Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

problem s pletou

adriana

no to mas pravdu,ze ani clovek sam niekedy nevie co je dobre a zdrave,lebo ja uz ani sama niekedy neviem,ci to co papam a uzivam,je naozaj dobre... no a o tej teme,mysli ze ani my sme netusili,ze to takto sa bude vyvijat:)

[zruseny12]

ja som skusala,len ciste rozmarinovi caj,ale nejde to...a ked som vypila kavu okamzite ma prebrala,neviem ci je to len zvyk...alebo co,ale fakt ma postavi na nohy...no vidis zacali sme jazvickou a skoncili pri tlaku...:0))))......

[zruseny12]

niekedy aj clovek pride na to kedy ,co mu robi dobre a na letakco pisu ine...musime aj mi sa pozorovat a potom tak robit...niekedy clovek ani nevie ,co je spravne...tu napisu to, tu ono ,a potom sa v tom vyznaj...

adriana

to mas pravdu,ze po letakoch sa po kazde inak pise,ja som sa naucila zapijat dzusmi aj preto,lebo som musela uzivat vela zeleza a to aby som nemala zapchu,tak som sa docitala ze najlepsie zapit pomarancovym dzusom alebo inymi,tak som tak zacala a dobre mi to urobilo

[zruseny12]

no aj ja ked som vo forme,tak mi to nic neurobi...ale to ja musim vediet kedy,lebo inak ma zrazi na kolena...mne skor ta kava postavi na nohy...

adriana

rada si nieco vypijem,ked je dobra zabava a v pohode pokojni ludia,mam rada pohodove posedenia:) aj to patri k zivotu,co teraz nerobim,lebo moj anjelik by si to odniesol:)

[zruseny12]

nie zapijam ich mineralkou,alebo obyc.vodou a toto viem,ze kava a caj by sa nemala pit ani po jedle hned...alebo zapijat jedlo cajom ...beriem ich medzi jedlom,ale kazdy hovori inak a inak je to pisano po letakoch...