná. Musíš sa naučiť aj prispôsobovať sa a tolerovať. Tolerancia je dôležitejšia, ako komunikácia, ver mi. Keď je on taký nekomunikatívny a uzavretý človek, musíš ho tvojimi výbuchmi zlosti veľmi raniť. Preto sa rozhodol asi zbaliť si veci. Určite ho to veľmi bolí, lebo cítim, že ťa má skutočne rád a úprimne aj s tvojimi chybami, Ale tých máš asi viac, ako si myslel a už to nevie uniesť. Môžeš mi napísať aké si znamenie ty a aké je on?
Večernica, nevzdávaj to, prosím ťa, skús mu stále neoponovať, nevytýkať všetko, nekričať, nerozbíjať, nebúchať. Lebo sa ľahko môže stať, že buchne jednu on, a už si o neho prišla. Poraď sa so psychológom. Nič za to nedáš, a keď si taký výbušný temperamentný typ, tak si hoď niečo na ukľudnenie, alebo sa riadne vyplač.
No ja ti veľmi držím palce, aby vám to už konečne fungovalo tak, aby sa nebalil a nikam neodchádzal.
Ešte otázočka. Po sexuálnej stránke si rozumiete? Lebo u nás ani to nefungovalo, potom áno, a teraz.... sa nám už nechce, čo mi celkom vyhovuje a jemu asi tiež. Máme "veget..."

vecernica

...trosku som sa potesila prave, isal som do kuchyne a videla som ze ma slzy v ociach ,,snad citi nieco............ach..trpime strasne,,mali sme sa brat v lete,,asi,,ach...

vecernica

neozvala som lebo som smutna aj tak pisem chaoticky snad sa v tom vynate. ,len citam,myslela som ze Sam zacne rozpravat ,,a poviem mu ze dialog je pre vztah dolezity, ale miesto toho je nahnevany nepocuva, bali si veci...ze sa odstahuje do mesiaca.To je snad nas uz X- ty ,,rozchod.Dovod je vzdy ten isty: urazi sa,
Ak sa opat udobri je to moja zasluha ze chodim za nim a som premilena ale nikdy sa to nerozdiskutuje racionalne .Vlastne tam ani nic moc diskutovat on sa vzdy urazi...tam skryva svoj temperament na nespravnom mieste.Dnes sa s nim neda rozpravat.Prisla som za nim ze problem je v komunikaci ,on urazeny nakrical na mna ze so mnou nebude komunikovat,nema o com. zavrel dvere,vytlacil ma z dveri, sadol k PC a stahuje nejake programy..Som nestastna ani neviem pisat ...ani nic robit. NIc sa mu neda povedat, myslim kritika, {asi ju mam ostru to priznavam} ,ale musel vidiet v akom som stave, on tiez nevypada najlepsie.
Ja mu vravim: Mam snad pravo vediet preco sa rozchadzame..On je ticho, preco< neodpoveda je ticho ,,, Ja opat hovorim:preco musis vediet preco sa rozchadzas koli svojej jesitnosti?? ticho a zatato mlci....Povedala som mu ze je nezreli.Ja som mu cez dvere vysvetlila preco som vybuchla pred toma dnami ,{lebo som sama na vyber kachliciek a vsetko }.ked som mu to vysvetlovala On povie :neotravuj uz! {ponizujem sa asi} .alebo povie:nemam sa s tebou o com bavit"! Som uz len podnajomnik.

Skusim ist spat alebo prerevem celu noc pri telke,,zajtra skusim viac napisat.Este len oznamil cez usta ze s tou kupelkou pomoze.
som s toho na nervy, ano mali sme aj pekne dni,,,kde bol mily, naposledy 11.4 ked dostal vypatu mi pokupoval nasilu vsetky zbytocnosti ktore som ani nechcela.
CITIM SA AKO EMOCIONALNE JOJO..toto sa deje u nas kazde 3 mes! ach.....

Dr jajboli

Večernica, mia, a všetci. No musím povedať, že dnes sme toho navraveli viac. TO neznamená, že sa okrem tých pár viet nebavíme aj o inom, kto zomrel, kto sa narodil, čo zažil na cestách a tak. Ale to sú každodenné pravidelné vety. Sranda, keď ich takto čítam, ale je to tak, aj tak by som ho podareného nevymenila! Ostaň s ním Večernica, čas všetko ukáže, neboj nič. Veď je pred vami ešte toho toľko... detičky, dovolenky...? Návštevy u priateľov a tak. Večernica sa dnes neozvala, asi si sa zľakla, však?! No, neboj nič. je to všetko OK a podarené, ako to píše Mia. Hlavu hore a trpezlivosť..... ruže prináša....
Vraj: prišiel pacient k lekárovi. Lekár sa ho pýta, aký má problém.Muž hovorí:"Nuž, pán doktor, každý mi vraví, že som nerozhodný...... alebo že by nie....?!"

miaa

dr.jajbolí,poriadne som sa nasmiala aj ked pre vás to asi nieje smiešné,myslela som to v dobrom.A to ako zaspal pokial ste sa obliekla,no musel byt chutný v tom kresle..
Milá večernica,vobec netuším ako ti radit,ja takýto typ muža nepoznám,ale keby som bola na tvojom mieste,viem že komunikácia medzi partnermi je najdoležitejšia,ale ja by som toho tvojho martanka neopustila,ved sa určite vela nasmejete a lubite sa,no nie?maš vínimočného muža,skús to brat tak.

dr.jajbolí

Ahoj Večernica!
Dúfam, že si sa dobre a hlavne kľudne vyspala. Vieš, čo koľko rozmýšľam, vždy ma napadne, že keď som bola mladšia, tak mi to vadilo, že bol taký málovravný, ale aj ty, ako budeš starnúť, tak o to viac ti to bude vyhovovať, obzvlášť vtedy, keď budeš mať zamestnanie, kde budeš musieť neustále komunikovať. Je to náročná práca. A teraz si predstav, že by si prišla domov a zase len plný dom vravu....
Nuž tak tie vety. Ešte musím napísať, že máme psa-vlčiaka a bola to láska na prvý pohľad. S ňou sa poľuľká uťuli muťuli ale so mnou nie, ale mne to už celkom vyhovuje. Keď mi to vadí, tak si to vyžadujem. Včera som sa ho zo srandy pýtala večer, či ma ešte ľúbi. Reakcia- ako som písala- Ľúbim, ľúbim, keď ti len to chýba, keď len to chceš počuť... A zasmial sa, že čo ma to napadlo. Nuž to len ja tak- na margo.
Takže tie vety: ráno:
1. Dobré ráno. Potom ide von so psíkom a keď sa vráti, tak sa pýtam:
2. Kakala?
3. Ideš dnes niekam?(služobne myslím, či niekam cestuje).To sa odohráva pri raňajkách s Novým časom v ruke.
4. Čo mi píše dnes horoskop? Prečíta mi ho
Obed- chodí domov, lebo t.č. nepracujem:
5. Dáš si aj kávu? potom odchádza z bytu so psom a keď sa vráti, tak:
6. Kakala?
7. Budeš dlho v práci? odchádza späť do práce.
Príde z práce, vezme psa:
8. Idete von, alebo ideš s ňou do garáže?Príde okolo 19-tej pozrie si správy a potom zase vezme psa a pýtam sa:
9. Idete von, alebo ideš s ňou aj na pivo? Potom prídu okolo 21.hod. ľahne k telke, zaspí a okolo 23. hod. mu hovorím:
10. Poď spať.
Sranda, ešte som nikdy nepočítala vety, ale je to dennodenne to isté. No ale niekedy sa pri obede rozreční, alebo keď pije kávu, alebo tak. Nehovorí nikdy, čo je na pracovisku, to sa mi celkom páči, lebo sa to domov nemá prenášať a ani napätie z domu do práce. Vykonáva funkciu dôverníka celej bytovej jednotky a teraz, keď sa chceme osamostatniť od bytového družstva a energobytu, tak sú spojené s tým aj kadejaké problémy a tak, nuž tak ťahám z neho slová, čo vybavil a čo bolo na schôdzi.
Večernica, naozaj ti radiť nechcem , ale o pár rokov prídeš na to, že ti to celkom vyhovuje, že je taký aký je, uvidíš, nuž a keď sa ešte k tomu máte aj radi!
Sranda, ešte som s nikým na takúto tému nehovorila, pretože to všetko beriem už ako samozrejmosť a zvyk. Takže, nechám ťa premýšľať. A zase poviem NIE JE ZLÝ ČLOVEK! Sú oveľa, ale oveľa horší. Váž si to, čo máš a ešte keď on dá na teba a dôveruje ti, to je nadovšetko! Možno, že sa ti to niekedy aj veľmí zíde, že je taký.....
Pekný deň ti prajem